Új hozzászólás Aktív témák

• VGYke

addikt

válasz Visormail #418 üzenetére

Köszönöm! Először az Eszközkezelő- Illesztőprogram frissítése- keresése számítógépen módszerrel frissítettem, talált a "6.0.9235.1." mappában frissíteni valót. (Aki így csinálja, figyeljen arra, hogy "Hang-, ..." + a "Szoftverösszetevők" alatt is van frissíteni való). Ezután, már megnyugodva hogy nem lesz baj, meg hogy helyre tegyem a "Programok és szolgáltatások" (telepített programok) alatt látható Realtek verziószámot (mert az még a régi driver számot mutatta), a setup.exe-vel ismét telepítettem.

Szóval tényleg érdemes körülnézni gyártón belül, frissebb lapok driverei között és nem csak hang driver ügyben.
    Nekem ugye Gigabyte Z390 AORUS MASTER lap van. Z490 (590,690) lapoknál már az Audio meghajtók között, a Realtek mellett van olyan driver (vagy mi) hogy DTS, tisztességes 473.49 MB mérettel. Ez vajon mi lehet, digitális bemeneten fogadja a DTS jeleket és 5.1-ben szól a forrás, enélkül meg nem? Ja és rápasszírozhatom e a saját lapmra?
    Elnézést ha olyat kérdezek amit mindenki tud, de úgy tanul a gyerek, ha kérdez. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák