Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
őstag
Azt a kis "jótékony" hibát én is kihasználtam.
Én csak az alap verzióval játszottam, az újnál nem tudom mik a változások. Ha jól emlékszem, hiányoltam a hatalmas területeken nem volt rejtekhely ahova ilyen esetekben be lehetne spájzolni. Talán még plusz hátizsák sem volt, amit le lehetett volna rakni tárhelynek?

Az biztos, hogy egy modban sem hagyom hogy kiraboljanak, elvegyék a nehezen megszerzett cuccom. Egy szál gatyában és egy rozsdás pisztollyal jelenek meg, azt vihetik.
cheatergs úgy látom hasonlóan oldjuk meg a dolgokat, könnyítjük meg a küldetéseket. Jó szántamból egy prédát sem hagyok ki. Egy fegyvert sem hagyok a földön, de a volt gazdájánál sem.

Én nem emlékszem hogy kocsival mentem volna a bányához. Nem ennél az útnál volt, hogy egy helikopter ontotta felülről az áldást?
Én ha tehetem kihagyom a gépjárművek használatát, inkább a sprintet választom.
Új hozzászólás Aktív témák

- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Apple MacBook
- One mobilszolgáltatások
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen házat vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kuponkunyeráló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Ps5 Lemezes Verzió Extrán Megkímélt 2 Kontival Eladó!!!
- Új i5 12400F/G.byte B760M.DS3H/32GB DDR4,3200MHz.ARGB/1TB M.2/750GOLD/RTX5070 OC 12GB DLSS4/WIN11PRO
- Apple Magic -Keyboard, Trackpad és Mouse
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- használt Xiaomi 11T Pro 5G 128GB 8GB Celestial Blue
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest