Hirdetés
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Gaming notebook topik
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Hobby elektronika
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laby
őstag
válasz
MPowerPH
üzenetére
Nem véletlen hogy elvertél ausztrál hotlaps-on amikor a régi kormányom volt és 80%-os pedál volt hozzá ráadásul akkor ismerkedtem a mod-al és ennek setupolásával, ettől függetlenül rendes körülmények között is simán elverhetsz mert igazából nem ez az életcélom hogy nálad gyorsabb legyek.
Másrészt fogalmam sincs ki vagy, nem követem f1rft-ben eseményeket elég nagy divat liga és még izgalmas futamot nem láttam, kb 3-at néztem tavalyiból félig aztán bezártam mert előzést nem láttam, max ha előzés volt akkor kilökés is egyben, de nyilván nem szar a liga és jó emberek vannak tehát pont rosszkor néztem, mert tisztába vagyok vele elég sok gyors és jó pilóta van.
MOLSZ meg azért megy rft-vel mert Sompir a szervező meg azért mert minden liga azt erőlteti. És a MOLSZ is elég nagy hülyeség mert a szimesek 30%-a el sem megy mert nem érdekli ez az egész, meg még egy nagy százaléka nem fog rft mód-al szarakodni és még egy százaléka nem is tud róla. Tehát "simsporttv nézői és minden rft liga legjobbja" lehetne az elnevezés.
Teszem hozzá egy időbe rft-vel mentem és nem az volt a gond hogy ne maradjak pályán, csak szimplán vicces volt a fizikája. Ez még a 2.0-ás verzió volt, és v3-al is mentem kb 3 kört megnézni milyen másabb a fizika de egy uninstall-t meg is ért
Új hozzászólás Aktív témák

- Battlefield 6
- 3D nyomtatás
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sh4d0w: Nyitlocker
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Arc Raiders
- Milyen autót vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- További aktív témák...
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 FSP 750W
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs