Új hozzászólás Aktív témák
-
VGYke
addikt
válasz
lanszelot #441 üzenetére
Eszközkezelőn keresztül nem próbáltad a telepítést?
Kicsomagolod a drivert egy mappába.
Rendszergazdaként indítva az eszközkezelőt, a piros elemeknél (remélem nincs több, de nézz szét):
Jobb klikk, Tulajdonságok/ Illesztőprogramok/ Illesztőprogramok frissítése:
Illesztőprogram keresése a számítógépen:
És megadod azt a mappát, ahová kicsomagoltad az illesztőprogramot.
Ezt eljátszod annyiszor, amennyi Realtek eszközt találsz az eszközkezelőben.
Nem nagyon kell félni tőle, ha nem jó illesztőprogramot tallózol be, legfeljebb nem telepíti. -
Sz_Imre
senior tag
válasz
lanszelot #439 üzenetére
Én megértelek. Ezt a hibát láttam is élőben tesómnál, GIGABYTE B550 Aorus Master alaplapja van. A fent leírt módszerrel oldottam meg neki. Csak annyi, hogy mikor ő kezdte akkor még korai bios volt neki, amikor én megcsináltam, akkor már újabb bios került rá (Agesa 1.2.0.3 B), lehetséges hogy bios probléma is lehetett, nem tudom. Nálad hányas verziójú bios van? (agesa verzió is kellene - cpu-z-vel könnyen kinézhető a "mainboard" fülön).
(magam részéről nem tudok nyilatkozni, igaz am4 konfigom van, de én dac-ot használok alaplapi hangkártya helyett.)
-
Sz_Imre
senior tag
válasz
lanszelot #437 üzenetére
Szia!
Először letöltöd innét a telepítőt (Realtek HD Audio Driver 6.0.9239.1 WHQL Win 10/11 - 32/64bit) vagy az alatta levőt, (itt a mediafire letöltő oldalra vezet, 185.67MB a mérete.
Na akkor próbáld meg minden realtek hangkártya szoftverét eltávolítani, de mielőtt újraindítod a géped, a net elérést szüntesd meg a gépnek - ezt rád bízom hogy hogyan.
Utána amikor újraindult, a letöltött fájlt kicsomagolod és a setup.exe-vel telepítesz ahogyan kell. Azután újraindítás, de a neted még most sem adsz neki, hanem majd ha újraindult, akkor minden rendben találsz, akkor netet is adhatsz. Ha minden jól megy, akkor nem fog loopolni a telepítő és lesz normális drivered, bár nem tudom megígérni, hogy lesz-e grafikus felülete. -
Visormail
addikt
válasz
lanszelot #430 üzenetére
Ne viccelj, majdnem 500MB, teljes telepítő. Sokan használjuk ezeket a frisseket.
Nem teszi fel, vagy csak nem indul? Nem került be a vezérlőpultba sem (kis ikonokra állítva)?
Kézzel indítva?
C:\Program Files\Realtek\Audio\HDA\RAVCpl64.exe
vagy
C:\Program Files\Realtek\Audio\HDA\RtkNGUI64.exeHa új típusú UAD drivert tettél fel, akkor ahhoz meg már a windows áruházból kell telepíteni a managert [link]
-
Visormail
addikt
válasz
lanszelot #428 üzenetére
Nem tudom mitől van a loop, nálam ezt soha nem csinálta. Akkor az eszközkezelőből eltávolítanám a drivert (törlés is legyen bepipálva), majd feltenném újra szintén az eszközkezelőből, olyankor is fel szokta rakni a managert.
A realtek oldalán nagyon régi van, innen próbáld [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Óvodások homokozója
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen házat vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Apple asztali gépek
- Path of Exile (ARPG)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest