Hirdetés
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
-
PROHARDVER!
2019-től a Xiaomi saját, különálló márkaként vezette be az új Redmi modelleket.
A téma címében szereplő 2 típus alapvetően azonos hardverrel készült. Előbb a Note 8 (röviden RN8), majd kicsit később a Note 8T (röviden RN8T) jelent meg. Bizonyos információk szerint ezt a modellt szánták európai használatra.
Kicsit ellentmond ennek, hogy a Note 8-nak is van Global verziója, tehát nem csak sajátpiacos értékesítésre készült. Ennek ellenére vigyázni kell a verziókkal, mert van "Global" és "Global ROM"-os verzió is a boltokban. Alapvető különbség köztük, hogy ha csak Global ROM-os, akkor nincs benne a - Magyarországon szükséges - B20 csatorna támogatása. Enélkül - főleg vidéken - gond lehet a telefonálással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
cbatesz
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nem tudtok valami appot ami az akkut leteszteli és megadja % ban az értékét? Köszi
-
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ha sikeres lesz az akksicsere (tehat sikerul normalis akksit kifogni) akkor majd oszd mar meg a vasarlasi helyet legyszi.
Bar nekem nem aktualis, de lehet masnsk jol jon.
Koszi -
válasz
tomazin
üzenetére
Meglátjuk... Anno a Redmi Note 5A Prime-ban én is cseréltem már akkut, de hasonlóképp jártam vele, mint ahogy írod, nem sokkal volt jobb a csereakku, mint a ~3 éves gyári. De szeretem is ezt a telefont, és az igényeimet is még bőven kiszolgálja, szóval adok neki egy esélyt. Persze ha itt is bejön a papírforma, akkor marad a csere, de nem szívesen költenék most ~60 ezret telefonra.
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Van amugy ertelme? En meg a 2vel ezelotti telefonomnal rendeltem bele normalisnak tuno akksit es haaaat javult a helyzet, de nem annyit amennyi kinlodas volt vele, ugyhogy le is lett cserelve a telefon.
-
Úgy érzem eljött az ideje az akku cserének. Szombaton hajnalban csipogásra ébredtünk... Első körben nem is tudtam miért sipákol a telefon, nem szoktam ennyire engedni lemerülni, így nem is ismertem ezt a hangot. Nézem, valami 18%-on állt, pedig számításaim szerint "illet volna" lenni benne még vagy 40-50%-nak. Sebaj, feltöltöttem gyorsan, de mostanra már ott tart, hogy tegnap reggel 7 órakor levéve a töltőről, most vissza kellett rakni, mert 30% körül volt már csak a töltése. Elég hirtelen romlott így le, mondhatni egyik napról a másikra, eddig az én használati szokásaim mellett 3-4 napot még bírt, most meg hirtelen 1,5-et is alig. Berendeltem egy akkut, mondjuk kétlem, hogy húsvét előtt már megkapnám, szóval egy hetet még ki kell húznom vele.
-
mAtech
aktív tag
Nekem továbbra is a hívás rész az ami tetű lassú. Névjegyek sokszor lassan jönnek be. Rákattintok valakire hogy hívjam, 5-10 másodperc mire feljön hogy melyik SIM-ről akarom.
Többi dolog tűrhető. -
kicsizee
aktív tag
Hali. A redmi note 8-am iszonyatosan belassult, miután lejárt a garancia rá
van rá valami lehetőség, hogy legalább alapszinten tudja azt a teljesítményt, mint eddig? vagy ez ennyi volt, támogatás híján nem lesz jobb és engedjem el? alapjáraton nekem teljesen jó ez a teló, NFC-t leszámítva minden benne van ami alapszükségeleteknek megfelel, így ha nem muszáj nem vennék újat amíg ez működőképes. Köszi -
Norby86
őstag
válasz
tomazin
üzenetére
Köszi a segítséget! Időközben beszéltem Komáromi Attilával aki nagy telefon guru és azt ígérte holnap segít. Ezúton is köszönöm neki ha olvassa!
Már csak az a kérdés, hogy ha holnap feléled a telefon és default gyári rom lesz rajta, melyik EU-s stabil romot szabad rátennem? Mert nem szeretnék újra így járni mint ma. Az a különös az egészben hogy ha a TWRP egy és ugyan az a willow-ra és a gingko-ra is, miért csinált olyat hogy mikor letöltöttem a Xiaomi.eu-ról a 8T-re való willow romot, kiírta a TWRP hogy ez a készülék nem wollow, ez gingko...és engedte telepíteni a rossz romot. Én hülye meg ugye ráeresztettem ezért a gingko romot, mondván lehet rosszul nevezték el a file-t a xiaomi.eu oldalon.
Ez a hivatalos 8T rom: xiaomi.eu_multi_HMNote8T_V12.5.6.0.RCXMIXM_v12-11.zip (erre írta a TWRP telepítéskor hogy this is device not willow, this gingko)
Ezért is tettem fel rá ezt: xiaomi.eu_multi_HMNote8_V12.5.5.0.RCOCNXM_v12-11.zip (amit engedett feltelepíteni, csak ugye ez meg nem a készülékhez való rom)Szóval ha valaki tud ez 1000% megbízható legfrissebb stabil EU romot willow-ra, ne tartsa magába! A LOS azért nem lenne annyira jó, mert anyám telefonja és eléggé hozzá szokott már a MIUI felülethez.
-
Norby86
őstag
Amúgy abban tudtok segíteni, hogy ha rendeződik a telefon mizéria és újra a gyári állapotba kerül a telefon, akkor pontosan melyik TWRP-t és melyik EU romot szabad feltenni rá? Mert a root-ra meg a hívásrögzítőre szükség lenne. Vagy a gyári rom is rootolható? Mert az esetben menne rá egy Magisk és egy Skavalex call recorder.
-
Norby86
őstag
Sziasztok!
Nagy gondom támadt. Van anyukámnak egy Note 8T telefonja, amire még régen kb 1.5 éve feltelepítettem Xiaomi.EZ romot. Ezt akartam mos frissíteni. Feltettem a legfrissebb TWRP-t innen: [link]
Majd letöltöttem a Willow típusra való 8T romot a xiaomi eu oldaláról. Elkezdtem volna a TWRP-ből a romot feltenni, de kiírta hogy ez nem willow telefon, ez az eszköz gingko. Na most letöltöttem a Gingko romot, feltelepítettem ami szépen sikerült is, de ujraindításkor csak egy pillanatra villan fel a készülék képernyője, majd semmisem történik, kikapcsol a készülék. Még a recovery-t sem tudom elővarázsolni. Mitévő legyek? Megtréfált volna a TWRP és mégis willow rom, csak valamiért nem volt képes feltenni és most bootloop lett? Segítsetek kérlek! -
mAtech
aktív tag
válasz
kisgyerek85
üzenetére
Én is beállítottam a videó szerinti dolgokat. Eddig jó.
Köszi
-
mAtech
aktív tag
válasz
kisgyerek85
üzenetére
Nálam is ugyanez a helyzet a legutóbbi frissítés óta.
Főleg a tárcsázó fos, de az néha nagyon. -
danih
veterán
válasz
kisgyerek85
üzenetére
Dettó ez a gondom, nekem factory reset sem segített, visszaraktam az alkalmazásaimat és ugyanolyan szar lett rögtön. Pedig semmi extra nem került rá. Keresem az utódját.
-
válasz
kisgyerek85
üzenetére
Ha nem faj es konnyen vissza tudod allitani a dolgaid akkor erdemes lehet a factory resetet megprobalni.
-
kisgyerek85
senior tag
Sziasztok!
Van egy ilyen Note 8T telefonon 2,5 éve már (12.5.5 miui van fent), utóbbi időbe bosszantóan lassú lett. Szerintem nincs fent túl sok alkalmazásom, szabad tárhelyem is van bőven.
A lassúság nem fagyást jelent, de pl. megnyitom a tárcsázót, rányomok egy névre majd telnek a másodpercek mire megjelenik a tel szám esetleg kép (akinél van), ma a kamera megnyitása fekete képet eredményezett, nem bír betölteni. Ilyenkor kilövök minden alkalmazást majd újra próbálom megnyitni. Újraindítás már nem segít. A gyári tisztító programot használom, de ez sem segít. Akkor is lassú amikor a háttérből ki vannak lőve az alkalmazások.
Gyári beállítások visszaállítása segíthet ezen? (2,5 év alatt egyszer sem volt) vagy van esetleg valami program amivel helyre lehet hozni a készüléket? -
ricky731
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
-
-
ricky731
tag
Hello mindenki. Honnan lehet tokot rendelni 8t hez Magyarországra? (Angliában élek és anyumnak szeretnék rendelni haza egyet) Előre is köszi a segítséget
-
-
Nekem volt, mert en a loshoz vettem telefont.
Fajopontom a kamerat nem tudja normalisan hasznalni, plusz kamera app es azzal valo konfigolas utan is az egyik kamera hasznalatakor fagy.
Neha nem bontja rendesen a hivast, igy a hivonak foglaltat jelez altalaban. (Pl hivok valakit, lerakom, majd azonnal visszahivna)De en a googlementessegert ezt lenyelem.
-
-
mAtech
aktív tag
Note 8T-t használja valaki nem gyári ROM-al?
-
Megérkezett a júliusi biztonsági frissítés, az EEA Stable ROM-ra.
-
qdak
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Gyorben tortent, sajna sem a szolgaltato, sem a rendorseg nem keresi meg ez alapjan. Az a 200m ott pont eleg lett volna, foleg hogy meg kicseng a telo.
Azert koszi a segitsegeket.
-
Ahhoz egyrészt Te mint "mezei júzer" nem férsz hozzá, csak a szolgáltató, másrészt meg pontatlan is, azzal nem lennél kisegítve. Nekünk anno a céges telefonokra volt ilyen szolgáltatás megrendelve, hogy a vezetőség meg tudta nézni, hogy épp merre járunk, illetve merre vannak a céges telefonok. Na most ez városban elég "jól" működött, ott sokszor 1-200 méteres pontosságot is hozott, de vidéken, lakott területen kívül, volt amikor a szomszéd faluba pozicionált.
-
qdak
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Kiraly, azt hittem cella infobol is meg lehet keresni.
-
válasz
iMaverick
üzenetére
Feltéve, hogy megtalálta már valaki. Egyszer régebben én is elhagytam még egy céges Nokia 6300 telefonomat, kb. fél órára rá észre is vettem, el is kezdtem hívogatni a sajátomról, de nem vette fel senki. De igazából abban sem voltam biztos, hogy jó ha hívogatom, mert lehet azért talál rá valaki, mert csörög. Aztán visszamentem oda, ahol sejtettem, hogy elveszett, megcsörgettem, és lám ott volt még az árokban a fűben. Nekem szerencsém volt...
-
qdak
addikt
Sziasztok, a gyerek elhagyta a telefonjat, van valami lehetoseg ugy megkeresni, hogy az internet ki van kapcsolva, google igy nem talalja. Ki csorog meg.
-
stopperos
senior tag
[kép] 8T-re jött frissítés: 12.5.5 (RCXEUXM)
-
LK
addikt
Sziasztok! Lehetőség van a telefon tartalmait HDMI csatlakozóval ellátott tv-re kirakni?
-
Geby
senior tag
válasz
banda1981
üzenetére
Az akkut lehet tölteni, szerintem azzal nincs gond. Ha rajtahagynám a töltőn akkor feltöltené....már ha nem indulna állandóan újra.
A bekapcsológomb lehetséges esetleg, hogy elromlott. A gazdája előszeretettel nyomkodja a duplakopp helyett. Habár érzetre veszi a lapot....
Én még memóriahibára gyanakszom, meghalhatott a memóriacella aztán nincs ahonnan betöltse a dolgokat......habár eddig csak olyan memóriahibás cucc volt a kezemben ami read-only-vá vált.
-
Geby
senior tag
válasz
banda1981
üzenetére
Ebben reménykedem én is......
Nem tudom kikapcsolni. Ha nyomom 60 másodpercig a kikapcsológombit akkor is csak pár másodpercenként újraindul.
Fastboot módban pc látja. Fastboot devices parancs lefut....aztán pár sec múlva újraindul.Itt egy video onnantól kezdve hogy kikapcsolva töltőre rakom
[link] -
Geby
senior tag
Sziasztok!
Van egy Note8-asom ami ma úgy döntött, hogy bootloopos lesz. Ha beindítom Fastboot üzemmódban akkor 5 másodperc múlva újra indul. Ha beindítom Recovery üzemmódban akkor elkezd indulni az OrangeFox, de már a menürendszere nem jön be hanem újraindul.
Lehet valamit tenni vele ? Vagy kuka ? -
Azt vettem észre, hogy mostanában több olyan alkalmazás ami elvileg nem támogatja a sötét módot, de eddig azért működött úgy is, átváltott világos módba. Pl. a LIDL Plusz, vagy a céges levelező kliensem is. Először a LIDL Plusznál vettem észre, néztem is Play-en, hogy hőbörögtek miatta, de most vettem észre ugyanezt más alkalmazáson is, tehát akkor mégsem a LIDL Plusz lehet a hunyó, sokkal inkább a rendszerben változott meg valami.
-
stopperos
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
OTA verzió még nincs kint, a 8T-nél is ugyanez a helyzet.
-
Redmi Note 8 – EEA Stable V12.5.5.0.RCOEUXM – 2022-05-30
OTA egyelőre nem találja.
-
gallimi
tag
Sziasztok.Jelenleg a telefonon global 12.5.2 stabil van. Mi most az amit érdemes lenne felrakni. Én régebben az mi8-on megvoltam elégedve az eu stab-al, de itt nem tudom ez mennyire jó. Maradnék MIUI vonalon, vagy esetleg egy régebbi android miui-val?
Köszi. -
spiderpig820
aktív tag
válasz
spiderpig820
üzenetére
Igen, semmi gond nincs vele. Igaz, Note 8T
-
guftabi96
addikt
Sziasztok!
Adott egy Redmi Note 8 (nem T). Modellszámnál ez van: m1908c3jg
Ehhez keresek kijelzőt (eléggé összetört).
Aliról is tökéletes, de nem tudom, hogy melyik is kell nekem pontosan. -
dethroner
veterán
Sziasztok!
Note 8 telóról ha viber hívást kezdeményezek, akkor a másik oldalon nem hallanak, néha kb 1 percig és akkor helyre jön, máskor nem áll helyre és inkább kinyomjuk. Ilyenkor a másik fél azt látja a kijelzőn, hogy a kapcsolat minősége "gyenge", míg a note 8-on "kiváló" szöveg van. Természetesen mindkét helyen maximális wifi jel van. Ha másik telóról jön viber hívás, akkor mindenki jól hallja a másikat és mindkét telón kiváló a kapcsolat minősége is. Note 4 és Mi9 Lite telókkal teszteltük, mindkettővel ugyanúgy viselkedik, szóval azt gondolom nem a másik telókkal van gond. Ja, és teszteltük mobilnettel is, dettó ugyanaz, ugyanúgy minden. Mi lehet a gond? -
TYÜTYI2006
tag
Sziasztok.! 2 problémám van. A telefonom Xiaomi Redmi note 8. Korábban sikerült messengeren ranyomnom 1 üzenetre, és jönnek olyanok googletol hogy vírusos a telefon stb. De csak mintha a Google-t érintené. Reklám program kém program féle lehet. Ha full törlöm a Google-t, és újra rakom az jó e erre? A másik kérdés, hogy vasárnap óta, ahol be kell WiFi hez jelentkezni regisztrálni, hitelesítés, pl vonatokon, boltokban ott fehér képernyő jelenik meg üresen. Illetve ha rá nyomok, bejön hogy lehet kicsinyíteni, nagyitani. Ezzel mit tudok tenni?
-
Moki2
aktív tag
válasz
NdrewSunix
üzenetére
Hmm , nem eu rom az ?Ott átvettek china rombol eztazt , nálam van olyan de több más között..
-
válasz
NdrewSunix
üzenetére
Szia!
Az nem inkább valami okosórához, vagy okos karkötőhöz telepített app?
-
Sziasztok!
Kolleganő Note 8T -jén, ha jobbra húzza a kezdőképernyőt megjelenik egy Lépések elnevezésű kis ablak, ahol mutatja a napi lépéseit. Ez milyen beépített alkalmazás? Így ezzel az elnevezéssel nem találtunk a telefonon telepítve semmit.
Ez egy beépített valami? Minden Redmi telefon tudja? Pl a Redmi 9 is? -
hukhl
csendes tag
válasz
banda1981
üzenetére
Mindenféle kombinációt kipróbáltunk legalább fél percig nyomva,de semmi.
hangerő fel v. hangerő le, hangerő fel + bekapcs, hangerő le + bekapcs. Nem értem, hogy tudott így tönkre menni. Ez kb olyan mintha vmi számláló lenne benne, ami ha lejár a következő bekapcsolásnál, ne engedje bekapcsolni... Szerviz tud ezzel vmit kezdeni? Lehet a telefon belsejébe valami hard reset gomb? Vagy esetleg akksi lecsatlakoztatás vissza csatlakoztatás segíthet? 
-
hukhl
csendes tag
Sziasztok! Asszony ma (talán pár hónap után) ujrainditotta a RN8 telefonját és azóta nem reagál semmit... Se nem kapcsol be és nem is tölt. Nem ejtette le, nem ázott be, nem volt semmi baja. Csak szimplán újraindította és azóta se kép se hang. Volt valakinek hasonló esete? Lehet ilyenkor valamit kezdeni vele? 4 hónapja járt le a 2 éves garancia :s Adatokat le lehet menteni róla valahogy? Köszönöm a segítséget!
-
hhgygy
senior tag
válasz
Rebel007
üzenetére
Mivel több helyen is látok azonos terméket mindkettőre, szerintem ugyanaz kell a két kijelzőre. Pl. amazon
-
Rebel007
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy a Redmi Note 8 és a Redmi Note 8 2021 típusokra ugyanaz a kijelző védő fólia felrakható? Adatlapok alapján egyformának tűnik a kijelző de egyértelmű választ nem találtam rá, hogy fólia ügyben van-e különbség. Köszönöm szépen.
-
Elvileg mindkettőbe BN46 akkumulátor kell. Maga az akku 5-6000Ft körül van, plusz Extreme Digital és eMAG, illetve beépítve 10000Ft körül, másik helyen is. Hogy hol érdemes csináltatni, azt passzolom.
-
hippo0315
senior tag
Redmi Note 8-ba mennyibe kerül egy akku csere és hol érdemes csináltatni?
Ok: fél óra alatt képes 30-40%-ot merülni. a készülék 3 éves
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ma megérkezett a frissítés.
-
Tökimanó
senior tag
Lassulást nem vettem észre és már nem is nagyon fogok. Új telefont vettem és ez már csak tartalék lesz. A Messenger értesítés nem hinném hogy a telefon hibája. Az app szarakodik állandóan. Lakatot nem lehet rakni,lezárni viszont igen. Így: Biztonság app -jobb felső sarok fogaskerék-sebesség gyorsítás-zárolt alkalmazások-bekapcsolod amelyiket akarod!
-
flash-
veterán
Redmi note 8t nektek is belassul hamar?(gyári, magyar telekomos legutobb fw van rajta mondjuk fuggetlen) Feleségemét pár hónapja raktam újra, de már megint lagol, a messenger nem jelez neki pedig minden emegedkeyt megadtam ill korlatozasokat akksinal kikaocsoltam, illetve automatikus inditast be. Es a messengerben is rendben vannak az ertesitesek.
Mondjuk nem lehet már lakatot rakni rá, meg semmi appra, ez a funkcio eltunt? -
-
banda1981
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
-
Tegnap kiadtak egy EEA Stable frissítést, de egyelőre még nem találja a telefonom.
-
-
$atirka
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszi.
Igazából pont multimédiás dolgokra és játékra kellene a telefon, fotó másodlagos, tehát jó a 8T nagy kijelzője és az aksija.
Csak a szoftveres nyűgjeitől tartok.
Van valami, amire figyelni kell, tehát arra gondolok, hogy például ne frissítsem bizonyos verzió fölé, vagy ilyesmi?
Droid11re szabad frissíteni? -
válasz
$atirka
üzenetére
Szia!
Nem vitatom, lehetséges, hogy vannak olyan pontok ahol a Xiaomi rendszerében is hiba van, de szerintem ez más telefonnal is előfordul, egyik sem tökéletes. Én a magam részéről máig is maximálisan elégedett vagyok a Redmi Note 8-al, szóval simán ajánlom is bárkinek. Mondjuk én kimondottan szeretem benne a nagy kijelzőt, szóval az 5,1"-os Huawei nálam labdába se rúgna, de ahogy látom annak a kamerája is csak feleakkora felbontást tud. Na de kinek a pap, kinek a paplan.
-
$atirka
őstag
Sziasztok!
Él még ez a fórum?
Kérdésem az lenne, hogy gyerekem részére kéne döntenem, hogy melyik telefont kapja.
Volna egy huawei p10, (2017) android 9-el. Meg lenne egy ilyen Redmi 8T.
A huawei egy stabil hibátlan darab, jól működik. A redmi meg kinézetre korszerűbb, szebb teló, feltételezem nagyjából ugyanolyan gyors.
Kérdés, hogy lehet olyan jó kamerája ennek a redminek, mint a p10-nek?
Azt látom, hogy néhányan kínlódtok a szoftveres gondokkal, ami talán droid10en nem vészes, de... Vagy igen?
Szeretitek ezt a telefont, vagy maradjunk a p10-nél?Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Battlefield 6
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Apple iPhone 7 32GB fekete színben, független
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
van rá valami lehetőség, hogy legalább alapszinten tudja azt a teljesítményt, mint eddig? vagy ez ennyi volt, támogatás híján nem lesz jobb és engedjem el? alapjáraton nekem teljesen jó ez a teló, NFC-t leszámítva minden benne van ami alapszükségeleteknek megfelel, így ha nem muszáj nem vennék újat amíg ez működőképes. Köszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

hangerő fel v. hangerő le, hangerő fel + bekapcs, hangerő le + bekapcs. Nem értem, hogy tudott így tönkre menni. Ez kb olyan mintha vmi számláló lenne benne, ami ha lejár a következő bekapcsolásnál, ne engedje bekapcsolni... Szerviz tud ezzel vmit kezdeni? Lehet a telefon belsejébe valami hard reset gomb? Vagy esetleg akksi lecsatlakoztatás vissza csatlakoztatás segíthet?