-
PROHARDVER!
Tartalom:
1. Telefon összesítõ, B20 hiánya, Telekom B20-as térkép (Köszönet Korisnak)
2. Bootloader nyitás, hivatalos ROM telepítés, TWRP, EU ROM
3. Multirom telepítése zárt Bootloader esetén
4. Hibák és javításai
5. Hardbrick
6. Magyar nyelv
7. Ajánlott kiegészítõk
8. Fényképezés MI MAX-szel (Köszönet Krammerernek)
9. ROM linkek gyûjteménye a teljesség igénye nélkül
10. Lockscreen resetelés TWRP-bõl (Köszönet OberMotznak)
11. MAX visszaállítása eladás elõtt (Köszönet Milestone2-nek)
12. MIUI téma testreszabása
13. Camera2 API engedélyezés (Köszönet Pistike1985-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trailblazer
veterán
Üdv mindenki!
Péntek óta vagyok boldog tulaja egy Mi Max 3/64-esnek (ez lenne a sárgák szerint a Helium/Prime, ha jól informálódtam?), egy hazai webshopból vásárolva, viszont alapból nem volt rajta magyar nyelv. Az első MIUI frissítés ezt a kérdést megoldotta, viszont vannak más gondjaim. Recovery-t és rootot szeretnék, valamint kipróbálnék főzött romokat is, viszont olvastam erről a bootloader-nyitási mizériáról is. Pénteken sebtiben (dolgoznom kellett a hétvégén, most érek csak rá foglalkozni a kérdéskörrel) megnéztem, hol lehetne ezt megoldani. Regisztráltam miui.com accountot, a telefonban is be vagyok vele jelentkezve. De az unlock apply form "real reason"-t vár, hogy miért is szeretném az unlockot. Kérdésem, hogy ide mit kéne írni?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest