Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syrius XIX
addikt
válasz
N€T0X|N
üzenetére
Innen már csak egy (két) lépés az, hogy akkor menjen végig az autó magától a pályán. A féktávokat nehogy már a program mondja meg, én is napi több tíz kört próbálkozok azért, hogy kitapasztaljam.
Az neked csak jó nem, mert akkor mindig nyerhetsz, pedig (állítólag) "Nem a győzelem a fontos!", "A versenyzés nem csak a győzelemről szól!".
Kipróbáltam úgy is, hogy minden segítség be van kapcsolva. Nem ér semmit, mert csiga lassan megy végig a pályán az autó! Akkor ez miért is baj?

-
JJános
addikt
válasz
N€T0X|N
üzenetére
"Innen már csak egy (két) lépés az, hogy akkor menjen végig az autó magától a pályán"
Szerintem a program programozói voltak a hülyék. Mert miért kell segítségeket berakni?
És ha mégis van, akkor miért nincs?"A kormányosok itt is alapból előnyben vannak, úgy tudom. Egy ilyen segítség legfeljebb kompenzálhatná a különbséget. A másik oldal meg az, hogy akkor a kormányosnak is rendelkezésére áll ugyanez a segítség, és máris nincs előny ebből. "
Erre persze nem válaszoltál. Én bocsánatot kérek ha valakit megbántottam, nem volt szándékomban. Amit még szeretnék hozzá tenni, hogy egy nap száz-százötven kört is megteszek, hogy megtaláljak minden tizedet a pályán.
Ami még nagyon nem tetszik, hogy miért kell ugyanazzal az autóval, és ugyanazzal a vezérlővel menni, amivel indulok.
És ha közben lesz egy kormányom dobjam a sarokba, mert nem használhatom. Vagy elromlik, és akkor nem mehetek billentyűvel. Logikátlan.Most már többet nem szólok.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

És tulajdonképpen nem is válaszoltál rá.