-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
manutdzoli
senior tag
Földalatti laboratóriumban vagyok,ahol megszereztem egy papírt,iratokat amit a pultosnak kell elvinni.De ahonnan jöttem,az az ajtó becsukódott és azt írja hogy valaki nem engedi.És egyfolytába tűzcsóvák kergetnek és megölnek.Hogy jussak ki?
-
manutdzoli
senior tag
És az állatoknak a testrészét hol lehet eladni??Mert a kereskedők nem veszik meg??Gondolom orvosoknak kell eladni,vagy tudósoknak.
-
manutdzoli
senior tag
Egyik csávó adott egy küldetést.Főzni akar és kell neki valamilyen szörny szeme vagy hús szeme.De a térkép nem mutatja merre menjek.Mégis merre induljak?Kutassak át mindent?
-
manutdzoli
senior tag
-
manutdzoli
senior tag
Sziasztok!Megtudná valaki mondani mire valók a műtárgyak?Pl:Vérkő,kifordult stb.Fel tudom őket használni?Vagy el lehet adni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , i5 9500 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Dell Latitude 5410 Laptop 14", i5-10310U, 8 GB, 512 GB, Touch, Win11 - B
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest