Hirdetés
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz
Sensut #13199 üzenetére
Igen, miután elküldtem a lenti postot, eszembe jutott, hogy megjelölhette az átjárót valahogy, de este már csak elolvastam a feladatot és nem nézelődtem tovább. Egyébként a "normál" szálon is ott van az átjáró. Ha jól értelmezem:
Spoiler:
Zek szerint legalább étféle módon is át lehet jutni (de lehet, hogy három). Az egyik, hogy összeszedi az ember Szidornak a 18 csomagot, elmegy az összekötőhöz az alagútba, ott rájön, hogy halott az illető, és az inverterét is elvitte valaki. Gyanítom, ha rögtön átugrunk Jantarba még onnan az alagútból, megtaláljuk valahol Prohor hulláját (este keresgéltem, de nem találtam, az után mentem vissza egész addig, amikor az ezredesnek kampeca lett, bár később rájöttem, hogy rossz helyen kerestem, mert mielőtt lementem volna, szétszedett a vérszívó) és kényelmesen átmegyünk. Vagy követjük Ljosa tanácsát, tojunk Szidorra meg a xenóira és megyünk a megjelölt helyre. Gyanítom ez ugyanaz a földalatti térkapu. Csak a későbbi beszélgetésekben volt olyan infó is, amiből az jött át, JJ-nek nem volt invertere, azt se tudja, kell neki ilyen, csak lent kódorgott a labor alatt és hipp-hopp átkerült a túloldalra.
Új hozzászólás Aktív témák
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3515, 100% Akkumulátor
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest