Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nyomtató topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
dzsavermadar #2110 üzenetére
a tv style és a map plugin két különböző program csak egy könyvtárban vannak
ha máshogy nem megy akkor reinstall az egész játék, mást nem tudok, nálam rendben van
-
Ventur@
senior tag
válasz
dzsavermadar #2095 üzenetére
Nálam sem teljesen pattent a map plugin, de ilyen gondom nincs
. Nekem csak annyi, hogy nem jeleníti meg az éppen aktuális eseményből mennyi idő van hátra, illetve hogy hanyadik helyen állok (jó tudom lent a csíkon mutatja, de valahogy a bal oldalra helyezett map plugin miatt jobban "szemre esik"
).
Bár lehet meg kellene nézni a konfig fájlját
.
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
dzsavermadar #2080 üzenetére
ha mindenki csak egyszer szavazott akkor még 2 voks hiányzik,
ha az is megvan akkor a szavazást lezárva közlöm a végeredményt -
válasz
dzsavermadar #2025 üzenetére
Csapatok tulajdonképpen mindegy hogyan alakulnak. Egyedül korlát jelenleg a maximum 16 versenyző egy időben (12 volt eddig a maximum, ott még nem volt gond, de kezdtünk a határra jutni, ebből gondolom), ami kb. 20-ra fog bővülni hamarosan, de ez nem rajtam múlik
Ennél többen bajnokira nem tudnak jönni. -
Ted-Mosby
senior tag
válasz
dzsavermadar #2025 üzenetére
Lehet, de azt nem tudom Neuro szervere mennyi embert bír el gond nélkül, ezt tőle kérdezd meg.
Egyenlőre csapatpontok nem lesznek, mivel vannak olyan csapatok, ahol csak egy versenyző van.
-
válasz
dzsavermadar #1923 üzenetére
"Én arra gondoltam, hogy az élen lévőkre kéne valami fékező, nem a hátul lévőkre,"
Pontosan erről van szó.
ésszerű keretek között, nem pedig durván, lefékezni őket
Természetesen.
Ez a Balatonring meg egy ótvar pálya. Táblák alig látszanak, van ahol nincs is. Nagyon nehéz a távolságokat is felmérni, mert mindenhol ott az a hülye fehér homok(?).
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
dzsavermadar #1919 üzenetére
természetesen a két "csoport" ötletét, és a én is támogatom
a bill súlybüntetést pedig rátok bízom akik bill-vel mennek beszéljétek meg és vázoljátok fel, hogyan gondoljátok, még van pár nap a VERSENYSZABÁLYZAT lezárása előtt
természetesen nem vagyok DIKTÁTOR ha, esetlegesen nem férünk bele az időbe 2011.01.15.ig, akkor kitolhatjuk az időpontot, de a bajnokság kezdete előtt mindenképpen véglegesíteni kell.
-
Ventur@
senior tag
válasz
dzsavermadar #1919 üzenetére
Lejárt a szerk. időm ezér van a külön hsz
.
Azért nem akarom egyelőre elárulni, hogy miért is szeretném ha két kategóriás besorolás lenne, mert még jelenleg 50 %-on áll az a dolog amit tervbe vettem. Ha a Magasságos is úgy akarja, akkor lehetséges, hogy ma realizálódik a dolog és estefelé megírom, hogy mi, hogyan, merre és mégis miért titkolódzok
.
Előre is megértésed és mindenki megértését kérem
.
-
Baluuuka
tag
válasz
dzsavermadar #1898 üzenetére
Már elnézést,de én vágtam,hogy nem jár plussz pont érte!!!!!!!!!!!!!!!!!Csak reagáltam a felvetésre.
Nekem is megszakadt
Úgyhogy elkezdtem elölről.
-
válasz
dzsavermadar #1898 üzenetére
Én tudom, hogy ez van benne, hiszen én írtam.
Azért vettem fel a lapot, mert úgy értelmeztem, hogy ez egy építő jellegű javaslat. Gyakorlatilag a szabályzathoz nem nagyon szólt hozzá soha senki, és amíg van lehetőség a módosításra, nyitottaknak kell lennünk az ötletek fogadására, ha már végre érkeznek ilyenek. -
zodo
nagyúr
válasz
dzsavermadar #1876 üzenetére
Láttam és olvasható is volt hogy valami gebasz van a verdával és ezért ingáztál.
Zsongós kép ki tudja mitől van, de utóbbi időben nekem is be-be akad egy csöppet a játékmenet. Nem zavaró csak bosszantó.
Elsőre azt hittem hogy online probléma, de nem.
Reméljük a legjobbakat az új mód kapcsán. -
Ted-Mosby
senior tag
válasz
dzsavermadar #1844 üzenetére
sajnálom dzsaver, hogy ez történt, de ha logikusan nézed, akkor motormouse-nak van igaza
megírtam Neked privátban is a véleményem,nincs szükségem erre
a szervezés, és a mod összeállítása elég időmet leköti, sajnos energiám arra már nem marad, hogy értelmetlen dolgokon vitázzakha tényleg úgy döntesz, hogy nem gurulsz, majd velünk tiszteletben tartom a döntésedet, de ettől függetlenül az autód mindig itt fog várni
-
válasz
dzsavermadar #1844 üzenetére
Nem bírom abbahagyni a röhögést... Motor változtass pályát (humorista
)!
-
zodo
nagyúr
válasz
dzsavermadar #1803 üzenetére
Sejtettem, valahonnét ismerős volt.
-
zodo
nagyúr
válasz
dzsavermadar #1785 üzenetére
Szerintem is klassz, bírom az "egyszerűséget".
adyz.
Mi ez az arculatváltás?
-
válasz
dzsavermadar #1785 üzenetére
Szépnek szép...
-
Syrius XIX
addikt
válasz
dzsavermadar #1233 üzenetére
(#1233) dzsavermadar
Remélem itt is igaz, hogy "a versenyzés nem csak a győzelemről szól"
Dzsav ezt a többiekkel is megbeszélted?
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
dzsavermadar #1708 üzenetére
rendben
-
zodo
nagyúr
válasz
dzsavermadar #1706 üzenetére
Igyekezetem.
Azért nem vezetnék ebből a nézetből és már leadtam a verdát, bent áll a motorhomeba.
-
zodo
nagyúr
válasz
dzsavermadar #1672 üzenetére
Nálam a kereked egy merő sárga kitöltés.
Jó az úgy ?Szerk: Már látom, nem szóltam.
Szerk2: Nálam is működik (mármint a dzsaver féle felni).
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
dzsavermadar #1672 üzenetére
megérkezett és működik
-
adyz.
aktív tag
válasz
dzsavermadar #1648 üzenetére
Menj biztosra: Total Commander
-
válasz
dzsavermadar #1648 üzenetére
#1645 első mondata
-
dzsavermadar
senior tag
válasz
dzsavermadar #1646 üzenetére
Ha ilyen mentem el, hogy PL: "dzsWindow.dds", akkor elmenti, de továbbra sem látszik.
Ha simán átnevezem csak, úgy, hogy hozzáírom a .dds-t, akkor látszik. Hiszen odaírtam. Ez is jó? -
válasz
dzsavermadar #1643 üzenetére
Ha az eredetinél nincs ott, az azért lehet, mert a windows úgy van beállítva, hogy ne mutassa az ismert fájltípusok kiterjesztéseit (mondjuk a .veh mióta általános kiterjesztés, azt nem tudom...). Ebben az esetben nem kell odaírni, mert az átnevezéssel, másolással, akármivel, nem vész el. De ha teljesen újat kreáltál, akkor természetesen a kiterjesztés hozzáírásával együtt kell elmenteni.
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
dzsavermadar #1633 üzenetére
igen, mivel az a kiterjesztése
-
válasz
dzsavermadar #1617 üzenetére
Ékezeteket nem nagyon szereti a játék, a hotlaps nem is tudja megjeleníteni, én nem javaslom azok haszánlatát.
-
válasz
dzsavermadar #1615 üzenetére
Az elején a kommentes rész után.
pl.:DefaultLivery="neuro.dds"
Az összes többi nevet az alapból kell generálni (amit itt beírtál), ahogy adyz már leírta. De azokat már nem kell beleírni sehova, beolvassa, ha megtalálja őket. A linkelt autóknál minden működött, szóval ezzel nem is kell foglalkozni.
Ezen kívül, amit ki kell tölteni a fájlban, azt korábban linkelte Ted egy kimentett képpel. Az alapján kell beírni a dolgokat, mert ha ugyanaz van kétszer, akkor esélyes, hogy nem fog látszani az egyik skin (de ezt nem próbáltam ki).
A honlapon leírtam mely részeket kell kitölteni:
- number (rajtszám)
- team (csapat rövid neve)
- driver (versenyző játékban megjelenő neve)
- description (ide szintén a versenyző játékban megjelenő neve kerüljön)
- fullteamname (a csapat teljes neve)
- teamheadquarters (csapat székhelye - ország)
- category (WTCC 2010, autó típusa)Feltételezve, hogy egy meglévő WTCC-s kocsi veh fájlját vetted alapul, mást nem kell átírni benne.
-
zodo
nagyúr
válasz
dzsavermadar #1601 üzenetére
Hát, rájöttem.
Köszi a segítség felajánlást, de az enyém már 90% körüli készültségi állapotnál tart.
Este még találtam egy oldalt amin sok-sok sablon található és talán feldobok egy párat vagy hagyom úgy ahogy van. -
Mityu_76
tag
válasz
dzsavermadar #1597 üzenetére
Bezzeg ha egy pár nappal előbb linkeled akkor az enyém sem lett volna olyan puritán egyszerű festés........ no de ez van...... legalább bizti egyedi.
-
zodo
nagyúr
válasz
dzsavermadar #1590 üzenetére
Szépen belehúztál!
Az utcsóra szavaznék, ha kellene.Igaza van Neuronak ebbe bele lehet gabalyodni, pláne ha rájön az ember hogy mit és hogyan kell és ahhoz hova kell nyúlni.
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
dzsavermadar #1590 üzenetére
az egész banda segített, hiszen ezért is leszünk lassan egy CSAPAT
a felnid viszont csak akkor lesz jó, ha külön rims.dds-ed is lesz,mivel alapban a mas fájlban fekete a kerék
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
dzsavermadar #1560 üzenetére
ez kell Neked is a tegnapi gondodra, ki kell mentened a VECTRA_WHEEL_STYLE1.DDS a kicsomagolt mas fájlból, mert különben nem lesz jó
aztán átfesteni + átnevezni pl: dzsaver13rims.dds + elmenteni + bemásolni az autód többi fájlja közé
-
adyz.
aktív tag
válasz
dzsavermadar #1560 üzenetére
nekem konkrétan csak oldalt van név,a szárnyon meg két nike jel
-
válasz
dzsavermadar #1492 üzenetére
Igen, ebbe én is belefutottam. A megoldás: először mentsd el az ablakot 32 bites targa formátumba.
Majd nyisd meg azt PS-ban, és azt mentsd el dds-be, olyan textúraformátummal, amit megadtam. Úgy jó lesz.zodo, csak azért írtam, mert lehet, csak még rosszabb...
-
válasz
dzsavermadar #1488 üzenetére
Akkor csak rossz formátumban mentetted az ablakokat.
Ez kell az ablakokhoz, viszont nem tudom ha más progival szerkeszted PS helyett, az nem barmolja-e el az egészet. Lehet, hogy már ott elveszett az átlátszósági információ, amikor az általad használtból átemelted PS-ba...
Zodo annak kb. semmi értelme, ugyanott vagy PS-sel is, csak még az még okosabb is.
Illetve alfát nem tudsz hozzáadni, ha ablakokat akarsz csinálni paintben, csak utólag, az meg macerásabb kicsit... -
Ted-Mosby
senior tag
válasz
dzsavermadar #1485 üzenetére
mert a paint-be festetted, ugye ?????
-
válasz
dzsavermadar #1480 üzenetére
Mindjárt megnézem.
Hoppá...
Akármilyen minimumra veszem a grafikát, lekapcsolva DX7-re, akkor is van átlátszóság. Akkor viszont ez lehet, hogy valami VGA driveres bug...
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
dzsavermadar #1470 üzenetére
\GameData\Vehicles\WTCC_2010\Vauxhall_Vectra\2007_Vauxhall_Vectra_TEX.mas
gondolom ezt csomagoltad ki a Mas explolerrel
ebből lett a sok-sok dds fájl
ezek közül kiválasztva a VECTRA_WHEEL_STYLE1.DDS-t és átszínezve kicsit,aztán visszacsomagolva mas-ba nálam ez történik
tehát lehet a kereket is festeni
ez itt a dds fájl :
-
válasz
dzsavermadar #1478 üzenetére
Dzsaver szerintem akkor valami grafikai beállítás miatt nem átlátszó. Az alap skin biztosan jó, most próbáltam ki/néztem meg az előbb.
Nézd csak meg, az ablakaid sem átlátszóak. -
Ted-Mosby
senior tag
válasz
dzsavermadar #1471 üzenetére
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
dzsavermadar #1470 üzenetére
valószínű, hogy a festésnél befestetted a lámpa buráját is ez a gond
a kerékre keresem a megoldást, de még kutakodom
-
válasz
dzsavermadar #1471 üzenetére
A sajátodat szerintem vagy átfestetted feketével, vagy rossz textúraformátumban mentetted el, mert az eredeti az jó. Illetve ha új skint kezdtél abból a pakkból, amit Ted a honlapon tett elérhetővé, az is jó (most próbáltam ki).
Az a sok bigyó, amit eggyel feljebb beraktál fogalmam sincs micsoda, de a lámpához a fentiek tükrében nincs köze. A kerékhez nem tudok mit mondani, nekem más modellem van ugyebár...
-
válasz
dzsavermadar #1467 üzenetére
Ezt konkrétan én se láttam még. Nálam csak az szokott előferdülni, hogy pár másodpercig elmosódottak belépéskor a menüfeliratok, de elég gyorsan magukhoz térnek (2-3 mp), és minden OK.
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
dzsavermadar #1467 üzenetére
nálam ilyen még nem fordult elő, a pálya betöltésénél lehet a gond talán
-
motormouse
aktív tag
válasz
dzsavermadar #1452 üzenetére
...
-
motormouse
aktív tag
válasz
dzsavermadar #1450 üzenetére
...hát a fő arculat és a cruze marad mindenképp, szponzort szabad hozni, van még hely az autón
...és ami a tiltakozásodat illeti, Üdvözletem a Balaton Team-nek és az Unicumnak!
Találkozunk a pályán!
-
Baluuuka
tag
válasz
dzsavermadar #1346 üzenetére
-
válasz
dzsavermadar #1346 üzenetére
Jó, csak ne a hüvelygombáról...
-
válasz
dzsavermadar #1344 üzenetére
Nem, én csak nem azt vártam volna tőled, hogy "akkor inkább máshol versenyzek", hanem esetleg azt, hogy szólsz, hogy jönnél, de lehet, hogy amit esetleg beállítok az neked sok, és úgy állítsam be, hogy élvezhető maradjon (amit alapból megtettem volna, pont emiatt tesztelek most billentyűzettel, mert ha túl kevesen leszünk a bajnokin, lehet, hogy AI-val kéne kipótolni, de ez csak egy gondolat). Lehet, hogy kicsit rányomta a bélyegét a hangulatomra az elmúlt történések, ráadásul ma is 3 ember helyett dolgozok, bocs, ha túlreagáltam.
-
válasz
dzsavermadar #1342 üzenetére
Dzsaver nem tudom mire jó ez... minek kell belemagyarázni valamit abba, amit írok? Ha egyáltalán feljönne valaki, komolyan úgy gondolod, hogy 100%-os AI-t tennék be akkor is, ha látom, hogy egyáltalán nem bír velük (amúgy meg az még nekem is sok)?
-
válasz
dzsavermadar #1324 üzenetére
Köszi, de én a grid-et innentől kihagyom. Nem a történtek miatt, hanem én egyszerre két dologra nem tudok/akarok koncentrálni (ezt sikeresen bizonyítottam az utolsó két gyenge coll off szereplésemmel), és már nagyon átálltam az rf-re.
-
dunc
nagyúr
válasz
dzsavermadar #1324 üzenetére
Lehet felpakolom.
-
zodo
nagyúr
válasz
dzsavermadar #1306 üzenetére
"Segítség nélkül ugyanebben a kanyarban hasonló cselekvéssel, tehetetlenül csúsztam mint az állat a bukótérbe egészen a falig nem is kicsit ütközve. Ezt többször is kipróbáltam, több kanyarnál is, és mindenhol ez a tapasztalat jelentkezett."
Én is így kezdtem
Néha még most is összejön, ha nem vigyázok. -
Ted-Mosby
senior tag
válasz
dzsavermadar #1306 üzenetére
köszönöm dzsavermadar ez egy korrekt válasz volt
ilyen és ehhez hasonló kifejtéseket vártam volna eddig is és nem a hurrogást, felháborodást
ez alapján könnyebben és mindenkinek megfelelően lehet konfigurálni a szervertde megint egy mondással kell hogy éljek:
"néma gyereknek az anyja sem érti a szavát"
ha támadólag lépünk fel a szervezők ellen az nem biztos, hogy kifizetődő
de nem győzőm hangsúlyozni, nem tudom hányadszor
TESZTIDŐSZAK VAN
és mindez azért, hogy amikor , majd egy hónap múlva elkezdődik a bajnokság (ha egyáltalán Neuro-n és rajtam kívül lesz még valaki) ne kelljen minden futam után, azon vitatkozni, hogy ez így nem jó, ezt máshogyan kellett volna
én is hibázom sokat, mint például tegnap, futottam egy 1:39:975-ös időt Oschersleben-ben,örültem is neki, de aztán kiderült, hogy a pálya egy részén füvön mentem (én nem nézegetem a replayeket) tehát az idő semmisnek tekinthető, nem baj majd legközelebb újra próbálom -
válasz
dzsavermadar #1284 üzenetére
"Nem biztos, hogy azonos a tudásszint."
Hopp erre még ennyit: ha a tudásszint miatt lennének kérdésesek a segítségek, akkor durván elküldeném a francba azt, aki sír miatta (ugyanis versenyről van szó, a versenyeket pedig a jobbak megnyerik, a gyengébbek hátul végeznek, ezen nincs mit kompenzálni - kivéve azt, hogy az igazi szabályok szerint súlybüntetés jár az elsőknek, bevezethetnénk ezt is).
A kormány vs. billentyűzet téma abban a tekintetben jogos, hogy igazán profi időket itt soha nem fog menni senki billentyűzettel (de egyébként a kormányosok is elég messze vannak még onnan), így elfogadható kompenzáció - bár a magam részéről azok elől a segítségek elől mereven elzárkózom, amik kifejezetten a játékos helyett csinálnak meg valamit (kanyarodás, fékezés).
Akkor már inkább legyen erősebb abs, vagy kipörgésgátló, mert azok tényleg olyan segítségek, amik az autó úton tartásában segítenek, az pedig billentyűzettel tényleg nehezebb, elismerem. De az, hogy jelezze, mikor kell fékezni, az nonszensz. Azt mindenki képes megtanulni, nem kormány vs. billentyűzet kérdése.Ez viszont fontos: szerveradminisztrátorként én egy személyben kijelentem, hogy a boxutca segítség nem lesz bekapcsolva. Mert bugos, és néha beragadnak a kocsik. Ha ez versenyen fordulna elő, abból aztán lenne cirkusz. Úgyhogy ebből nem engedek senkinek, még Tednek sem, ha megkérne rá. De azt hiszem érthető, és senki nem is akarja bekapcsolni a hibássága, és az esetleges kockázatok miatt.
-
válasz
dzsavermadar #1284 üzenetére
Egy - nem rossz - kormányos idejéhez hasonlítottam. Tednek 40-es ideje van, és ő valami 1mp-cel jobb időt ment nálam korábban. Ebben a játékban olyan nagy tapasztalatom nincs billentyűzettel, mint kormánnyal (így logikusan jobb időt fogok menni vele), de ha 3 kör után ilyen időt megyek, az szerintem elég beszédes.
-
válasz
dzsavermadar #1281 üzenetére
Azt kéne megértenie mindenkinek, hogy egészen a bajnokság kezdő hetéig végig teszt időszak van. Semmi sem végleges még, csak hát nem szóltak, vagy nem a megfelelő hangnemben...
Van még idő változtatni, és megbeszélni a dolgokat. -
Baluuuka
tag
válasz
dzsavermadar #1268 üzenetére
Ezek a nők....
Főtörzsőrmesteruram köszönöm szépen!(Ted)
-
válasz
dzsavermadar #1253 üzenetére
Igen, én a véleményemet írtam, ami egyben részemről válasz is. Nekem nem tetszik, hogy más nem akarja azt megtenni, amit én is megteszek, ezért támogatom azon segítségek kikapcsolását. De hangsúlyozom, hogy nem (csak) az én véleményem számít.
Azt pedig pontosan tudom milyen billentyűzettel játszani, hiszen itt melóhelyen arról játszok (és általában nem a szerveren), és évekig billentyűzettel játszottam előtte is.
"Ne tudd meg, (ahogy szokták mondani) milyen billel egy kanyar begyakorlása"
Ennek megfelelően pontosan tudom milyen.
"egyidejűleg kell fékezni,kanyarodni, helyes ívet fogni"
Ezt kormánnyal sem lehet.Az a baj, hogy sokaknak fogalmuk sincs arról, milyen is kormánnyal játszani. Semmivel sem könnyebb, az nagy tévedés. Viszont az tény, hogy jobban lehet menni egy idő után, és az az idő sok gyakorlás után érkezik el.
Továbbra is fenntartom, hogy én csak írtam egy szabályzat tervezetet, mert meg lettem kérve rá. A segítségek beállítását nem egyedül én találtam ki - és korábban sem csináltam olyat, hogy állítottam, aztán letojtam a véleményeket - de egyetértek velük. Mindazonáltal se vb-nek nem kell lennem, se semmiféle szervező segítségnek, csak tudatom a jónéppel, hogy fel lettem kérve rá, ezért csinálom. Bárki más átvállalhatja, aki úgy érzi, hogy képes ezt jobban megoldani, és akkor onnantól nekem elég a szerver működésével foglalkoznom. Az tényleg jóval kisebb meló lenne.
Dunc most is csak játszod a sértődöttet, de igazából nem mondtál semmit, hogy mit szeretnél, vagy szerettél volna...
Ted...
"nehogy már Neuro idegbajt kapjon"Köszi!
adyz
Nincs is egetverő különbség, pont ez a lényege az alacsony beállításnak. Azért írtam, hogy kritikus helyzetekben segít egy kicsit. -
válasz
dzsavermadar #1241 üzenetére
A féktávokat nehogy már a program mondja meg, én is napi több tíz kört próbálkozok azért, hogy kitapasztaljam.
Ez a válaszom.
Dzsaver nem túlozni akartam, hanem kezdem unni, hogy folyton magyarázkodnom kell valami miatt, mert folyamatosan támadó jellegű kérdéseket kapok. Én, egyedül. Mintha én döntenék el mindent, mint atyaúristen, holott ez nem így van, csak más nem nagyon nem veszi a felelősséget, hogy közzétegye, és részt vegyen benne.
JJ én nem emlékszem, hogy volt olyan szabály, hogy ugyanazzal a vezérlővel kell menni, mint amivel regisztráltál, viszont az eléggé egyértelmű, hogy kocsit nem váltogatunk. Nem fogom még 500x kihangsúlyozni, hogy szimulátorról beszélünk, és a valóságban sincs kocsiváltogatás.
Röhej, hogy most jegyzel meg olyan dolgokat, amiért még te sem szóltál sohasem. Falnak megyek az ilyentől. Az nem baj, hogy én sárga autóval fogok nevezni? -
dzsavermadar
senior tag
válasz
Szerintem várjunk még néhány napot bármi véglegesítésével.
Kérek mindenkit, aki részt akar venni a PH WTCC játékban, írja le, hogy mi az, amin módosítana a szabályzat bármely pontján. Ezt megteheti nyilvánosan is, de akár priviben is.
Javaslom a nyilvánosat, hogy más is hozzá tudjon szólni. Nem ígérem a módosítást, de csak így szerezhetünk tudomást a gondokról. És így tudjuk megtárgyalni.
Azért mindenkihez nem lehet igazodni, tehát nem arról van szó, hogy minden javaslat beépül.
Aztán majd meglátjuk. Lesz akinek nehéz lesz néhány dolog, lesz akinek nem.Akkor el lehet dönteni, hogy vállalja valaki, vagy nem. Néma gyereknek..........
Az nem jó hozzáállás, hogy ha nehéz valami, akkor nem csinálom.
Munkát kell belefektetni, és akkor fog eldőlni. -
válasz
"Azt nem értem,
"azzal olyan előnyhöz jutsz, amivel még a kormányosok se tudnak mit kezdeni!"
A kormányosok itt is alapból előnyben vannak, úgy tudom. Egy ilyen segítség legfeljebb kompenzálhatná a különbséget. A másik oldal meg az, hogy akkor a kormányosnak is rendelkezésére áll ugyanez a segítség, és máris nincs előny ebből. "Innen már csak egy (két) lépés az, hogy akkor menjen végig az autó magától a pályán. A féktávokat nehogy már a program mondja meg, én is napi több tíz kört próbálkozok azért, hogy kitapasztaljam.
Hopp itt hülyeséget írtam, sztornó.
És ezen kívül kereken egy hét fog mindenkinek a rendelkezésére állni arra, hogy ugyanezt (a tesztelést, gyakorlást) minden verseny előtt megtegye. Ez szimulátor, és nem grid, de főleg nem babakocsitologató. Ez az én véleményem.
-
válasz
dzsavermadar #1190 üzenetére
"Roppantul kell figyelni, mert a VB rettenetesen figyelni fog, és könyörtelenül igazságos lesz."
-
dunc
nagyúr
válasz
dzsavermadar #1145 üzenetére
Nagyon igényes !!!
Éljen Magyarország. -
raczger
őstag
válasz
dzsavermadar #1123 üzenetére
Én
Sziszifeca: vágni biztosan nem vágtam, max 1-2 kanyarkijáratnál szélesebben vettem lehetséges, de így is sokat rontottam, van benne még bőven, és még alap settel is volt szinte.
-
válasz
dzsavermadar #1145 üzenetére
Hű, micsoda gép készül itt!
-
válasz
dzsavermadar #1123 üzenetére
Raczger tegnap jelentkezett, és volt először fent a szerveren. Magyar nevű AI pilóták nincsenek. Gondolom Sziszifecát láttad.
-
Syrius XIX
addikt
válasz
dzsavermadar #1059 üzenetére
Ok, de honnan?
-
zodo
nagyúr
válasz
dzsavermadar #962 üzenetére
Én tudtam.
Nekem az ehhez hasonló korú Kadett, talán G-s tetszik.
, de csak tetszik. -
válasz
dzsavermadar #955 üzenetére
Telepíteni.
-
JJános
addikt
válasz
dzsavermadar #930 üzenetére
Dzsaver klán? Ez tetszik!
-
válasz
dzsavermadar #912 üzenetére
Ez általában alaplap, vagy táp hiba (vagy a windows valamiért restart jelet küld power off helyett). Nézd meg a csatikat, hátha csak nem stimmel teljesen valamelyik. Ha nem az a baj, akkor esetleg egy rendszervisszaállítás a mai rendszerellenőrzőpontra megpróbálható.
-
JJános
addikt
válasz
dzsavermadar #809 üzenetére
De jó neked Dzsaver. Én hiába próbálkozom. Sehogysem.
Tegnap is csak ip címmel tudtam felmenni. -
JJános
addikt
válasz
dzsavermadar #794 üzenetére
Megyek megpróbálom.
-
JJános
addikt
válasz
dzsavermadar #720 üzenetére
Köszönöm Dzsaver. De azt hiszem tévedtem.
-
válasz
dzsavermadar #720 üzenetére
Bahh... ezt mennyivel könnyebb festeni... a Lacetti össze vissza van szabdalva, egy normális valamit nem lehet rátenni, mert elcsúszik minden irányba.
-
válasz
dzsavermadar #665 üzenetére
Az nem semmi, csak tartson is ki a lendület. Miket nem számolgatsz te.
-
zodo
nagyúr
válasz
dzsavermadar #661 üzenetére
Klasz videó, jó pálya.
-
zodo
nagyúr
válasz
dzsavermadar #659 üzenetére
Nem érdekel annyira, köszi.
Festésed is szép, de az eredeti nem maradt meg?
-
00roli00
aktív tag
válasz
dzsavermadar #637 üzenetére
Ha lesz szeró meglátjuk,és kösz.
-
válasz
dzsavermadar #556 üzenetére
Biztosan nagyot nézne, bár szerintem ezt nem kéne nagyon erőltetni.
Jó lenne, ha be tudnánk könnyen azonosítani egymást a pályán, mert akkor azonnal tudnánk, hogy aki előttünk megy, nagyjából mire képes, meg ilyesmi. Nem lenne fair egymás festésével kimenni. -
zodo
nagyúr
válasz
dzsavermadar #547 üzenetére
Szerintem egy autó marad csak több választható festéssel.
Autó / Festés menüpont alap válaszhatóan.Én így gondolom, de majd megmondják a hozzáértők.
Viszont jó lenne már egy Valencia-i időeredményt látni, mert az enyémet soványnak vélem.
1:48 eleje, segítségek nélkül. -
JJános
addikt
válasz
dzsavermadar #547 üzenetére
Igaz Dzsaver!
Ted is jj néven mentette el az enyémet, és most az autót ott választhatom ki jj néven a menűben ahol a vera forog. -
JJános
addikt
válasz
dzsavermadar #534 üzenetére
Ez kemény Dzsaver, de ezzel csak hátul szabad közlekedni.
GR!
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
szép
már töltöm fel a festős videót, nem lett tökéletes , mert a CAMSTUDIO elég pixelesen vette fel, de a lényeg kivehető
fontos dolog, hogy ha az ablakot festitek nem ugyanabba a formátumba kell menteni, minta az autót, mert akkor belső nézetből nem látsz ki rajta
autónál: dds DXT3 ARGB 8bpp explicit alpha
ablaknál: dds DXT5 ARGB 8bpp interpolated alpha -
zodo
nagyúr
válasz
Ne mááár, inkább "Photo" vagy "Media" felírat kellene rá.
-
JJános
addikt
válasz
dzsavermadar #524 üzenetére
Dzsaver nagyon ügyes vagy! Te egy zseni vagy! De az a tanulóvezető?
Ted! Nagyon szépen köszönöm a munkádat! Előbb elfelejtettem.
-
válasz
Ezeket majd tegyétek valahol elérhetővé, mert ha a szerveren nincs fent, szerintem nem fog beengedni vele.
A tálcára kidobós dolog valami windowsos baromság lehet, nekem is volt már, volt olyan hogy 2 percen belül 2x is. GRID alatt is előjön nagy ritkán - érdekes más játékban viszont sosem.
JJ a billentyűzetes probléma nem tudom mi lehet, de valami nálad nem stimmelhet. A pinged jó volt, amikor erre panaszkodtál, a segítségeket maximálisan elérhetővé tettem, és más jelentett még ilyesmit (nekem is jó volt billel), szóval nincs ötletem...
Ma a hamachis szerver csak délután 4-től lesz elérhető, mert behalt az egyik szerverünk itt bent, amit helyrerántottam, de megfigyelés alatt tartom délutánig, és addig az asztalomon ül a hamachi szeró helyén. Elnézést mindenkitől, aki előbb jönne.
Ja és: nekem egyik kedvenc pályám Makaó!
Ted: az autófestésről valami infó? Vagy ezt kizárólag te műveled, így téged kell megkérni?
-
zodo
nagyúr
válasz
Ügyik vagytok!
JJ is szép lett.
-
Ventur@
senior tag
válasz
Iszonyat jó lett basszus
. Az a tanuló vezető felirat meg kész
. Ha ezt online is lehet látni akkor ne légy előttem, mert sírni fogok a röhögéstől és lemegyek a pályáról
. Ja még annyi, hogy sztem b*ssz oda egy nagy kék kockában fehér T betűt
. Öcsém te beteg vagy
.
Ted:
. Ezt így lehet majd látni online is? Csak azért kérdem, mert én a Honda-ra akarom megcsinálni, hogy az ablakokon a nevem legyen meg a magyar zászló (meg talán ha rá tudom tenni az autóra, akkor egy pár magyar szponzor logo: MOL, Borsodi Sör meg ilyenek
).
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
-
JJános
addikt
válasz
dzsavermadar #495 üzenetére
Má megint a nyuggerek!
-
zodo
nagyúr
válasz
dzsavermadar #493 üzenetére
Jó sokan voltatok a videó alatt.
Sajna, semmi időm a beállításokra és addig nem is erőltetem az on-line részvételt.
Lehet mire mennék már rég nem ezzel a moddal fogtok játszani. -
Sziszifeca
őstag
válasz
dzsavermadar #436 üzenetére
A DDS plugin-t is fel kell tenni...
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
dzsavermadar #436 üzenetére
pssg nem kell, mert itt dds fájlok vannak , már nem kell őket kicsomagolni
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
dzsavermadar #430 üzenetére
ha ezt letöltöd, regisztráció kell, könnyebb lesz a festegetés
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
dzsavermadar #431 üzenetére
ez alapján festheted, csak ezt a fájlt kell megkeresned :
.....\rFactor\GameData\Vehicles\WTCC_2010\Vauxhall_Vectra\VXRacing\00005_VX_Racing.dds
photoshop kell csak
mindjárt megfestem JJ autóját és csinálok videót
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
dzsavermadar #431 üzenetére
aki itt előtted megy , nem láttad a nevét?
valamelyik autó nem stimmel -
JJános
addikt
válasz
dzsavermadar #402 üzenetére
Dzsaver én mindig így kanyarodok.
Azt meg áruljátok el, hogy vetted fel a videót pls.
Én frapsel vettem fel, de nem ilyen gyönyörű.De most ne mosolyogjatok, tényleg nemtom.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP,15.6",FullHD,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- 2év Garancia,Lenovo Slim 3,i5 12450H(12x4,4Ghz)15,6"FullHD IPS,Magyar vil.bill,16GBDDR5 RAM,512SSD
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,SSD,Jó akku,Win.11,Szép állapot
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet,Win.11 is megy!!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő