-
PROHARDVER!
Reklámblokkolók Topikja
A Prohardver lapcsalád reklámjainak blokkolása tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Intruder2k5 #1441 üzenetére
Én értem, hogy a tartalom, meg a reklám egy csomagban van! Tiszta sor!
Azonban ne menjünk el amellett sem, hogy némely oldal, pofátlanul gyűjti az adatainkat és pofátlanul sok a reklám az oldalon!
Nekem nincs azzal problémám, ha reklám van egy adott oldalon! Itt a PH!-n is kikapcsolom a reklámblokkolómat, és máshol is, ahol korrekt keretek között működik.
De, amikor agyon van reklámokkal tűzdelve egy oldal, és a tartalom rovására megy a dolog, vagy felugrik a gemius, meg a google analytics, akkor bizony bekapcsolom "beastmode"-ba a reklámblokkolót! Valahol érthető a felhasználók felháborodása a túl sok és túl pofátlan reklámok ellen!Azzal én sem értek egyet, hogy akinek van internet elérése, az akkor "megvette" mindenhez az ingyenes hozzáférést. Jah, tankoltam a kocsimba, így ingyen mehetek a BKV-val.
Amúgy egy érdekes dolog, hogy pl. a Kaspersky a termékeibe belerak adatgyűjtés elleni védelmet, meg reklámcsík blokkolót. Ez a két kiegészítő tényleg csak a "pofátlan" dolgokat hivatott blokkolni.
-
rembrant
tag
válasz
#1435 Itt kifejtettem nem kell a tartalom sem.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Ilyen gondolatmenet felvezetéssel valószínű, hogy városi közlekedési bérlettel ingyen jár be moziba is reklámot nézni
Most az fog jönni, hogy a fizetős oldalak (pl. napilapok online verzióinak olvashatósága) is legyenek kötelezően ingyenesek, mert van internet előfizetése?
Bár lehet mi ülünk fordítva a lovon
-
Semplar
őstag
válasz
Intruder2k5 #1420 üzenetére
-
junior11
veterán
válasz
Intruder2k5 #1401 üzenetére
Tényleg, most próbáltam. Lehet, hogy van hozzá valamilyen szűrő, ami ezt eltávolítja...
Új hozzászólás Aktív témák
A Prohardver lapcsalád reklámjainak blokkolása tiltott téma.
Egyéb elérhetőség:
- Adguard Premium
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest