Hirdetés
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsordzs69
senior tag
Sziasztok! Tegnaptól én is beléptem ebbe a táborba, lesz mit olvasnom.
Láttam már több helyen, hogy a hívás rögzítés nem megy, el is fogadtam már előre, ennek ellenére nálam működik, nem is értem igazán. A rom verzióm MIUI Globál 11.0.3 Stabil (PFJEUXM), ez alapján itt is tiltva kellene legyen, de mégis itt van. Nem tudom, min múlik, ráadásul nincs is vele gondom, csak gondoltam megosztom, mint érdekesség. (Bár lehet, volt már szó róla, de egyelőre még csak pár oldalt olvastam el a hozzászólásokból.) -
dzsordzs69
senior tag
Sziasztok!
Bootloader nyitással kapcsolatban lenne kérdésem: az összefoglalóban lévő linken kértem a nyitást. Ez csak annyi, hogy bejelentkezés után átirányít arra az oldalra, ahonnan le lehet tölteni a Mi Unlock programot? Ha igen, mennyi időt kell várni, mert több félét is olvastam (72, 168 óra...) Az előző Xiaomim még nyitottan érkezett, ott csak a twrp-root dolgot kellett megcsinálnom, ez a nyitás új nekem. :9
Köszönöm! -
dzsordzs69
senior tag
válasz Siriusb #8077 üzenetére
Bocs, nem értem. (Most volt csak időm megnézni a fórumot.) Délután a weboldalon hozzaadtam a fiókot, most este a fejlesztői beállításokban, amit írtál megtettem, de visszadob, hogy sikertelen, jelentkezzek be újra. De hol? Ismét a weboldalon, vagy mit kell tennem?
(Vagy a fejlesztőis dolgot tudom csak 1 hét múlva megtenni?)
[ Szerkesztve ]
-
dzsordzs69
senior tag
válasz Siriusb #8133 üzenetére
Amit nagyon szerettem és megszoktam a multin, az a miui keresője volt. Az itt nekem nagyon hiányzik. Suhintottam, beírtam, és már dobta is a találatokat a névjegyek, jegyzetek, Evernote jegyzet, zenék, stb. közül. Persze más dolgok miatt is jobban bejött. Szóval lehet, hogy azért a stabilra ránézek. Aztán a dev-re... De ahogy írtad is, nem hiányzik annyira a macera.
-
dzsordzs69
senior tag
Abban esetleg tudtok segíteni, hogy a "MI átköltözés" miért nem megy rendesen? Pár napja átvittem pár mp3-at próbából, elsőre sikerült. Azóta csak egyszer sikerült összehozni a két telefont, pedig vagy 20x próbáltam. A legtöbb esetben a régi telefon (Note 3SE) nem is látja a másikat, ha pedig mégis megvan, akkor sem kapcsolódnak, csak pörög az 5GHz-es üzenet (pontosan nem tudom mi... ). Tegnap este átvittem egy alkalmazást, és tök rendben az adatok is átmentek, jó lenne még pár appot így átküldeni. Van valami ötletetek?
-
dzsordzs69
senior tag
Van valakinek tapasztalata Budapest Bankos mobilfizetéssel? Az alkalmazás azt írja, hogy nem lehet digitalizálni a kártyát, nem alkalmas mobilfizetésre. Az ügyfélszolgálaton túl vagyok, a kártya persze tudja, és a telefonon is elvben minden oké.
-
dzsordzs69
senior tag
Sziasztok!
Lejárt az idő, nyithatom a bl-t, tennm fel az eu dev-et. A kérdésem az, hogy az összefoglaló még bizonytalan abban, hogy az ajánlott twrp-vel fel lehet-e tenni 11-es miui-t. Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata? És melyik twrp ajánlott így?
Köszönöm. -
dzsordzs69
senior tag
válasz dzsordzs69 #8217 üzenetére
hm, feltettem a görög twrp-t, de a rendszert újra indítva, visszaáll a gyári recora. felmásoltam a telefonra a görög twrp-t, de nem találom az újra flash-selt twrp-ben, hogy onnan tegyem fel újra, ahogy Faby leírásában szerepel. hol találom magát a mappa szerkezetet, mert alapból az /sdcard mapát nyitja meg, de ott irdatlan hosszú nevű mappák vannak, nem a felmásolt twrp fájl. mit kell tennem?
-
dzsordzs69
senior tag
válasz Siriusb #8219 üzenetére
Köszi szépen. A rendes nevek megvannak, de sajnos nem maradt meg így sem a twrp. Próbáltam úgy is, hogy flash után a twrp-be lépve, és újratelepítve azt, nyomtam egy format data-t is, de visszajött a gyári reco.
Egy kérdés azért van, mert lehet, hogy user error: a twrp-ből telepítés során a kijelölés után rákérdez, hogy melyik partícióra akarom tenni. Itt én a recovery-t adtam meg. Jó ez így? Ez nekem új, az előző telón fapadosabb twrp volt, nem kérdezett ilyeneket. És ha a rom-ot teszem majd fel, azt a system-re kell tennem? -
dzsordzs69
senior tag
-
dzsordzs69
senior tag
válasz Siriusb #8228 üzenetére
Köszi a segítséget és a türelmet.
Pontosan ezeket csináltam és így, ahogy most leírtad. A javasolt twrp-vel próbáltam. Ezek ellenére visszaáll a gyárira. (nem tudom számít-e, hogy miui 11-en vagyok, gondolom ti még 10 alól csináltátok...)
Ma már én sem próbálkozok tovább, a pc-t is kikapcsoltam vagy 20 perce, elég volt mára.
Még egyszer köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
dzsordzs69
senior tag
Sziasztok!
Hátha volt valakinek hasonló problémája... Aqua Mail-t használok, évek óta. A Note 3 SE-n nem volt semmi gondom vele, de itt nem tudom rávenni, hogy hangot adjon értesítésnél. Mit kellene még megnéznem, van valami tippetek?
Köszi[ Szerkesztve ]
-
dzsordzs69
senior tag
Ha már szóba került ismét az AOD: arra van valahogy lehetőség, hogy a zene alkalmazás megjelenjen rajta? Jó lenne néha léptetni a számokat.
-
dzsordzs69
senior tag
Sziasztok!
Hagyományos asztali elrendezéssel használom az utolsó eu dev tömör, nem az app drawer-rel. A 4. oldalon van egy teljes képernyős widgetem. A régebbi romokon volt rá lehetőség az oldalakat cserélni, így máskor ezt a widgetet át tudtam helyezni a (mondjuk) 2. oldalra. Itt ezt nem lelem. Nincs ilyen opció már, vagy csak én nem találom?
Köszönöm. -
dzsordzs69
senior tag
válasz Nokedli92 #9928 üzenetére
Szia!
Amennyire tudom, csak a xiaomi.eu romban van ilyen jellegű keresés, többek között ezért használom ezt a romot évek óta. Itt felfelé suhintással lehet előcsalni a keresést, kontaktok, appok, jegyzetek, zenék, miegyéb között keres, én szeretem és használom aktívan.kép link(Szerk: bocs, fogalmam sincs, miért ilyen szar minőségű a kép... A lényeg azért látszik.)
[ Szerkesztve ]
-
-
dzsordzs69
senior tag
válasz laci laci #11100 üzenetére
Szia, lenne még pár kérdésem.
-xiaomi.eu-n vagyok, az utolsó dev-en. Ofisöl twrp-m van, az alól mehet?
-kicsit elvesztem a leírásban, jól értem: wipe-ok, rom install, boot twrp-be, format data, magisk, dfe, és boot?
-ez lehet, hogy nagyon láma kérdés: mi az a dfe, mire van?
Köszönöm. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z fold6 kék 12/256 - Samsung gyári garancia-
- FOXPOST AZ ÁRBAN! Xiaomi Mi 10T Lite 6/128Gb Független - Pici Repedés - Kis hibás - FIX ÁR
- FOXPOST AZ ÁRBAN! iPhone 12 64Gb - Független - 81% Akksi - 10/8 Állapot - FIX ÁR
- AKCIÓ! Nothing Phone 2a plus 12/256GB Community Edition
- iPhone 11 64GB White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest