Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MPowerPH
    félisten

MMG07-et próbáld ki, nem sok F1-es mod van ami megfogott már jópár éve játszok. Ezt hónapok óta nyomom és nem untam meg a fizikát. Van 08-as festésű változata is speciel amelyik ligában játszok mi is ezzel megyünk és én nagyon szeretem. BMW srác nagyon Sompir szerelmes amint látom csak az rft megy, de sehol nincs világ szinten az rft ezt szeretném elmondani. Azért a legkeresettebb mert annó az volt a legfrissebb mód és mindenki azzal játszott és minden liga azzal megy ezért mindenki azt ismeri.
    CTDP06-ot próbáld még ki az is sokak szerint nagyon jó mod, nekem nem jött be, meguntam hamar a fizikáját de sokaknak pont az tetszik.

Ezzel nem értek egyet. De tudom ki vagy. ;) Ausztrál hotlapson még V2 -ben nagyon elvertelek. ;] M-power az rFactor -os nickem, biztos ismerős leszek.

És most őszintén, miét mennek a külföldi ligák is RFT -s modokkal? :) Europai viszonylatban is erős az RFT, nem véletlen, hogy mindenki azt használja. És a V3 -as fizikai már nagyon jó lett, aki nem tud vele menni helpek nélkül, csak az fikázza, hogy mekkora szar.
    Meg hát ugye a MOLSZ is RFT -vel lesz, és az a döntő. :)

CTP06 egy nagy rakás szar. A régi ligánkban RFT -ről akartak arra váltani, 18 emberből 4 marad volna a mod miatt, 1 hónapig erőltették a gyakorlást, de maradt az RFT.

Meg ha az RFT modok olyan szarok lennének, akkor miért mindenki azt használja az F1 -hez ligákban mérve persze? :) Nem sok ligát találtam, aki más modot használ.

Új hozzászólás Aktív témák