Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Szerintem is valami probléma lesz ezzel a Realtek hangcuccal.
Nem mintha sokba kerülne egy különálló hangkártya, de most abszolút nem terveztem többet költeni a gépre. Mindenesetre az én eszemen nem sikerült túljárnia, ha már hat hangfalam van, akkor szóljon is mind a hat, egyelőre megoldottam:
Áttettem a hátsó hangfalakat az oldalsó kimenetbe, és beállítottam oldalsónak. Ha már mindenáron oldalsó hangfalnak akarja kezelni, akkor lelke rajta, csak szóljon.
Most már van hang, szól rendesen mindegyik hangfal, és ez a lényeg. Persze filmeknél még nem tökéletes, de legalább nem állnak némán a hátsó hangfalak.
Vennem kell egy olcsóbb hangkártyát.
-
Vistaboy
veterán
válasz
Visormail #65 üzenetére
Az nem kifejezés.
Reggel újraraktam mindent, szűz windows, meg minden, beállítottam a Win7 beépített driver-ében rendesen az 5.1-et (Realtek driver még a környéken sem volt), és már akkor is, a Total Media Theatre - és minden más program - a beállítások ellenére oldalsó hangfalként látta a hátsó kimenetet, és természetesen semmi hang nem jött ki belőle.
Mintha maga a hangfal jelentené azt a gépnek, hogy azok oldalsók.
Még megpróbálom átnézni, de valószínű, hogy rendezhetem át a lakást, és inkább rákötöm a TV-re a hangfalat.
-
Vistaboy
veterán
Sziasztok.
Nemrég vettem egy 5.1-es hangfalat, és akármit csinálok, a Realtek HD Audio Manager oldalsó kimenetnek látja a hátsó hangfalaimat, pedig hátsóként lőttem be.
Akármit csinálok vele, nem szólnak a hátsó hangfalak, se film, se zene alatt.
Valakinek ötlet?
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- GAMER PC - RYZEN 5 5500 / ASUS RTX 2060 / AORUS 16GB DDR4 / 512GB SSD / 500GB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest