- DUNE médialejátszók topicja
- Androidos tablet topic
- Egérpad topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- OLED TV topic
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali médialejátszót?
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anubiss
tag
Valaki írt már itt mod-ot? Mi kell hozzá? Van valamilyen külön progi hozzá?
-
Anubiss
tag
válasz Medvelászló #6445 üzenetére
Milyen az a radioaktív FN 2000? Erősebb, vagy ugyanolyan mint a többi csak sugárzik...
-
Anubiss
tag
[ Szerkesztve ]
-
Anubiss
tag
Ezzel egészen kíváncsivá tettél!
Ezeket hol találtad? Vagy ez a transzmutáció eredménye? Mi az a kicsi fehér gömb izé az utolsó képen? Nagy kérés lenne, ha mindegyikről tudnál küldeni ilyen leírást (pm vagy akár ide)? Melyik éri a legtöbbet? Ezek csak a "fejlesztett" verziók vagy van amelyik romlás után lett ilyen?
Egyenlőre ennyi...
-
Anubiss
tag
válasz skeleton91 #6292 üzenetére
Lehet, hogy bugzik, de nem mindig az számít. A játékmenet elvonja róla a figyelmet.
-
Anubiss
tag
válasz Medvelászló #6288 üzenetére
Nem OL modot tolom, hanem alap. Így is eléggé szaratós. OL 2.2 már régebben toltam, csak vírusos lett az indító exe és a vírusírtó ledörgölte. Ott az Agyperzselőig jutottam...
Lauda: Használom is egészséggel, csak most elfelejtetem...
[ Szerkesztve ]
-
Anubiss
tag
A játékbeli összes gitár dallam. Ezt hallgatom negyed órája...
-
Anubiss
tag
válasz Medvelászló #6281 üzenetére
Te megszerezted a forgócsövest? Tudsz róla dobni egy képet?
-
Anubiss
tag
Üdv mindenkinek!
Újból nekiálltam Stalker-ezni. Jönnek vissza az emlékek. Még mindig a frászt tudja rám hozni az egész.
-
Anubiss
tag
válasz - = Zk = - #6199 üzenetére
Mindkettő
-
Anubiss
tag
válasz - = Zk = - #6197 üzenetére
Kanyhalos? Tudsz képet küldeni róla?
-
Anubiss
tag
Jó ötlet volt a készítőktől összegyúrni azt a csomó modot egybe! Már csak Artifact activation kellene, az lenne a tökély...
-
Anubiss
tag
válasz remington2 #5961 üzenetére
Piszok jó képek!
Talán ez még jobb mint a rendes kiadott game (ami elég érdekes)...
-
Anubiss
tag
válasz proci985 #5695 üzenetére
Nos akkor kérdezek:
OL1.33: Találtam még régebben egy Mama's Beads-et meg néhány ilyen egyedi artit. Nos az lenne a kérdésem, hogy történik-e valami, hogyha ezeket aktiválom?OL2.0: Hol lehet recepteket találni? És hogyan kell ezeket "összegyúrni", mert annyit megértettem, hogy bele kell dobni egy anomáliába, de pontosan hogyan működik az egész?
OL2.2: Miben különbözik a 2.0-tól?
-
Anubiss
tag
Valaki mesélne az Oblivion Lost modról?
-
Anubiss
tag
Na figyelem! Ez a hsz. azoknak szól akik már lepörgették a gammát.
Spoilerek!!!!!Itt van az összes befejezés lefilmezve...
Új hozzászólás Aktív témák
- ASRock FM2A55M-DGS AMD FM2 Alaplap
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest