Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
Köszönöm!
És ez rak fel Audio Console-t vagy Manager-t is? Végül is már megoldottam, igaz nem tökéletes a megoldás. Kimásoltam a driver-ből a RAVCpl64.exe-t, ez a Manager vagy Console, magyarul hangkezelő
és betettem az indítópultba. Így már van hangkezelőm, annyi, hogy gép indításakor nem csak az értesítési területre töltődik be az ikonja hanem el is indul mint amikor megnyitom. Mondjuk nem vágom hogy ha már benne van a driver pakkban ami nem is olyan kicsi mert töltöttem le egy több mint 400MB-osat is, akkor mi a búbánatért nem telepíti a hangkezelőt is. Érdekes, mint ahogy fentebb írtam az előző alaplapom is ASRock volt és abban is Realtek hangkártya volt és az Asrock oldaláról leszedett audio driver simán feltelepített mindent ami kell. Az ehhez az alaplaphoz letölthető auduo driverben még csak nyomokban sem találtam hangkezelőt, igaz a CD-n lévőt még nem néztem meg
-
Visormail
addikt
A realtek oldalán valóban 2017es az utolsó, valamiért azóta leálltak vele, hogy kitegyék amit nem tudok felfogni. Ennek ellenére millió új verziója jött ki azóta. Amit letöltöttél, annak benne van a mappa nevében a win7, akkor gondolom jó hozzá. Tömörítsd ki a rarból, pl 7-zip, winrar, total commander. Nyisd meg az eszközkezelőt, keresd meg a hangkártyát, illesztőprogram frissítése, keresés a számítógépen tallózással, mutasd meg neki a mappát. Meg fogja nézni, hogy talál e benne olyan drivert ami jó a kártyádhoz és a windowssal is kompatibilis, ha igen felteszi. Ha nem jó hozzá, akkor azt mondja, hogy nem talált és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudományos Pandémia Klub
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest