Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Antonius1978

    addikt

    válasz SaGa59 #24821 üzenetére

    Akkor jo, remelem jo barlangba megyek be, abba, ami kozeptajt van, jobb kez felol a legelso stalker tabor alatt.
    Ezt a Sleep of Reasont is megtekintem majd valamikor.

    Dhampir gozom nincs miert lehet ez a dolog, en ugy cserelgetem a modokat (es ezeddig tokeletesen mukodik), hogy a jatek mappajan belul letrehozom a regebbi mod nevet, pl az en esetemben Gladiator.
    A Gladiator Gamedata mappajat meg F6-al atmozgatom az ujonnan letrehozott Gladiator mappaba, es ime, mar kesz is az ujratelepitett jatek :DD
    Utanna a Suttogasok Volgye Gamedatat kicsomagoltam a jatekba, es a mod ezzel mar nem Gladiator, hanem Suttogasok Volgye.
    A Gladiator mentesek mellett meg ott van a S.V. mentes is, egyszeruen ugy kulonboztetem meg, hogy beirom a mod nevet.

    Highground ha mar annyi sok modot kiprobaltal, akkor ne add fel, ne szegje kedved ez a kis hiba, lehet hogy velem is megesett.A mod nem hibatlan, neha vannak idegesito dolgok, pl sok zsoldost spawnol egy-egy helyre, meg ha valami ismeretlen targyat talalsz, amihez egyelore nincs kuldetes, akkor ne vedd fel.
    Megeri vegigvinni, mas a tortenet, es erdekes is.Meg 1 jotanacs, ha talalsz kepzodmenyeket, mindegyikbol tarts meg 1 darabot, az egyik tipusra szukseged lesz kesobb.Mar nem emlekszem a nevere, valami Szivacs,Szappan,Sziporka, vagy valami ilyesmi, SZ betus, nem nagy durranas, de emiatt elakadhatsz egy idore a fo kuldetessel.

    hubai1979 az elejen en is igy jartam, mert meg volt egy nyomorek orrmanyos valahol a novenyzetben, amikor azt is megtalaltam es lelottem, akkor egybol jon a szoveg hogy beszelj az oreg foszerrel.Es akkor odaadja az Iranytut.

    borovi kar hogy nem volt turelmed, egesz jo kis mod az aprobb hibak ellenere.Pl hogy nincs mindig egy mutato ami tajekoztatast adna, hogy legkozelebb mit is kell csinalj, meg a tenyleg sok ujrateremtodo mutans, habar ujabban nekem nem mindenhol termelodtek ujra.

    UI : talaltatok ti ebben a modban olyan kepzodmenyt, ami a sugarzast csokkenti ? Talaltam par kepzodmenyt, amit hasznalni lehetett volna, de sugarzas csokkento kepzodmeny nelkul nem vallaltam, inkabb Herkulest vettem meg mentoladat.
    Egyeduli jo cucc a Rubik kocka volt, te Saga, ez az orosz modban is igy szerepelt ? meg vagyok lepve hogy az ukranok/ruszkik ismerik.
    Mielott megkerestem volna az Oazis Szivet, valamelyik bazison mar lehetett kapni Bulat es Szervoruhat is, igaz a penzem mar elvertem, igy Katonai ruhaban vittem vegig.
    Ha sejtettem volna a veget, akkor mindent eladok es lett volna Exom, de vegulis mar tokmindegy, hogy miben megyek el a Zonabol :D

Új hozzászólás Aktív témák