Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
őstag
Azt a kis "jótékony" hibát én is kihasználtam.
Én csak az alap verzióval játszottam, az újnál nem tudom mik a változások. Ha jól emlékszem, hiányoltam a hatalmas területeken nem volt rejtekhely ahova ilyen esetekben be lehetne spájzolni. Talán még plusz hátizsák sem volt, amit le lehetett volna rakni tárhelynek?
Az biztos, hogy egy modban sem hagyom hogy kiraboljanak, elvegyék a nehezen megszerzett cuccom. Egy szál gatyában és egy rozsdás pisztollyal jelenek meg, azt vihetik.cheatergs úgy látom hasonlóan oldjuk meg a dolgokat, könnyítjük meg a küldetéseket. Jó szántamból egy prédát sem hagyok ki. Egy fegyvert sem hagyok a földön, de a volt gazdájánál sem.
Én nem emlékszem hogy kocsival mentem volna a bányához. Nem ennél az útnál volt, hogy egy helikopter ontotta felülről az áldást?
Én ha tehetem kihagyom a gépjárművek használatát, inkább a sprintet választom.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Compaq 6305 Pro SFF PC, AMD A4 5300B CPU 4 GB DDR3 RAM, SSD nélkül
- HP Compaq 6300 Pro SFF PC, i3.2120 CPU, 4 GB DDR3 RAM, SSD nélkül
- HP Compaq 8300 Pro SFF PC, i3-3220 CPU, 4 GB DDR3 RAM, SSD nélkül
- Fujitsu Celsius W5010n
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) Intel Core Ultra 125U Win11Pro Magyar Vil. Bill. 2,5 év Garancia
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest