- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Plazma TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
2019-től a Xiaomi saját, különálló márkaként vezette be az új Redmi modelleket.
A téma címében szereplő 2 típus alapvetően azonos hardverrel készült. Előbb a Note 8 (röviden RN8), majd kicsit később a Note 8T (röviden RN8T) jelent meg. Bizonyos információk szerint ezt a modellt szánták európai használatra.
Kicsit ellentmond ennek, hogy a Note 8-nak is van Global verziója, tehát nem csak sajátpiacos értékesítésre készült. Ennek ellenére vigyázni kell a verziókkal, mert van "Global" és "Global ROM"-os verzió is a boltokban. Alapvető különbség köztük, hogy ha csak Global ROM-os, akkor nincs benne a - Magyarországon szükséges - B20 csatorna támogatása. Enélkül - főleg vidéken - gond lehet a telefonálással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hcs57
addikt
A Google szöveg felolvasót hogyan lehet feltelepíteni? A hívásokra használnám..
-
aprokaroka87
nagyúr
Mivel az a hír járja hogy a google vissza szeretné tenni a hívásrögzitést a tárcsázójába, lehet hogy végűl azt fogják majd használni a gyártók, vagy nem fog müködni a hívás rögzités, ha mégse azt választják.
Az hogy a hívásrögzités fog-e müködni korábbi eszközökön, nem tudom
-
Oldman2
nagyúr
Érdekes tapasztalásom van, ez most megint megerősített benne...
* Jelzem több a Google Tárcsázó bevezetése miatt "problémázó" posztjára, hogy létezik megoldás.
* Reakció igazából semmi (mondjuk magánban: Mi a megoldás?), legtöbbjük részéről pusztán ennyi: "akkor bújom a Google tanácsait tovább..."Ők most valójában meg akarják oldani a problémát vagy csupán írhatnékjuk van?
-
tucsok8510
csendes tag
Sziasztok, valaki rakott már fel főzött rom-ot? Gcam nagyon piros és rossz képeket csinál, van valami megoldás rá?
-
hcs57
addikt
Nemrég lettem XRN8 4/128 telefon gazdája. A telefon tetszik.
A gondom, hogy nem tudom külön állítani az értesítések hangerejét a telefon csengőjétől, vagy az infra rész programja nem ismeri az Orion tv-t (a munkahelyemen van ilyen... meg néhány apróság, mint az, hogy kikapcsoltam az értesítést a telefonnál (hagyta), és ez után nem tudtam felvenni a hívást... miért hagyja? -
gjo
tag
Sziasztok!
Note 5 után elég fájdalmas a hívásrögzítés hiánya, tudtok olyan appot ami használható minőségben képes ezt megtenni?
És a tárcsázóban hogy tudom kiválasztani, hogy melyik sim kártyáról szeretnék hívást indítani?
-
Uthenger
aktív tag
Sziasztok,
Van arra valami trükk, hogy MIUI 11 alatt a kijelző forgatás érzékenységét lehessen állítani?
Apró mozdulatoktól is állandóan elfordul.Köszi
-
Laca0
addikt
Sziasztok!
Használ valaki True Phone tárcsázó appot?
Egy ideje nem tudok vele új kontaktot felvenni, mert nem működik a (+) gomb. A plusz jelre csak a billentyűzet jön fel, ennyi a reakció.
A hívásnaplóból sem tudok eddig ismeretlen számot menteni. Ha ott rámegyek az új névjegyre, ott is csak a billentyűzet jön fel. -
nsban
tag
-
forgat
tag
Redmi note 8T -t használ valaki digi vowifire, simán felmegy rá, vagy "mókólni" kell vele???
-
epy
csendes tag
Sziasztok! Valaki használ 'Android Auto'-t + Waze-t 8T-vel?
-
Joe1
tag
Sziasztok!
Holnap fog érkezni a Redmi Note 8-as telefon, van Redmi Note 7-eshez 5D üvegfóliám, az jó lesz rá?
Mérete azonos, de ott van-e minden ahol kell? Próbálta-e már valaki? -
Laca0
addikt
Sziasztok!
Használ/használt már valaki ilyen 9D üveget? [link]
Vagy tud valaki javasolni olyat, ami a széleken nem válik fel? -
banda1981
aktív tag
Szevasztok!
Redmi Note 5 pro telot váltanék le Redmi Note 8-ra Februárban!
Végig olvastam a topikot az elejétől, de lenne néhány kérdésem!
6G rammal nem lehet venni,csak 4G-val?
A front kameránál van vakú?
Tudnátok webshopos linkeket adni,ahol lehet ilyet venni,persze csak a B20 érdelel kék színben és ha lehet Magyarországon!
Köszönöm! -
pompom89
csendes tag
Valaki tud ajánlani valami zenelejátszó appot? Olyat esetleg amin keresztül tudok letölteni is zenét és utana nem zabálja az adatforgalmat😁ill. Lezárt kèpernyőnèl is működjön😁
-
banda1981
aktív tag
Ezt probáltátok?
https://logout.hu/tema/redmi_note_8t_topikosszefoglalo/hsz_6-6.html -
zsole84
senior tag
Note 8: fényképezésnél rendben fókuszál, éles a kép, majd mikor rányomunk homályos lesz... Tapasztalt valaki ilyet? Beállítás gond lehet, vagy más?
Köszi.
-
szimla65
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni?
Egy jól működő Gcam -ra lenne szükségem.Használ valaki a gyári helyett,mellett? -
hatter
tag
Sziasztok!
Tudja valaki hol tudom a telefont megtekinteni, kipróbálni? Média mark pl? Mi a különbség a 8 és a 8T között? Egyébként a kamerája érdekel közeli és fél közeli képeken vakuval s anélkül milyen fotót csinál lámpafény alatt pl. Műköröm építésben kéne hogy jól visszaadja a kuncsaft ujjairól a valóságot :) Esetleg valaki párja vagy saját körméről tudna fotókat küldeni?
Köszönöm!
-
Xiaomi redmi note 8 vagy a T milyen a készenléti ideje meg a képernyő idő esetleg lehet jobb mint a redmi note 7-nek mert tudom ugyan akkora aksi van mind kettőben csak a note 8 ban elméletileg takarékosabb processzor van. És a redmi note 7 és redmi note 8 kép minősége között van jelentős különbség mert gondolom a note 8-ra is simán felmegy a google camera. Nem tudom a két telefon szenzora között mennyi különbség lehet.
-
aradebil2
senior tag
Sziasztok!
Barátnőm Note8án minden rebootkor (minden éjszaka) eltunnek a widgetek, ami kint marad az sem tölt be (pl. jegyzetek üres).
Akkumlátor kimélő kikapcsolva, auto-backup kikapcsolva (kulfoldi forumokon olvastam h az okozhat gondot a widgeteknél) Lenne valakinek ötlete? Köszi! -
Biluxzsolt
aktív tag
Sziasztok!
A Word of tanks - ra még mindig nem kompatibilis a készülék? -
Jakuu
őstag
-
Meghivott
addikt
Üdv!
A Redmi 8-ban nincs notification led, tudnátok ajánlani valami megoldást a problémára?
Playben van néhány (glance) app, de esetleg van valakinek tapasztalata ezekkel?
Köszi! -
vegita-san10
csendes tag
Hali!
Redmi Note 5 -öm van, de vennék egy 8pro-t
Gyakorlatilag teljesen elégedett voltam vele, egy nagyon idegesítő kivétellel: ha elmentem egy buliba/koncertre, és videóztam, teljesen élvezhetetlen volt a hang (amikor volt basszus).. konkrétan egy felismerhetetlen recsegés lett az egész..erről egyik tesztben sem olvastam sem az 5-nél, sem a 8pro-nál... valaki esetleg meg tudna nyugtatni (vagy lebeszélni) ezzel kapcsolatban? esetleg bulivideót küldeni? köszi szépen! :) -
V.Stryker
nagyúr
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Hát én a teljes gyalus verzióra gondoltam. Fastboot módban.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nekem Redmi Note 8 van és ez annak is a topikja. Nem a sima Redmi 8-é....
Természetesen díjazom a segítséget.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Sima Redmi Note 8.
Nekem gyakran gond van a kamerával... elndítás után nem tud fokuszálni, villog a kép. Restart után rendbe jön.
Illetve az index appal is szokott szar lenni, az is kép megnyitáskor bezáródik. -
V.Stryker
nagyúr
MIUI 10-re vissza lehet térni? Hivatalosan, hivatalos rommal...
-
enovak
csendes tag
Sziasztok,
látott már valaki olyan problémát, hogy random újraindulgat egy Redmi Note 8 (vagy bármilyen teló)? Új, bontatlan csomagolásban vett készülék, karácsonyi ajándék volt, belakás közben tünt fel, hogy néha kéri a SIM-kártya pinjét, de az elsö gondolat mindig az volt, hogy hát biztos még update-eket telepitett vagy ilyesmi.
Sajnos nem, teljesen up-to-date MIUI, többszörös factory reset, több simkártyával (és nélküle is) mindkét slotban tesztelve, és újraindulgat. Van, hogy már 1-2 perc után, akár óránként 4x, van hogy 2-3-4 óráig is birja, de átlagban mindenképpen használhatatlan. Felraktam egy appot ami nem engedi sleepelni a procit, úgy túlélt egy fél napot, úgyhogy valami energiagazdálkodási szopó lehet, de nyilván nem megoldás, hogy 18-20 óránként kelljen tölteni egy 4000 mAh-s akkuval szerelt telefont, mert procipörgetö appnak kell futnia.
Még vissza tudom (és fogom) küldeni, bár az is szopó, de azért utolsó esélynek hátha találkozott már valaki hasonlóval.
-
hippo0315
senior tag
Milyen alkalmazás van (akár pc-s akár app) ami a teljes mentést elvégzi és vissza is állítható veszteség nélkül? Felhőt használó alkalmazás kizárt.
-
Laca0
addikt
Ez sajnos ismert jelenség. Szerintem az okozza, hogy a közelség érzékelő ha szemből nézzük, a kamerától jobbra van, attól elég messze. Így amikor bal füllel telefonálunk, könnyen eltartjuk a fülünktől. Jobb füllel nem olyan gyakori.
Én a TruePhone app-ot használom fullscreen caller id-vel, így nincsenek megnyomható gombok fent. -
zsole84
senior tag
Sziasztok!
Páromnak note 8 telefonja van. Beszélgetés közben többször kinyomja véletlenül a telefont ( az arcával), erre van valamilyen megoldás? Eddigi telefonjaival nem volt ilyen gond, a mostani érzékenyebb és könnyebben aktiválódik beszélgetés közben.
Köszi.
-
Oldman2
nagyúr
Minden szükséges Engedély meg van adva?
A T-Modell Topik összefoglalójába nézz bele.
-
eetee
csendes tag
Sziasztok,
Úgy jártam hogy Miui11 gyári OTA frissítés után NFC-s fizetésnél a terminál azt írja sikertelen fizetés, csekkoljam a telót...
Redmi 8T, Simple appal. Előtte működött hiba nélkül..
Valami ötlet? -
csemeteim
tag
Sziasztok
A közvetlen tárcsázásra továbra sem találok megoldást , erre valaki.?
KÖszi
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bestbuy játékok
- Asztalos klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 7. nap: The Callisto Protocol
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Horgász topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- iPhone 15 PLUS 128GB kék sérült kijelző, KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 90%! Fulldoboz!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB
- Samsung Galaxy Z Flip 5 8/256GB - Makulátlan állapot! - A szállítást állom!
- Eladó Mobiltelefon Telefon tulajdonságai : Xiaomi Redmi Note Pro Plusz 14 Kártyafüggetlen 51
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó BONTATLAN Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Lila / 12 hó jótállás
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi