Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OLED TV topic
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
2019-től a Xiaomi saját, különálló márkaként vezette be az új Redmi modelleket.
A téma címében szereplő 2 típus alapvetően azonos hardverrel készült. Előbb a Note 8 (röviden RN8), majd kicsit később a Note 8T (röviden RN8T) jelent meg. Bizonyos információk szerint ezt a modellt szánták európai használatra.
Kicsit ellentmond ennek, hogy a Note 8-nak is van Global verziója, tehát nem csak sajátpiacos értékesítésre készült. Ennek ellenére vigyázni kell a verziókkal, mert van "Global" és "Global ROM"-os verzió is a boltokban. Alapvető különbség köztük, hogy ha csak Global ROM-os, akkor nincs benne a - Magyarországon szükséges - B20 csatorna támogatása. Enélkül - főleg vidéken - gond lehet a telefonálással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
iMaverick
üzenetére
Most is muszáj, csak más okokból. Vagyis most nem muszáj, de vannak zavaró dolgok. Egyrészt telerakják a telefonokat minden szarral, ezer, a felhasználó számára tök felesleges ballaszttal. Hát nem igaz,hogy egy 4gb ramos telefonnál 1,5 giga szabad ram van bekapcsolás után?! Miért kell rámeröltetni olyan alkalmazásokat, amiket abszolute nem szeretnék és amiknek törlési lehetősége sincs meg?
Másrészt nagyon felgyorsultak a gyártók, tök feleslegesen. Évente két új modell jön kb. ugyanazon szériából, ennek pedig az optimalizáció megissza a levét. Én speciel már nem akartam romolni, eleve iPhone-ról jöttem, megszoktam, hogy minden faxán működik, de itt most a Note 8-nál kiidegeltek a hibák:
- a fényképező app indítása után folyamatosan villogott a kijelző, fotózni nem lehetett, fókusz nem volt, telefon restart kellett.
- csöngött a bejövő hívás miatt, de nem tudtam felvenni. Pedig basszus, egy telefonnál letojom,hogy nem megy a játékgyorsító, de telefonálni minden körülmények között lehessen már.Az egész gyári rom olyan volt, mint amikor úgy méssz az autóval, hogy benne ül 5 személy és tökig van pakolva a csomagtartó. Érzed, hogy ugyanaz a jó kis autó, de tele van ballaszttal. Most az eus rommal olyan, mintha tök üresen, egyedül ülnék benne.... könnyedebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 10
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Hálózati / IP kamera
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ingatlanos topic!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- Makulátlan! Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- HP EliteBook 840 G7 14" i5 10210u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B760 i5 14600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9070 16GB be quiet! Pure Base 500DX 750W
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest