Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Dictator^ #1698 üzenetére
van még pár dolog, amire figyelni kell
csak a K jelzésű procikat lehet tuningolni...és azokat is csak P67es lapban...de akkor nincs int VGA.
H67es lapban pedig a tunin nem megy, de van VGA
illetve lehet tuningolni a nem K jelzésű procikat is, de csak a turbo boost max orajeléig.
-
Dictator^
veterán
válasz
darál0w #1697 üzenetére
Most számoltam, hogy azért erre rá kell fordítani egy kevést pénzt így is.
Megnéztem az e8500am ér vagy 25e-ret, a ga-ep45 ud3r olyan 15e-ret?! meg egy ocz 2x2gb reaper 1066 kit kb 17e körül.Fasza 57e
Ez csak 55körül van, és akkor még nincs lapom meg memóriám... Intel Core i5-2500 s1155 3.30GHz BOX -
Dictator^
veterán
válasz
darál0w #1694 üzenetére
Kezd tisztulni. Logikusan ha azt írtad, hogy az 1155ös i5 alázza a 1366os i7et, akkor az 1155ös i7ek gecidurvák kéne , hogy legyenenk
Jól mondom?
Ha mindenképp Core i7-be akarsz beleugrani, jobban megéri most az 1155ösök közül választani?
1155höz pl lapot sem találtam az aqua és iponban pl.Gondolkozok , hogy a 775öst lecserélem. Csak nem tudom mire, innen max akkor az 1155 és az 1366 érné meg. Az 1366hoz a lapok durván drágák. Az 1155höz már kevésbé.
(#1696) Vangelis: mi, mi i3?
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Dictator^ #1693 üzenetére
nyilván a core i 7 lesz a csucs....
1156ba is van core i7, de az csak dualban tud ramot kezelni, míg 1366ban tri chanel.
1156ba 8xx széria
1366ba 9xx széria. itt azonban van 4 és 6 magos is. valodi magrol beszélek.
és most jött be a Sandy bridge, ami a második szériája a core i prociknak. van i3 , i5 és i7 is.
ezek mennek jelenleg 1155ös foglalatban...ez váltja az 1156ot.
az 1366ot pedig a 2011es foglalat váltja ( asszem...) majd...
szal' jelenleg, ami a lapokat illeti az 1366 a csucskategoria, és az ehhez tartozo procik.
bár az 1155ös core i5ös procik már alázzák az 1366os procikat, de mégsem csucskategoria
kezd tisztulni a kép?
-
Dictator^
veterán
válasz
darál0w #1692 üzenetére
teljesen elvesztem bennük, veheted a kérdést annak, hogy mi a legjobb, sorrendbe téve.. mondjuk core i3tól..
de amint áltom i7nek és két fajtája van, ami 1366 foglalatos meg 1155.
iponnál néztem a termékek között, de ott csak 1156 foglalos lapok vannak.. akkor az 1155 fogalatos core i7 mibe megy bele? -
Dictator^
veterán
processzor guruk, egy gyors segítség, illetve felvilágítás kéne.
valaki a core i-s intel processzoroktól tudna írni kis listát?
úgyértem melyik a jobb core 2 quad -> core i3 > core i5 > core i7 stb..?terveztem egy i7 vásárlást, de azt mondták, hogy az első generációs i7ek annyira nem jók.. mi most a top?
ezekszerint az 1366os foglalat már ratyi?
-
HollyBoni
veterán
Szóval akkor nem tudok magot feloldani?
-
HollyBoni
veterán
Üdv!
Egy AMD athalon II X2 250 procinál fel lehet oldan ia +2 magot?
-
laccy88
senior tag
sziasztok!
7750BE tapasztalatokat várnék, valaki használja-e emelt órajelen, milyen feszültséggel stb -
darál0w
Jómunkásember
válasz
csucsbicep #1665 üzenetére
ilyen kevés ideig, megfelelő hővel nyugodtan mehet neki 1.5V...egy cinebench ideéig például
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
csucsbicep #1663 üzenetére
pedig most elég hűvös van...ilyenkor lehet igazán tesztelni, ha nincs más csak a levegő
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
csucsbicep #1661 üzenetére
24/7 annyin ugy sem tudod járatni...de teszt erejéig belefér.
-
Boxi88
őstag
válasz
csucsbicep #1658 üzenetére
Miért bántod azt a procit?
Hozzávetőleges adat:
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
csucsbicep #1658 üzenetére
tx2vel 70°Con tudsz tartani egy 1,5Val száguldozo e7300at?
ha valoban tudod hűteni, akkor mehet neki annyi egy gyors teszt erejéig...de javaslom, h nyisd rá az ablakot
-
csucsbicep
nagyúr
Hali! Gyors kérdés: Bench erejéig mehet biosból 1,5V egy e7300-nak? Sztem tx2-vel még nem szállna el, olyan ~70fok talán.
-
Воланд
titán
Ha arra gondolsz, hogy egyszerre használja a több magot, akkor azt nem lehet, ha nem több szálra van írva a program (egy szálon fut az alkalmazás, vagy több szálon). Amúgy meg feladatkezelő, folyamatok, jobb klikk az adott programon, affinitás beállítása.
Szerk.: Ezt a gép újraindítása után, vagy a folyamat leállása és újraindulása esetén újra be kell állítani.
-
miresz
veterán
Hi!
Tudna nekem ajánlani valaki egy olyan programot,amivel be tudom állítani azt,hogy az olyan programok is használják a többi magot amik alapból nem használják.Előre is köszi.
-
master90
aktív tag
kösz szépen a válasz
-
master90
aktív tag
i3 540 c2 medig normális a feszelés tuningolva?
És hóérseklétének mi a határa? -
XP NINJA
őstag
tuningolt e6850-el el lehet érni egy e8400 szintet?
-
Smyth
tag
Hali!
Indításkor a floppy disk fail hibaüzit kapok, amit F1-el tudok tovább léptetni, de mi ennek az oka? floppy meghajtó már nincsen a gépbe!
Köszi! -
patyia
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni processzor hűtés szabályozással kapcsolatban.
Van egy alaplapom, amin 4 pin-es ventillátor csatlakozó van. Vettem rá egy Cooler Master 4 pin-es ventillátort.
Biosban hiába állítom a szabályozást, nem működik.
Tettem fel egy nem free programot és azzal le tudtam vinni a 4200-as fordulatot amennyire csak akartam és szépen megy a gép.
Kérdés, hogy létezik-e olyan free progi, ami képes szabályozni a fordulatszámot?
Ehhez a laphoz sajnos nem adtak semmi gyári holmit ami erre lenne használható.Választ előre is köszi!
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
LaptopSystem #1637 üzenetére
miről? minek?
-
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
hardverpeti #1635 üzenetére
nyilván...de HDDt is vedd figyelembe.
-
hardverpeti
csendes tag
Hy
szerintetek GÉP töl "processzortol, vga, memoria" függ
az hogy milyen gyorsan konvertál egy program ?
pl: avit --- mp4 re ! -
ETOM
addikt
Probálgatni köll
lehet csak a ramnak kellet az az 1.9V csak a fránya hosszú tesztek procira próbáld az intel burn testet 10 kör alatt kiszokta mutatni ha gond van.
(RAM-ra azért nem árt a blend.)
Az lenne zsír ha külön lehetne állítani cool and quiet-et feszt/órajelet (idle értéket) biosból még hűvösebb lenne a dolog.
-
BRIKLY
veterán
majd még a 4 rammal letesztelem. csak most az volt a lényeg hogy időben kiderüljön hogy ezek a ram-ok jók-e. de úgy néz ki hogy igen.
-
BRIKLY
veterán
1 óra 10 perc. nincs hiba. nyomjam még?
5-5-5-15 CR2
igen. csak az a 2 van a gépben. 2nanya
-
BRIKLY
veterán
válasz
darál0w #1618 üzenetére
ivel cseréltem ezt írja: Dell Utillity- vel
teszteltem, hiba
nélkül teljesített , egy Dell Optilex 745 -
ben mentek 3 hónapig. n
em igazán értem, nekem teljesen jól
működtek ... Ha gondolod , holnap
reggel megy ismét a feleségem
Szolnokra, tudok küldeni vele másik
kettőt, vagy esetleg vissza is
cserélhetjük . -
goso535
csendes tag
köszönöm a segítséget
-
goso535
csendes tag
gigabyte ga ep45t-ud3lr
-
goso535
csendes tag
Sziasztok szeretnék 775 ös socba egy quados procit főképpen játékra mit ajánlotok illetve egy coolert is tudnátok mondani amivel rendesen húzhatom? (vagyis a sorozatban jobb lenne egy alcsonyabb rezgésű cpu amit felhúzok) 50-60 ezerből kéne ezt megvalósítani maximum
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest