-
PROHARDVER!
2019-től a Xiaomi saját, különálló márkaként vezette be az új Redmi modelleket.
A téma címében szereplő 2 típus alapvetően azonos hardverrel készült. Előbb a Note 8 (röviden RN8), majd kicsit később a Note 8T (röviden RN8T) jelent meg. Bizonyos információk szerint ezt a modellt szánták európai használatra.
Kicsit ellentmond ennek, hogy a Note 8-nak is van Global verziója, tehát nem csak sajátpiacos értékesítésre készült. Ennek ellenére vigyázni kell a verziókkal, mert van "Global" és "Global ROM"-os verzió is a boltokban. Alapvető különbség köztük, hogy ha csak Global ROM-os, akkor nincs benne a - Magyarországon szükséges - B20 csatorna támogatása. Enélkül - főleg vidéken - gond lehet a telefonálással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
banda1981
aktív tag
Sziasztok!
Ilyet keresek link nincs valakinek elfekvőbe?
Vagy hol lehet rendelni,hogy 1-2 nap alatt itt legyen? -
Joe1
tag
Sziasztok!
Jött egy új frissítés a telefonomra MIUI V12.0.5.0.QCOMIXM Stabil 186 MB.
Ezzel frissített már valaki? -
banda1981
aktív tag
válasz
iMaverick
üzenetére
Szerintem felesleges volt ezt kiadni......!
A Redmi Note 5 telóm még mindig jobb mint ez a 8-as!
11 androiddal nagyon laggol,belassul a készülék!
(Annyira ne várjátok az Android 11 frissítést)
Pedig kipróbáltam pár romot......
A Costum rom jól mennek rajta!
Nekem 1 éve múlt hogy megvan,de szervizben van a light szenzor csere miatt!
Ja meg a per bele megy a belsejébe.......
Ez az én véleményem!
Még a kamerája sincs 48pixeles,csak hardverileg van felhúzva! -
iMaverick
addikt
Látom a Xiaomi is követi a Samsung "nemes" példáját: Megjelent a Xiaomi Redmi Note 8 2021
Ahogy írják, leginkább a SOC frissítése a lényegi pont. (Snapdragon 665->MediaTek Helio G85)
-
77karesz
tag
Most jött el a 12.0.5.
10-es android.
Nem sok változást látok egyenlőre. -
spiderpig820
aktív tag
wayteq.hu
-
Indiant
addikt
Tud valaki elérhetőséget a Xiaomihoz? (telefon) Garanciáztatni szeretnék egy telefont, ami a Gearbestnél már nem garanciális. Ott csak egy évet adnak, a kettő helyett. A partner szervíz köhög az internetes számla miatt. Nem tetszik nekik. Szeretnék egy hivatalos véleményt a gyártótól. (akik egyébként chatben oda küldtek...)
Legvégső esetben megbízható szervízt, akik xiaomit javítanak. -
kisspall
aktív tag
Redmi Note 8-am korábban szépen vett fel videót bekapcsolt stabilizátorral, de jelenleg oldalirányba mozgatva durván akadozik, darabos lesz a felvétel. Van erre valami tipp? Van olyan kamera app, ami stabilizált videót tud felvenni ezzel a telefonnal? (Global 12.0.4) Illetve más tapasztalta-e ezt?
-
77karesz
tag
Sziasztok !
Most cseréltem le egy régi (Huawei P8 lite 2015) telefonomat erre RN8-ra.
Egyenlőre tetszik,mert kevés manapság az olyan telefon,amin van értesítő led,nem túl nagy a készülék,erős a fénye a kijelzőnek,és jó a kamera. (mondjuk a panoráma botrányos
)
Olvasgatok.............
Két kérdésem lenne. Honnét tudom hogy B20-as Globál romos,vagy nem?
A másik. Lejöttek a frissítések,és azt írja nincs több jelenleg,de ha rámegyek a pöttyök alatt a "legújabb frissítőcsomag letöltésére" akkor meg tölt valamit. Azt le merjem tölteni ? Vagy az még nem stabil verzió?Köszönöm !
-
Indiant
addikt
Redmi Note 8, csak Edge van. Miképp lehetne 4G???? (a N8T-n megvan a 4G)Telekom
-
Robynho
tag
heloó!
Elnézést előre is, ha kissé spam lesz, nem tudom még, h a 3 topik közül egyelőre melyikbe írjak inkább..Adott egy tavaly áprilisban vásárolt 8T (T mobilban.. :S), ami a tegnapi nap folyamán normál használat mellett egyszer csak újraindult, majd újraindult és újraindult és újraindul. Lemerülés majd töltés után sem lett változás. Fastboot módot el lehetett érni, de onnan visszahozva is csak ugyan az.
Na már most a hivatalis szervíz mossa kezeit, mert 04.04-én lejárt a hivatalos gari.. az ördög fintora.
Ilyen problémával kapcsolatban mi lenne a javaslatotok, esetleg tapasztalatotok?!
Köszi előre is! -
pompom89
csendes tag
Sziasztok
Az mitől lehet, hogy nem engedi frissíteni a Chrome böngészőt és az Android System WebView-t?
-
janaman01
addikt
sziasztok . páromnak note8 van . android 9 van rajta, lehet e valahogy downgradelni android 8 ra?
vagy csak simám odinnal felrakom a leguolso droid 8 XEH t? -
hcs57
addikt
A telefonom RN8 frissült MIUI Global 12.0.4 -re.. na ezóta nem tudok alkalmazást elindítani.. ha adattörlést csinálok, akkor eleinte megy, aztán újra nem..
Mi a megoldás???
-
smirdex
tag

Sziasztok!
Most váltottam Redmi Note 5 pro készülékről Redmi 8T-re. Mind a kettőt MOFI fliptokkal használom(tam) , a Redmi 5-nél mikor nyiottam a tokot azonnal felébredt a kijelző. A 8T-nél nem történik meg. Úgy rémlik, nem kellett a Redmi 5 semmit beállítani ehhez. Valami változott vagy mi lett ezzel a funkcióval? -
kpuskas
csendes tag
Sziasztok!
Problémáim azóta vannak, mióta a rendszer befrissített.
Egyik: Eddig jól működött rajta a "Caller Name Talker" app, ami szépen csörgés közben bemondta a hívó fél nevét (már, ha benne van a telefonkönyvben)
Másik: "Call Recorder" egy hívásrögzítő, ami a frissítés óta nem rögzít semmit, illetve látszólag létrehozza a file-t, csak épp nem hallgatható vissza semmi. Elindítom a visszajátszást, és a képernyőn olyan, mintha lejátszaná, a számláló is megy, csak éppen nincs hang.
A teló: Redmi 8T,
MIUI Global 12.0.2 stabil (QCXEUXM),
Android 10 QKQ1.200114.002,
Kernel verzió: 4.14.117-perf-g847c8aaMegpróbáltam már másik appokkal a hívófél bemondást és a hívásrögzítést is, de ugyan ez a probléma. Az engedélyeket az appokhoz (már amihez hozzáférek) beállítgattam, engedélyezve van minden.
A bosszantó az, hogy eddig működtek szépen, és most meg mindkettő megállt.
Nagyon gondolkozok azon, hogy a régi Mi A1 készülékemet vegyem használatba, mert azon minden flottul működik.
Segítsetek mit csináljak vele? (a kisbalta jelen esetben nem opció)
Előre is köszönöm mindenkinek. -
garcia66
tag
Sziasztok!
Egy 8T modellem van kb 9 hónapja. Olyan probléma merült fel a telóval 1 hete, hogy ha selfie-t akarok csinálni 2-3 méterről, akkor elsötétedik a képernyő és a fotó is. Ha közelebb megyek, akkor megint kivilágosodik. Semmit nem állítgattam el rajta, sőt a gyári beállításokat is visszaállítottam.
A másik kérdésem az lenne, hogy a Gcam appot hova kell telepíteni a telón?A választ előre is köszönöm.
Üdv.
-
Gcamben sikerult valakinek a macrot mukodesre birnia?
-
hhgygy
senior tag
Az létezik, hogy automatikusan frissít? Nekem egyszer csak meghülyült a launcherem és mire visszaállítottam, azt láttam, hogy 12.0.2 lett 😊
-
hhgygy
senior tag
Úgy néz ki, a 8T európai verzió is meg fogja kapni (valamikor) a 12.5-ös Miuit.
Notebookcheck -
gemini
aktív tag
Sziasztok!
Jött ma frissítés a telefonra (RN8). 12.0.4.0. Érdemes letölteni? -
Geby
senior tag
Sziasztok!
Valakinek van felesleges üvegfóliája eladó Note 8-hoz ?
(Ami tartalékba volt az 1cm-rel nagyobb mint a telefon.....) -
banda1981
aktív tag
Itt az első Android 11 EU-s Stabil rom Ginkgora! link

-
banda1981
aktív tag
Sziasztok!
Van aki használja a fejlesztői 21.2.4 romot Eu-s vagy Miuimixet?
Az a kérdésem,hogy a Vowifi működő e ennél a verziónál Telekom kártyával?
Nálam nem működik,sőt még a VoLTE sem!
Az utóbbi az nem is lényeges! -
Indiant
addikt
Tudnátok ajánlani képernyővédő fóliát N8 és N8T-re?
Sajnos az üveg széleit a srácok egyfolytában összetörik.
Így gondolom vissza kéne térni a műanyagra.BT: Aida64/Rendszer
-
Joe1
tag
Sziasztok!
Remélem nem lesz off, mivel érintheti a telefonunkat is.
Bajba kerülhet a Xiaomi okostelefon a "katonai feketelista" miatt? Link -
hwswinfo
lelkes újonc
Azon kivül, hogy változott a beállítások menüben pár dolog, mi hogy néz ki, semmi különös újítást nem látok az android 10-be és miui 12-be.
Gyorsabbnak nem gyorsabb. Ugyanúgy a hdr képek készítésénél fél sötétben-sötétben lassú, az appok váltása közt ugyanolyan "gyors" (lassú), nyilván a processzor adott, így nem számítottam gyorsabb működésre.
Viszont a kamera szoftvere más picit, a felíratok benne stb. kérdés a fényképezés jobb e...Mert azért voltak itt gondok, sárgás szelfie képek stb.A galériában a fényképek görgetésénél jobb kicsit, mer a nyíl amivel húzod fel le középen van a tetején, nem legfelül. De én amúgy semmi mást nem vettem észer.
Ti..? -
kovacss72
aktív tag
Megjött az OTA frissítés 11.0.12 után, Android 10, MIUI 12.0.3! (Note 8)
-
Jakuu
őstag
-
havri1
félisten
-
Joe1
tag
Sziasztok!
Rejtély, hogy miért késik sok Note 8-ra a frissítés. Szerintem nem visszavonás miatt nem jön meg, mert nekem az alap, nem mókolt telómra a MIUI 12.0 után már a második frissítés jött tegnap. MIUI Glbal 12.0.3 Stabil, 12.0.3.0 (QCOMIXM)
Ez egy biztonsági frissítés, a 0.2-es sem tartalmazott sok újdonságot, ugyanúgy mint a 12.0. vagy az anroid 10-el sem lett jobb, de lagalább rosszabb sem lett. -
banda1981
aktív tag
-
Istju
senior tag
A valami menü az a gyári recovery lehet. Itt nem tudom milyen a nyelv. Ha angol.akkor, azt válaszd ki, h factory reset, ha kínai, akkor próbálkozz. 3 gomb van. A 2 hangerő, és a bekapcsoló, ezekkel tudsz a menüben navigálni, illetve nenüt kiválasztani. Valszeg összeszedtél valami vírust. Ha nem segít , akkor xiaomitool.
-
edi89
újonc
Sziasztok!
Lenne egy problémám, kérlek segítsetek nekem!
Gyerkőc karácsonyra kapott egy új telefont xiaomi redmi note 8T
szépen működött eddig, semmi baja nem volt, de reggel nem tudott belépni az alkalamzásokba, se semmibe. Ezt írja ki : Az alkalmazások megnyitása előtt várjon,amíg eszköze teljesen ujrabootol.
Gyakorlatilag használhatatlan, egyedül a beállításokba enged be, de azon belül sem enged semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 PLUS 128GB kék sérült kijelző, KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 90%! Fulldoboz!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB
- Samsung Galaxy Z Flip 5 8/256GB - Makulátlan állapot! - A szállítást állom!
- Eladó Mobiltelefon Telefon tulajdonságai : Xiaomi Redmi Note Pro Plusz 14 Kártyafüggetlen 51
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

10-es android.
)