Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nikon DSLR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Riasztó topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
válasz
BorsóKorsodi
üzenetére
Az tényleg idegesítő, hogy nem írják oda a pontos típust mostanában. Úgy látszik a mai facebooksapiensek agyát nem akarják ilyenekkel túlterhelni. Ennek az ASUS TUF GAMING B660M-PLUS D4-nek is még a pdf manualjában sincs benne.
Nekem a Superlux HD 681 EVO füleshez jól jött a plusz hangerő, amit alapban produkál az ALC1200, mert az is magasabb mint az előzőnek (amivel volt olyan youtube videó ami halk volt, ilyen probléma már nincs). Az erősítést viszont én nem kapcsolom be, mert ahogy a hangzás is megváltozik (feljavul) játék alatt szerintem elviselhetetlen, úgy dübörög ha mellém dobnak egy gránátot meg hasonlók, hogy megfájdul tőle a fejem. Zenénél lehet jó, de azt nem fülesen hallgatok.
Úgy érted, hogy külön vennél hangkártyát? Realtek kártyákat külön nem lehet kapni, csak integráltat gyártanak, úgyhogy ALC1200-at sem tudsz venni. Egyéb hangkártyák minden létező ársávban kaphatóak. Belső kártyát nem minden lapban lehet úgy elhelyezni, hogy ne akadályozza a vga hűtés légáramlását (már ha van külön dvga), de usb-sek is vannak szép számmal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte B450 Aorus Elite - Leírást olvasd el -
- Retro Acorp Socket 7 PC, Pentium MMX CPU, 32 MB RAM, Windows 98
- Asus H81M-A LGA 1150 alaplap, 8 GB DDR3 RAM, i3-4370 CPU
- iPad Pro 10.5 (2017) 256GB tökéletes állapotban, dobozában
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- Xbox Series X /// 2 TB Model! // Számla + 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 256GB Purple- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4042, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest