- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az MSI legfrissebb grafikus kártyái push-pull hűtést kaptak
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferret77
aktív tag
-
MurdR
veterán
Srácok! Mennyi lehet egy telefon (motoV3) és a töltőjének a postázása?
-
ferret77
aktív tag
Mai szerzemény, RinGo 3
-
stufen2
aktív tag
http://index.hu/tech/cellanaplo/2014/06/11/lenyugozo_hajlithato_kijelzo_a_nokiatol/
-
bunkomen
aktív tag
Nokia 6260
Gondolom nem én voltam az egyetlen aki itt próbálkozott, mert már ki van írva hogy postázni nem tudDe könyörgöm.... mi az hogy valaki nem tud postázni?
-
arkades
senior tag
T39-hez nincs véletlenül valakinek eladó tokja? (övre csíptethető)
-
zorzy4
addikt
Népszínház utca meki oldalában, még a két villamos megálló között, a de közelebb a pápa térhez, kis sufni gsm. Ott virít egy 7600 sárga szélű, 8000ft. Sarkáról a kupak hiányzik, de biztos lehet alkudni, és nálam meg kapni hozzá olyat.
-
zorzy4
addikt
válasz
bunkomen #29160 üzenetére
Én sem vagyok oda a postázásért. Ha valami gond van, macerásabb a visszavásárlás, és bár elég prózai, de nekem nincs bankszámlaszámom, így a feleségemére megy az utalás. Gondolhatjátok, hogy abból a pénzből mit látok......
Más. Sikerült felújítanom, a z e61et. [link]
Ugyanitt bontott e61 ház magyar qwertyvel eladó 500ft. [link] -
MurdR
veterán
Szerintetek egy mérsékelten zsebkopott E61i mennyit ér?
-
zolikaDB
veterán
Van koztetek szombathelyi?
-
Elims
veterán
Köszönöm!!!
-
zorzy4
addikt
válasz
stufen2 #29153 üzenetére
Én a gigatel oldalát használom erre.
Tegnap egy kis trükkel szereztem töltőt az alcatel ot comhoz. Vettem egy ilyenhez való töltőt, leszereltem a csatlakozó körül, a dokkoló rész, és így már kompatibilis lett a telóval. Már több mint egy napja azt használom, hibátlanul megy vodás kártyával is. -
stufen2
aktív tag
én ebayen szoktam beírni, hogy pl nokia 6670 lcd és a hirdetések nevében bent van hogy melyikkel kompatibilis: pl
-
Elims
veterán
Sziasztok!
Tudja véletlenül vki,hogy a n70 kijelző kompatibilis-e a 6670 kijelzőjével?
-
ferret77
aktív tag
Még jó hogy alkuképes [link]
-
ferret77
aktív tag
Hátha érdekel valakit egy N93. Magyar nyelv házilag is megoldható.
-
bunkomen
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #29143 üzenetére
Ha tényleg kell, akkor szerintem ne tökölj és üsd le, mert még elviszik
Ha meg mégse jó valami akkor felteszi újra oszt kész
-
quailstorm
félisten
Múkszik a Benefon Sigmám. Akku döglött. 4db 2500mAh-s Energizerrel lett megkínálva. Magyar. Tápról meg orosz. WTF?
Ja és szétszedtem az akkut. Toshiba cellák.
-
Dr Dee
tag
Erről lemaradtam
[link] -
TaylorPro
addikt
A napokban visszakerült hozzám életem második okostelefonja. Az első 6600, majd követte a 6670. A 6670-et eladtam egy kollégámnak, ő eladta egy másik kollégámnak. Most ingyen visszakaptam és felújítottam. Új középkeret, burkolat, billentyűfólia. Új akku beszerzés alatt. 2005-ben vettem. Számlája, doboza, mindene meg van.
Kapok ajándékba még egy ugyan ilyen telót törött kijelzővel, plusz kapok egy új közép keretet szintén ajándékba.
-
bunkomen
aktív tag
válasz
bunkomen #29138 üzenetére
Ugyanattól az eladótól egy Nokia 6300 2000ft-ért, bezzeg az ilyen jó árak is akkor vannak amikor elköltöm a pénzem más sz*r telókra
-
bunkomen
aktív tag
-
kukinyo
addikt
válasz
quailstorm #29135 üzenetére
Már felraktam a Nokia connectivity cable driver-t is. Semmi nem változott.
Előszedem a laptopot, azon még XP32bit van.
Talán azzal sikerül.
Majd jelentkezem. -
Earl_Muttley
őstag
Annyira nincs nálam szerzemény, hogy az átlagnál jobban örülök ennek az ingyen kapott pakknak:
A szebbik 5110 hibátlan, pannon garicimke érintetlen-stb. Már kitakarítva figyel itt
Ilyen lett: (az első képen a bal oldali)(lehet röhögni, de anno eladtam mindegyik 5110-esem, és hasonló tömeg Nokiáim, szóval ez most hiánypótló
)
- a randábbikba kell a bill. + egy sim lefogató, ha valakinek van, valami hasonló kis vacakra elboltolhatjuk
-
-
joccy
csendes tag
válasz
Earl_Muttley #29132 üzenetére
Hello Mindenkinek!
Esetleg nincs valakinek egy "felesleges" N76-os nokiája, lehetőleg fekete?
Vagy nem tudja valaki, hogy honnan lehetne szerezni egyet??? -
Earl_Muttley
őstag
Valakinek nincs egy fölös Nokia 5110 billentyűzete?
-
-
kukinyo
addikt
Sziasztok
Hogyan lehet (win7 64) összekötni a számítógépet egy Nokia 6070-es készülékkel? CA-42 adatkábel adott.
Feltelepítettem a Nokia PC Suite programot (ami állítólag felrakja a kábel driver-t is) de még sem kapcsolódik. Ezek mellé szükséges még valamit telepítenem? -
zorzy4
addikt
-
WM6-ra hogyan tudok fájlt küldeni?
Mindent ellenőriztem - készülékek párosítva, BT látható mindkét eszköznél, mindkettőnél aktív a BT, az a telefonm, amivel küldeném, látja a másik eszközt - ennek ellenére egyszerűen nem tudok küldeni a HP telómra. -
-
bunkomen
aktív tag
Na gyerekek lezsíroztam 3db telefont és így meg lesz a 100. Nokia típusom is
Bár eltaktikáztam mert valami nagyot akartam durrantani eme csodás kerek számra, de üsse kő jók lesznek ezek is
Folyt.köv. ha megérkeztek.
-
ferret77
aktív tag
Ez mi a szösz már ?
[link]
-
zorzy4
addikt
Tudom, hogy amatőr dolog, de nem találom symbianban a memória kártya formázását?!
-
zolikaDB
veterán
Ami azt illeti, olvasva a fenti Atari portfoliot, eszembe jut egy történet.
Emlékeztek a Psion Revora? Anno egy haverom apja nyerte, azt sem tudta mi, nézegették, használgatták, valami típushibával volt javítva is, akkor még szakszervízben.
Aztán én olyan 2010 (!) körül vagy utána megkaptam tőle, a majdnem kukaérett készüléket.
Na a poén az, h hol volt már akkor képviselet itthon??De valami céget találtam, akik jogutódok voltak, vagy nem tudom mik, felvettem velük a kapcsolatot, és piszok meglepő módon emailváltásokra került sor, ahol úgy dőlt felém az infó, mintha valami új cuccról lenne szó. Talán egy rakat alkalmazást is küldtek, és végül egy gyári CD-t tele minden földi jóval, eredeti tokjában bontatlanul, ingyen
Nagy élmény volt.
-
MurdR
veterán
Ne legyetek már uncsik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Battlefield 3
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Autós kamerák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hardcore café
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest