Hirdetés
- RAM topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- Milyen TV-t vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Azonnali fotós kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
endreee
csendes tag
Sziasztok!
Ma váltottam az E6550-es procimat q8400-asra, de a Starcraft 2 össze vissza szaggat ha sok egység mozog, míg a kisebb procival tegnap ez nem volt jellemző.
Be kellene állítani valamit valahol, vagy mit csináljak? Ötlet?THX
P5B
5770
4 Gb DDR2 -
Dogmatix
tag
és az alaplap mitől melegedhet ennyire? Alapból 38°C terhelve meg 41°C
-
bubuka71
aktív tag
hali ! amd athlon 3200+ proci órajelét 2ghz-ről felhúztam 3ghz-re . a feszt nem emeltem . működött is . az a kérdésem hogy emeljek a feszen , cseréljek hűtőt rajta ? mivel teszteljem a stabilitást ?
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
csucsbicep #375 üzenetére
nincs...amennyit a memok bírnak...akár 1.9Val is meg lehet küldeni őket
(#376) Dogmatix
3 lehetőség áll fenn.
1 tul sok a paszta
2 tul kevés a paszta
3 nincs rendesen rajta a hűtő.
-
Dogmatix
tag
Sziasztok!
E5200-as procim van, most vettem rá egy Freezer7 pro hűtőt, de valamiért alapjáraton 47-50 fok között van a hőmérséklete. Játék közben kb 58 fokosra melegszik, ami elvileg simán a tűréshatáron belül van, de valamiért böki a csőröm, hogy terheletlenül miért melegszik ennyire fel? Tegnap raktam fel a hűtőt, elegendő pasztát is raktam rá (szerintem). Ötletek? -
csucsbicep
nagyúr
Új Amd prociknál van feszültségkorlátozás a memória esetén? PL 1156-nál 1,65V, sandy 1,5V...
-
Kekmen
senior tag
Sziasztok!
Egy Asrock 890GX Extreme3 lapba akarok procit venni. Két elképzelés van:
- AMD Athlon II X4 630
- AMD Phenom II X2 555 Black EditionEgyiket sem szeretném húzni, inkább a "nyers" teljesítmény a fontos. Érdemes-e kockáztatni, hogy a 555-ben feloldom a 2 magot és ha sikerül mennyivel teljesít többet mint a 630-as? És ha igen a BE gyári hűtője elég-e akkor is, ha mind a 4 mag üzemel?
-
hermanyi
addikt
Polírozott proci = a processzort úgy felcsiszolni ,hogy teljesen sík és sima felületet kapsz
Érvek mellette : elviekben jobb hőleadás a szintén felpolírozott processzor hűtő felé és így hűvösebb lesz a processzor
Ellen érv : ha garanciális a processzor akkor már csak volt garanciális -
sgteam
aktív tag
Üdv!
mi jelent az, hogy polírozott a proci?
és az most jó vagy nem jó? -
Kufár81
tag
válasz
baleee89 #367 üzenetére
Alkalmas otthoni felhasználásra, bár nem erre készült. Szerverbe való a kicsike. AM2 foglalatos, Dupla procis.
Mondjuk ez inkább Opteronoknak készült.
Vagyis pontosítok. Csak AMD Opteronokat kezel : [link]
Egy BIOS frissítést megér a dolog. Aztán meg kell próbálni 2 Sempron -nal hátha megeszi.
Mondjuk nem árt hozzá, egy 400W táp.
-
baleee89
aktív tag
sziasztok hozzám került egy ilyen lap véletlen: [link] az lenne a kérdésem az ebbe való procik teljesítménybe mit tudnak? mennyire alkalmas ez otthoni felhasználásra?
-
gergo3883
csendes tag
Üdv!
Olyan problémám van, hogy hirtelen felindulásból vettem egy e3400 as procit, de az alaplapom nem kezeli.
Emiatt alaplapvásárlás előtt állok, de sok lap cpu listáján látom hogy még az e3300 jelzésűt kezeli vagy még az e3500ast is, de a e3400 nincs rajta a listán.
Lemaradt valamiért vagy ez a "fekete bárány"?
Előre is köszi. -
Zotya984
senior tag
üdv
AMD 7850BE topik van valahol az éterben?vagy valami normális teszt?
Buék (itt még nem voltam) -
Márton
nagyúr
üdv,
E5200 jelenleg vígan megy 3,3gigán alapfeszen passzív NINJA-val egy Asrock viiv lapban.
Kérdésem, ha csak procit akarok cserélni, mire bővítsek, hogy látványos legyen a gyorsulás? E8400, 8500, esetleg más megfizethető proc? Egy olcsóbb 4magos? Olyan kéne, ami szinte biztosan tud egy ilyen lapban 30-40% tuningot, mint a régi 5200..
Igen keveset játszom, inkább videós munkákra kell (mpeg2,4 konvertálás, 3D lejátszás, stb)thx
-
Hatvan9
senior tag
Sziasztok!
Nagy baj történt a gépemmel.
Valaki mondjon valami okosat. -
laccy88
senior tag
sziasztok!
adott egy bizonyos Phenom II X6 1035T, 2.6 GHz processzor. Találkozott már valaki ilyennel? Állítólag elég ritka. Tapasztalatok? -
bzsolt99
tag
Üdvözletem!
Az lenne a kérdésem ,hogy a procinak a hőmérséklete hogy van mert ugye nekem 4 magos van és a processzor magjai sokkal magasabb hőmérsékletet mutat mint az úgynevezett processzor hőmérséklete.Ez hogyan jön ki átlagolja vagy belső érzékelő van? Ez ami érdekelne.Aida-val mérve jön így ki.
-
szoki007
aktív tag
hali
most vettem egy e 5300 as procit és probálom tuningolni
kérdésem azlenne hogy most 3.8ghz-n megy 1.4v fesszel 65 fokig ment fel eddig maximum és gyári hütövel !!! ez igy egészséges??
-
elistvan
őstag
Kaptam egy 462-es barton magos 2500+ procit. Az alján, a közepén a lábakkal körülvett kis kockában van egy piros kis folt van, szag nincs, még nem próbáltam. Érdemes kipróbálni vagy esetleg magával vihet valamit?
-
Mylan14
csendes tag
van egy am3 X4 925 ös procim kb fél évig minden jóvolt most bekötöttem egy talált egeret és elbaszta valahogy..
már csak 3 magot érzékel a gép és a hőfokot lese szarja mindegyik maghoz 0fokot ír
a bootolásnál pedig kiad valami UP X4 feliratú szöveget
mitkéne csinálnom?
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Synology NAS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen okostelefont vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest