- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nyomtató topik
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Videószerkesztés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill legfrissebb, 128 GB-os memóriacsomagja
- Gaming notebook topik
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
De a telepítő egy loop -ba megy. Folyamatosan kicsomagolja magát, és újra indítja a rendszert, kicsomagol, újra indít...stb
Ennyi. Nem telepít semmit.
Mindegy melyiket töltöm le.
Annyi, hogy onnan el tudom érni a drivert, de az Audio Manager viszont sehol sincs, és anélkül rosszul működik. ha rá dugok valamit nem áll rá automatikusan, mindig manuálisan át kell állítani.
Pl fülest dugok és nem a füles szól, míg manuálisan nem állítom át...stb -
lanszelot
addikt
válasz
Visormail #431 üzenetére
Hello,
- Nekem az exe egy 60Mb -t csomagolt ki, ami 2 könyvtár volt, mind a 2-ben updater exe volt.
Le fogok szedni egy másikat, hátha amit szedtem nem jó volt, de a verzió nem fontos, inkabb az hogy működne.
- Ezt írtam, nekem nincs ProgramFiles-ban Realtek könyvtár, se a Program Files x86-ban.
Se az alkalmazások között nincs semmi.
Nem települ fel semmi, csak a drivert rakja fel az eszközkezelőben, és nincs tovább. Így viszont rosszul működik. Ha bedugok valamit, akkor kézzel be kell állítani, hogy bedugtam. a pl kontrollert dugok, akkor arra át áll, és ha lehúzom ismét be kell állítani, hogy a realtek-ről szóljon.... Ha lenne manager, akkor az automatikusan vissza állna.- ha rá keresel Realtek Loop, akkor rengeteg talalat jön ki, de az ott leírtak egyike se segít nekem. De ugyanolyan loop-ba megy az enyém is. Az Audio Manager viszont sehogy se megy fel nekem.
-
lanszelot
addikt
válasz
Visormail #429 üzenetére
Hello,
Először is köszönöm a választ.
Sajnos nem működik.
Leszedtem, de azok csak frissítések, nem teljes telepítők.
Alaplap oldalról leszedtem, eszközkezelőben töröltem, pipálva, majd onnan felraktam, de a managert nem rakta most se fel, és nem is működik megfelelően, viszont most nem volt loop. -
lanszelot
addikt
Hello,
A gondom az volna, hogy nem települ rendesen fel.
Elindítom a telepítést, még az elején újra indítja magát, és ekkor kreál egy loop-ot amiből nem lehet kilépni.
Minden indításnál elkezdi előről a telepítést.
Ha azt mondom, hogy mégse, amikor újra indul, akkor pedig nem rakja fel a Realtek Audio Manager-t. /azaz sohase rakja fel, mert a loop mindig újra indítja a gépet és kezdi előlről/
Szedtem le gyártói oldalról /asrock/ , szedtem le realtek oldalról, mindegy melyiket rakom fel, mind ugyanezt a loop-ot generálja.
A loop-ot megszüntetni úgy lehet, hogy Program Files x86 -ból ki kell törölni a telepítőt amit oda bemásolt, és a loop parancsot amit generalt hozzá.
Bár a driver fent van, de a Realtek Audio Manager-t sehogy se tudom rá varázslolni, és anélkül rosszul működik. /ha bedugok valamit nem ismeri fel, pl fejhallgató/ eszközkezelőben minden ok, és ha frissítést nyomok ott rá akkor kiírja, hogy a legfrissebb...stb, de mégse jó/
Hogy lehet felinstallálni rendesen?
/asrock x570 phantom gaming 4/
Új hozzászólás Aktív témák
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Intel Core I9 9900K Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest