Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
DarkByte #5398 üzenetére
Végül csináltam egy gyors próbát. Az Aptoide-os nekem nem akart elindulni, így a git-es oldalról szedtem le az apk-t.
Azt kell mondjam, tetszik. Nem csak, hogy nincsenek reklámok, de sokkal több / jobb beállítási lehetőség van. A cast-olás is megy. Nem éppen olyan könnyen, mint alapból, de ha már össze van "lőve" az alkalmazás a másik Android-os készülékkel (esetemben a telefonnal), akkor annyi a plusz teendő, hogy el kell indítani a Smart YouTube TV-t, oszt' ennyi. Megjelenik egy plusz "eszköz", és már tolható is rá a YT-s videó.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest