Új hozzászólás Aktív témák

• dolfikavik

csendes tag

Sziasztok!
    Én is beszálltam a Max 2 klubba. Lumia 640-ről váltottam, és megjegyzem, nekem a WP10-el sem volt bajom, csak az alkalmazások hiánya miatt váltottam droidra. A Max 2 irányába meg az vitt el, hogy jókora kijelzőt szerettem volna, megfizethető áron, amivel a jelenleg alkalomszerűen használt tabletemet is kiválthattam.
    Egyetértek a fentebb leírtakkal, a Max 2 jó cucc, 5 nap használat után maximális elégedettség. Az akksi tényleg legyilkolhatatlan. Megérkezése után majd három órát nyomkodtam a beállítások miatt, és kb 15%-ot merült ezidő alatt, illetve pl tegnap 2 órát ment egy youtube playlistem bt speakerre kinyomva, végig bekapcsolt kijelzővel, és 10%-ot merült. A kijelző frankó, nem érzem hátránynak, hogy "csak" FHD. Kellően kontrasztos, a fényerőt autóra tettem, de alapból kb egyharmadon használom. Ami a Lumia után hiányzott, a glance screen, de ezt pótoltam a Glance Plus appal. Éjszaka a Glance Plus-szal a háttérben kb 4%-ot merül (bt, mobil adatforgalom on).
    A kamera teljesen oké, átlagfelhasználónak teljesen megfelelő képminőséget ad.
    Nincs összehasonlítási alapom a Max 1-el, de a proci, illetve a 4 Gb ram megfelelő sebességgel teszi a dolgát, akadást eddig nem tapasztaltam, 6-7 alkalmazás egyidejű futtatásával sem.
    Ami negatívat tudok mondani, hogy az Android Auto nem akar együttműködni a kocsi Intellilinkjével. Bt-n semmi gond nincs, de amikor tükrözni akartam kábelen, ment kb 5 percet, aztán ledobta, és onnantól az istennek sem tudom őket pároztatni. Ahogy utánaolvastam, valszeg a type-c lesz a ludas, még megpróbálom type-c-microusb átalakítóval, illetve valszeg az autó szoftverét is frissítetni kell.
    Ja igen, Spemall-tól rendeltem, magyar raktárról, három nap alatt megjött. Adtak mellé aji szilikontokot és kijelzővédőt is, bár ez utóbbi nem kimondottan méret, mindkét oldalon marad kb 2-2 mm a kijelzőből, amit nem fed. A szilikontok viszont stabilan ül rajta. Számlát nem küldtek mellé, ezt utólag kellett kikönyörögni belőlük. Kuponnal, 2 év európai garival, ingyé szállítással cakkundpakk 281 dollár volt. Annyi, hogy valamiért nem volt hajlandó bevenni a mobilarénás kuponok közül sem a Max 2 kupont, sem a magyar raktáras kupont, így maradt az általános -3%-os.

És ha már tok, mit gondoltok, a Max 1-es tokok mennyire kompatibilisek a Max 2-vel? Szélességben, vastagságban nincs, hosszban van csak milliméteres különbség. Illetve nem hiszem, hogy a felcserélt kameraelrendezés probléma lenne. Csak azért kérdezem, mert egyelőre Max 1-hez többfajta tokból lehet válogatni.

Új hozzászólás Aktív témák