Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gaming notebook topik
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
Sensut
üzenetére
Viszont ez az AMK-s ST2 verzió 100%-ig rendben van. Három verziót próbáltam ki az utóbbi időben.
A Secret Trails 2 + Horusmod + Photorealistic Zone ST edition Saga oldaláról. Itt az a baj, hogy van egy fajta mutáns az Erdőben és a Mocsárban, amelyiknél mindig crashel a játék, ha az megtámad, vagy megpróbálod kinyírni. Azok a zöldek és valami savat fröcskölnek szét. Aztán a Mocsárban egy rossz paraméter miatt az egyik kereskedőnél crashel és nem enged tovább (ez kijavítható). Mellesleg ez a verzió a "legcsúnyább" a három közül, mert csak a száraz alapjáték grafikáját használja.
A S.T.A.L.K.E.R. - Secret Trails 2 + Autumn Aurora 2 szintén Saga oldaláról. Ez viszont ebben a formájában azért hibás, mert nem jelennek meg a játékban a képződmények. Lehet, hogy létezik hozza még javítás, de én nem találtam meg és a játékot nem lehet folytatni egy idő után bizonyos képződmények nélkül. Olvastam olyat is, hogy más téren is "szétbarmolta" az Autumn Aurora a ST2-t. Hogy jó bozótos lett tőle a játék, az tuti, és ez akkor is baj, amikor valamit meg kell találunk a fűben. Márpedig ilyen keresgélésből rengeteg van a ST2-ben. Ezt a verziót nem ajánlom!
Na de végül megtaláltam az igazi verziót, végigvittem és csak 2 textúra hibába botlottam, amit javítottam itt. Ezen kívül már csak alig 3 lényegtelen random crashem volt egész játék alatt, ami grafikai renderelésből fakadt, de a visszatöltéssel elpucolt, és ez biza nagy szó egy ilyen termetes és komplex mod esetében. Ez egy sima AMK-s verzió, ami szép is és stabil is, fasza fegyverekkel és mindenféle csemegével. Egy jó példa arra, hogy milyen egy "jó mod". Szóval ezt ajánlom annak, aki egy igazi jó Stalker modra vágyik, mert a Secret Trails 2 még mindig az egyik legjobb Stalker mod (a másik a FOTOGRAF
)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W
- MacBook Pro 16" M3 MAX 48GB 1TB 100% akku Silver
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
)
shield