Hirdetés
- Fujifilm X
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- iPad topik
- OLED TV topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dhampir
félisten
válasz
Yutani
üzenetére
Nem furcsa, hanem szándékosan nem olvastam róla előzetesen, részletesen semmit, nehogy elrontsa a filmnézés élményét. "Spoiler" lett volna, ahogy híjják újmagyar nyelven.

Persze megértem, csak számomra így már kevésbé hiteles. Ennyi erővel akkor lehetett volna akár több szimbólumot is használni (valószínűleg meg is történt) és jobban egybegyúrni a "minisorozatot".
-
Sensut
őstag
válasz
Yutani
üzenetére
Semmi gond nincs azzal a fiktív tudósnővel, elvégre ez nem egy dokumentum film, hanem egy játékfilm, ami valós történéseken alapul. Egy csomó apró dolog hibázik még benne, de attól még oltári, mivel a nagy része a valóságot ábrázolja. Nekem a szőröm akkor állt fel igazán, amikor az ólomkoporsókat betonozták bele a földbe. Tudtátok hogy Marie Curie-t és a férjét is ólomkoporsóba temették el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2025.10.29 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro 7 (RTX 5070Ti / 5080 / 4080 / 4090)
- Fotó állvány eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

shield