- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házi hardvert villantott a Xiaomi Pad 7S Pro
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacmaster
tag
válasz
Visormail #361 üzenetére
Szia! optikaival van összekötve! Alapértelmezettként a Realtek van beállítva...Lejátszóprogram pedig MPC-Hc ahol beállítottam 5.1-re
Az erősítőn csakis auto-n jön hang...Viszont youtube-os se tudok 5.1 teszttel kicsikarni semmit! Sőt ha sorround-ra megy a teszt akkor a front szól...De ami furcsa, mint ahogy írtam is, nincs 5.1 verzió a hangeszköz beállításánál csak sztereó/és különböző frekvenciák!De én azt gondolom vmi pc beállítás rossz mert semmire nem változik, nincs más opcióm!
-
Lacmaster
tag
Sziasztok! Kérdésem lenne...
Yamaha házi mozit vettem...5.0 hangfalat összeraktam a megadott helyenBeállítom és jelzi is ikonnal az 5 csatornát! Viszont 5.1 lejátszásakor, csakis 2 hangfalat mutat az erősítő illetve a Realtek "tulajdonságainál" is csak 2 csatornás lehetőségek vannak
Teszt hang oké, megy minden csatorna..Viszont én nem látom hogy átváltana 5.1-re ha olyat nézek
PCM az erősítő szerint a jel!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Ford topik
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- ASUS routerek
- Házi hardvert villantott a Xiaomi Pad 7S Pro
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest