-
PROHARDVER!
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunkomen
aktív tag
Ma végre erőt vettem magamon és mamámék padlására felmentem turkálni. Ide hordtuk az évek alatt már használaton kívüli cuccainkat.
Rengeteg király retro cuccot találtam kiskoromból. Legszívesebben hazahoztam volna az összes játékotMég a sárga kazis nintendo hamisítványt is megtaláltam, amiről azt hittem, hogy már nincs is meg. Na ezt már be is pakoltam, hogy hozom haza, de aztán kiderült hogy játék nincs is hozzá. Pedig dobozában full tartozékos. Majd kerítek egy játékot hozzá.
Na és a lényeg, megtaláltam az anno névnapomra kapott Nokia 3410 dobozát, papírokkal. Pár száz forintos tétel, de nagyon örültem neki
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Spórolós topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Energiaital topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- PlayStation 5
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Inspiron 16 5620 27% 16" FHD+ IPS i7-1255U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Samsung S21+ 8GB/128GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG S23 ULTRA 12GB/512GB, FÜGGETLEN, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Envy x360 14 2-in-1 14" 3K OLED érintő Ultra 5 125U 16GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Garis! Asus Tuf FX608H Notebook! I5 13450HX / RTX 5050 8GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest