- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grigorisz
aktív tag
válasz Bencom ™ #3942 üzenetére
azt a genyát én is kifogtam bár nem véletlen voltam ott, módszeresen végigkutattam minden házikót a pályákon. ott volt szegény fiú nyöszörög adjunk neki csomagot odaadom belemegyek beszédmódba: mivan öreg? erre észreveszem, hogy támad a mocsok fegyver nuku mert az ember csak úgy beszél ha elteszem....élmény volt.
Ha egyel kevesebb lenne az IQ-m már nem is állat lennék, hanem növény!
-
Grigorisz
aktív tag
válasz Killer01 #3781 üzenetére
köszi a tippeket időközben eljutottam én is oda, hogy stalker ruci+tűzgolyóbis+kobolok vagy mi+ két húscafat+amennyi vérkő van nálam elbújok, hogy ne tudjanak betámadni és ezekkel még a szuri sem kell, elbújni is csak a kobolok +3000-es vérzéssegítsége miatt
-
Grigorisz
aktív tag
Na a sok fantáziálás után inkább azt írjátok meg nekem, hogy OL1.3-ban hová lehet elbújni a kitörések ellen mert még lent sidrovicsnál is kicsinál az a szutyok ha nem figyelek.
-
Grigorisz
aktív tag
válasz MasterDeeJay #3763 üzenetére
mindezt úgy, hogy az fps irányítás és mindenség megmarad.
-
Grigorisz
aktív tag
-
Grigorisz
aktív tag
válasz volvoguy #3048 üzenetére
egy játéknak lehet nagyon jó grafikája, ha a menete egy nulla.... stalkiban a grafika nem non+ bár rendes vason sztem nem is csúnya de a története és a hangulata 5-ös skálán 6-os. engem nem sok játék tudott még így lefoglalni talán még a vice city és a mafia volt ilyen
-
Grigorisz
aktív tag
OL ban automatikusan indulnak a kocsik vagy nyomni kell valamit hozzá????
-
Grigorisz
aktív tag
válasz Medvelászló #2987 üzenetére
hááát ő erősen az army warehouse pályán van sztem...
athomi: menj el a szabadságiak bázisa előtt tovább a kihalt falu mellett és ott jobbra lessz egy sorompós őrhely sok genyókapitánnyal... arra lesz az agyperzselő. ha szellemmonsztákat vizionálsz akkor jófelé haladsz
-
Grigorisz
aktív tag
válasz Quiksilver #2950 üzenetére
ezekről a crack nevű drogokról ne kiabálj mert a moderátorok után még megkapod a Yardokat is...
-
Grigorisz
aktív tag
én anno az eredeti gémmel azzal próbálkoztam, hogy az anomáliákba belecipeltem a hullákat, hogy lehet-e műtárgyakat gyártani.... nem sikerült. OL-ban tetszik az ötlet, hogy mint fegyvert lehet őket használni és nem csak láncot lehet fűzni belőlük és eljárni velük az esőtáncot.
-
Grigorisz
aktív tag
válasz Medvelászló #2895 üzenetére
A játékot már rég kivégezetm rendesen most vacilálok az OL-lal meg a Priboi-moddal majd meglátom sok időm nincs játszani mostanság. Az AK-t meg cseréld le valami rendesebbre és meglásd fele annyit kell majd lőnöd mint ezzel. a gépednél meg az alap gondot az egész okozza azaz ram proc vga de minima még egy g ram + egy 7600Gt kéne AGP-s gondolom akkor talán nem szaggatna akadna
-
Grigorisz
aktív tag
GTA-ban csalni???? minek???? ott nincs zóna, nincsenek hárdkór monszták, kemény ellenfelek VC-ben hatos körözési szintnél 1-1,5-órákat szoktam hentelni csít nélkül Stalkerban néhol nekem is elkelt a csít.
MaciLaci... felbontásfüggően de elég. (640*480)
[ Szerkesztve ]
-
Grigorisz
aktív tag
válasz Medvelászló #2507 üzenetére
[link]
ez volt a vágyad???[ Szerkesztve ]
-
Grigorisz
aktív tag
-
Grigorisz
aktív tag
-
Grigorisz
aktív tag
A játék elején bizony játszani kell a "műtárgyakkal".. ha sugárvédelem kell akkor rakd meg az övedet olyanokkal mit számít a vérzékenység. csak ne felejtsd levenni őket mielőtt leállsz írtani az ellent. amúgy ha jól csinálod akkor már az elején is össze tudsz hozni annyi rubelt amiből kitelik egy jobbfajta rucira. azzal már 3 perced lesz sugárzásban és 8 helyett 10 golyó kell, hogy megfeküdj
-
Grigorisz
aktív tag
válasz redXIII #1892 üzenetére
hol a kihívás ha már az elején Katonai rucid van vagy SEVA overálod és a legütősebb géppityuval ossztod az ítéletet az ellennek??? csak egy kérdés...
oké, hogy trader mod és vannak benne jó cuccok de azoknak a 80 százaléka csak jóval később lehet a tiéd....szerezz rá pénzt és akkor is már mérhetetlen lesz az előnyöd
[ Szerkesztve ]
-
Grigorisz
aktív tag
Háááát asszem újrakezdem a gamét....felfrissült a gépem újrarakom a rendszert és utána mehet a stalki....és kinyírok minden ellent újra
-
Grigorisz
aktív tag
-
Grigorisz
aktív tag
válasz Ace Ventura #1757 üzenetére
Egy 8800GTS-t 8600Gt-re cserélni nem volt jó ötlet... nem melegszik túl a kártya? az inno kártyák eddig engem nem tudtak meggyőzni.
-
Grigorisz
aktív tag
azt. utána mókoltam vmit a beállításoknál és mér nem fagy de attól még meglepett, hogy az ami előtte szinte hiba nélkül utána kékhalál és restart a gépnek mikor bemegyek a kereskedés menübe. nézelődtem benne és fagyás.
-
Grigorisz
aktív tag
Csak azt tudjuk javasolni neki, hogy készítsen egy új képfile-t az eredeti példányáról, hogy ne kopjon a DVD mechanikája (mert biztos csak azt félti azért van képben) és próbálja újra a telepítést.
Taggá lettem
[ Szerkesztve ]
-
Grigorisz
aktív tag
-
Grigorisz
aktív tag
100%, hogy a teljes játékban nincs benne kb fűszál pontossággal átnéztem a zónát és sehol sem láttam ilyet, amúgyis a kép amit Ndruu kolléga linkelt kb az Agropromnál lehet (szintén béta mert a full verzióban az az ajtó tárva nyitva) ott meg ettől gyengébb fegyvereket lehet csak találni. tehát ha tudni akarod a nevét reménykedsz benne, hogy valaki emlékszik rá a bétából vagy te feltelepíted és megnézed.
[ Szerkesztve ]
-
Grigorisz
aktív tag
válasz zsolti1990 #1518 üzenetére
a grafika szép lesz csak az egymást követő képkockák száma lesz alacsony
amúgy ha nem 20000*10000 felbontáson akarod játszani akkor elég leszHa egyel kevesebb lenne az IQ-m már nem is állat lennék, hanem növény!
-
Grigorisz
aktív tag
-
Grigorisz
aktív tag
válasz #31757056 #1251 üzenetére
A transzport mod nagy ötlet volt egy sz*rt csináltak belőle. feltettem müködött is de amikor a sértetlen lada nivámnak nekiszaladt egy vadkan és atomjaira robbant a kocsi az gáz volt. Milyen vadkan ez? jójó, hogy csernobil de akkor is...... atomtöltet van az orrában vagy mi? és már irták most itt elöttem csak az első pályarészen tudod használni. később semmi.
-
Grigorisz
aktív tag
válasz Killer01 #1247 üzenetére
nekem ott volt egy bugom. csak állt a gyökér mikor magamhoztértem a buszon és amikor még kb fél óra múlva is ott állt akkor elgurult a gyógyszerem.
a kala=Kalasnyikov összefüggést vettem külömben nem válaszoltam volna rá
[Szerkesztve]Ha egyel kevesebb lenne az IQ-m már nem is állat lennék, hanem növény!
-
Grigorisz
aktív tag
válasz Killer01 #1233 üzenetére
piripócson a monók házikójában van egy nagy terem ahol extázisban csápol mekka felé egypár monolitos egy totemoszlopszerűség körül. nah ha ott leesel a szinpad résein balkézt ajtó és ha jól emlékszem ott jobbra més az első lehetőségnél. van lent pár genyó de jo cuccok is sztem
-
Grigorisz
aktív tag
ha nem lesz később problémám belőle akkor kihagynám a psi kütyöt megkaptam csak azt írja rá, hogy használhatatlan de az x16-ba bementem és nem makkantam meg a psi zajtól. tehát ha rendesen megy a dolog akkor használható lesz a psi sisak? mármint az invertory szerint?
-
Grigorisz
aktív tag
Hali!
Mit kell csinálnom mikor kimegyek az emberkével mérni és a PSI sugárzás a földreterít és a buszon térek magamhoz? mert az emberke akivel mentem álldogál és azt mondogatja, hogy nem áll készen a megmérettetésre. gondolom ez csak fordítási hiba inkább azt jelentené, hogy nincs még készen a méréssél de már kb 20-25 perce várom, hogy kész legyen de semmi. ötlet?Ha egyel kevesebb lenne az IQ-m már nem is állat lennék, hanem növény!
-
Grigorisz
aktív tag
érdekes módon nekem athlonX2-vel 8800GTS-sel még soha nem fagyott ki, lépett ki, stb..
[Szerkesztve]Ha egyel kevesebb lenne az IQ-m már nem is állat lennék, hanem növény!
-
Grigorisz
aktív tag
Ez az autós patch hivatalos? vagy csak valaki csinálgatta home made?
Mert ha nem hivatalos akkor sztem még ki fog jönni a kiegészítő rá...Ha egyel kevesebb lenne az IQ-m már nem is állat lennék, hanem növény!
-
Grigorisz
aktív tag
A vodkát próbáltam egy erősebb sugárfertőzés után/alatt hát a monitor előtt szébelegtem vele, hogy lássak is valamit
Kérdés: Írják a műtárgyaknál, hogy ebből és ebből keletkezik.
Ha én pl. odaviszek egy megfelelő anomáliához egy halott banditát mondjuk és belerakom akkor megkapom az adott műtárgyat?
-
Grigorisz
aktív tag
Az tény, hogy nem pörgős mint a serious sam de azért ennek az ''ésszel menjél mert véged van hamar'' stílusnak is megvan a szépsége. AI? háát azért nem olyan rossz az.... úgy csinálja a dolgokat mintha igazi élethelyzet lenne (pl. harcban mikor a katonák a hátad mögé igyekeznek jutni és nem lőnek addig rád csak szemből). Az, hogy szép lett tény csak legyen alatta jó sok ''vas''.
-
Grigorisz
aktív tag
Figyi már.... ennyire randomszerü lenne a játék, hogy amikor először indítotam a kereskedő mögött egy ventillátor pörgött a szekrényen most másodszorra meg csak egy piás doboz van ott....?
-
Grigorisz
aktív tag
nekem spec a hátamon feláll tőle a szőr elég parás, de mégis pont ezért jön be
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest