Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Doomgiver #1545 üzenetére

Sztem sajnos kevés az hogy van rá idő...eleinte nagyon jó érzés moddolgatni, persze 'kölcsönvett' cuccok keverésével és okoskodásokkal, aztán rájön az ember hogy azon a pályán amin teszteli tök jó, de más pályákon nem, kéne egy alapsetup....és jönnek az anomáliák...talán még azokkal is megküzdesz, helyére rakod a felfüggesztést, pozicionálod a tankot,kerekeket..stb. Közben zavarba hoz hogy a fizika nem elég részletes (láttam már kocsi mögé 2 méterrel elhelyezett benzintankot, össze-vissza felfüggesztést, lökött teljesítménygörbék), aztán még jobban belemész, beleturkálsz a motorgörbékbe és a váltásokba, és persze a hangokba...
    ...és akkor még ott van a gumi, mindent fel tud borítani.
    Szal hiába a sok idő, nagyon könnyen leereszt az ember a kezdeti felületi sikerek és az ezekből ébredő lelkesedés után.
    Nulla tapasztalattal nulláról kezdeni szinte esélytelen.

Szal sztem ha van sok időd, állj be egy csapatba, és vállalj munkát...amihez van kedved, modellezés, festések, hang (lényeges!), csak gumi, csak motor, csak alapsetup...stb.

nem rFactor, de vannak óriási arcok, mint pl. Kunos...de még ő is, a rengeteg tapasztalatával, és elhivatottságával nagyon sok ideig hegeszti a gumikat, a fizikát...lásd Assetto Corsa (ami a legütősebb cucc lesz szvsz).

Új hozzászólás Aktív témák