Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Micro Four Thirds
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
snowdog
veterán
...illetve az internetkapcsolat sem annyira stabil, amiben megbíznék.
Tulajdonképpen egyik vezeték nélküli megoldás sem annyira stabil, hogy megbízhatnál benne. Az összes vezetéknélküli kapcsolat meghatározott frekvencia tartományon belül működik. Ha ránézel egy kínai internetes áruházra, akkor láthatod hogy fillérekért árulnak olyan frekvenciablokkolókat, amik képesek ezt a frekvencia tartományt blokkolni (kicsit drágábban mobil blokkolót is vásárolhatsz). Szóval innen nézd a megbízhatóságot.
Kinézik maguknak a lakásodat, kifigyelik a mozgásodat, blokkolják a frekvenciát, és máris nem tudod élesíteni a rendszeredet. Ilyenkor marad a vezérlőpanelről történő élesítés.
a lakásomnál még nem tapasztaltam ilyen blokkolást, de a kocsim riasztójánál már igen. Hazaértem, kiszálltam, a távkapcsolóval zárni akartam az ajtókat, nem sikerült, hibát jelzett. Még háromszor megpróbáltam, az eredmény ugyan az volt. Körülnéztem, tőlem két kocsival hátrább parkoló kocsiban hárman ültek. A külsejüket nem írom le, így is ki lehet találni hogy néztek ki. Fogtam magam elmentem két utcával arrébb, és újra megpróbáltam a távkapcsolóval bezárni az ajtókat. Rendben működött. Hazamentem, és kulccsal bezártam a kocsit.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Sorozatok
- iPhone topik
- Micro Four Thirds
- Vezetékes FEJhallgatók
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- PlayStation 5
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest