Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
TannerHUN
üzenetére
Akkoriban még nekem sem volt, az LFS-t is egy jó ismerősöm vette meg.
De aktiváló kód nélkül nem tudom mit lehetne...ezt azoknak kellene rendezni akiktől vetted. Mert nálam a mail-ben ott volt, azóta kétszer vagy háromszor aktiváltattam már, egyszer pedig költözés miatt megszünt az internet szolgáltató email (azzal regisztráltam még az rFactor-t), és az miatt ment egy levelezés, hogy regisztrálják be az újat.
Nem volt soha semmi gondom. Igaz jelenleg is használok 'tört' példányt, egy két mod eleve telepítővel jön, és azok mennek külön mappába, az eredeti verzió-ban meg csak válogatott cuccok vannak (de tök mindegy).
Új hozzászólás Aktív témák

- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Kingston HyperX FURY 16GB (2x8GB) DDR4 2400MHz
- ,,Gamer Pc AMD Ryzen 5 8400, DDR5, RX 6900 XT
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- SAMSUNG SSD 980 250 GB
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4201
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4463, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest