Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
megvan mi okozta a lenémítást!
az ASUS PC Probe volt a ludas, le volt véve a sound effect hangerő 0-ra, és ki is volt szedve a pipa a checkboxból. teljesen inaktív is volt.
rá kellett nyomnom a defaultra, hogy tudjam cseszegetni ismét. arra jutottam hogy amikor ez elindul, akkor ami érték neki be van állítva 0-99 között azt állítja be a hanghullámnál a hangkártya beállításoknál. szóval ez a szar nem a saját hangerejét állítja, és ha halkan akarom hogy sípiljon akkor nem halkan küldi ki a jelet a kártyához hanem a hangártya hangerejét veszi le a köcsög.
törném le a kezét annak aki ezt így leprogramozta, meg azét is aki ezt így ki merte adni.
asszem rövid úton megválok ettől a programtól.
nem tudtok valami jó ingyenes alternatívát ami az asztalra beépül, kipakolja magát, és mutatja a fan speedeket, és a hőfokokat? -
cidalain
veterán
válasz
Visormail #61 üzenetére
nem jött be a driver frissítés, ugyanaz a probléma.
még érdekességként megemlítem, hogy amikor tölt be a win, és van az üdvözlőképernyő, akkor ott még hallatszódik a hang! aztán amikor megjelenik az asztal, és rámegyek a hangerőikonra, ott akkor már 0 hangerőn van megint a hanghullám.
szóval a win üdvözlésekor ok, mire betölt elmegy.
mintha valami induló process, vagy automatikusan induló program lelőné.nincs sok automatikusan induló progim: avast, netlimiter, win search, asus pc probe, kb ennyi
-
cidalain
veterán
sziasztok.
lenne egy problémám: XP és hangkártya közötti gebasz van.
amikor bekapcsolom a gépet a hanghullám csúszka mindíg nullán van, teljesen le van halkulva.minden rendesen működik, ha bekapcsolás után ezt a csúszkát mindíg felhúzom, de én nem akarom húzogatni. maradjon úgy ahogy hagyom.
asus p5ne-sli lapom van, realtek 5.1 integrált van benne.
a gép újkorában nem emlékszem ilyen problémára, egyszer csak elkezdődött azóta vanmár próbáltam egy csomó mindent, pl automatikus indításból kiszedtem a Realtek progit de így sem jó
mi lehet a gebasz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam Deck
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen monitort vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Robogó, kismotor
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook White 13" unibody
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged