Hirdetés
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini PC
- ASUS ROG Ally
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel találgatós topik
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
foxboro
tag
válasz
3psilon #1677 üzenetére
Szia! Tegnap este nyomtam a game-t, találkoztam a dokival, de artifactokat amiket írtál, sajnos nem találtam....pedig átkutattam minden zugot... Tudsz valami linket vagy leírást, amiben az artifact-ok csokorba vannak szedve?(név,kép,tulajdonság) angolul is lehet.
Innen a csaposhoz kell mennem, vagy vissza a Vezetőhöz Cordonba?
Üdvözlet!
Tetszett az írásod a logout-ban, találó gondolatok... -
válasz
3psilon #1658 üzenetére
6-7 tiszta találatú fejlövés persze hogy elviszi a túlvilágra, de a fegyver hibáiból fakadóan nem lehet mindig tiszta találatot végrehajtani... ez a bajom nekem igazából
Belátom azt is, hogy realisztikus, mert a való életben sem lehet olyan pontosan lőni, hogy 300 méterről lelődd a fán ücsörgő madárból kipottyanó sz@rt... mind1 végül is... én vagyok a béna úgyis...
-
Mr. Green
tag
válasz
3psilon #1567 üzenetére
A legfrisseb van fent mindenből (mint mindig, ez az alap
). Kicsit vvettem a csúszkákat, és most nem fagy ki és nem swappel mint állat, feltételezhetően a vison distance miatt csinálta, most az 75 % körül van (amugy játék közben észre sem lehet venni a 100 vs 75-öt), és naon fain minden. Bár a játéknak a memokezelése naon idegesít, ezt remélem kijavítják majd a clear sky-ban (új verzióju engine lesz (x-ray 1.5) uhogy bizakodom).
-
-
vagamo
őstag
válasz
3psilon #1480 üzenetére
Nagyon kis hasznos iromány! Köszönjük
Ez is nagyon hasznos, ha valaki elakad! Végigjátszás
Me ezi is S.T.A.L.K.E.R optimalizálási kalauz -
Apophis
őstag
válasz
3psilon #1371 üzenetére
Nálam az 50 kiló nem okozott gondot: 1 fegyver (minek több?), 50+ kötszer, 30 körüli vegyes medkit (ebből is annyi esik, mint a büdös rosseb, Bar stashben is volt vagy 100 tartalék, rengeteget eldobáltam), 30-40 antirad és az artifactek. Nincs értelme gyűjtögetni, a legértékesebb (5k) artifacteket érdemes megtartani, a többi kuka. Mikor 50 fölé érek, inventory check és ott helyben eldobom az összes felesleget (valag kaja, gránátok, artifactek), így is 200k fölött voltam a végén. Szvsz ha valaki kereskedőt játszik és mindennel elcaplat a vendorokhoz, 1 milla is könnyedén összejön - aztán nincs mire költeni
-
Hun'reeth
őstag
válasz
3psilon #1341 üzenetére
Épp az benne a jó, hogy az elején gyengusz vagy és a fegyvereid is azok. Meg kell tanulni a fejlövést különben szevasz
meg ha megnézed tisztán látszik ha messze lősz, hogy adott fegyverek épp olyan pontatlanok ahogy kell. A jobb fegyverek egyre pontosabbak az S14 pl. az addig favorizált oboakanhoz vagy Ak47-hez képest mérföldekkel jobb. A GP37 meg már a csúcs. Szóval jól van ez így kitalálva. Realisztikus.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- LEGO klub
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Mini PC
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3221
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3349
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest