Hirdetés
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
hódmaci #14926 üzenetére
Szerintem az EEA-ban is van hívásrögzítő, amennyiben MIUI saját tárcsázóját használod.
Nekem is EEA ROM-os (volt) a telefon, és emlékeim szerint másfél évvel ezelőtt még működött benne. Akkor van baj, ha gyárilag a Google tárcsázóval jön a készülék, ez esetben nincs hívásrögzítés funkció.
Sajnos Google ellehetetleníti a normális hívásrögzítést (is), de ha van root, akkor megoldható. -
stingy2
senior tag
válasz
hódmaci #14833 üzenetére
Azért szoktam javasolni a linkelt sw-t, mert abban csak olyan appokat tudsz torolni, fagyasztani, ami nem okoz gondot. Ha mégis, akkor 1 gombnyomassal visszarakod. Ezen kívul latod az alkalmazas nevet is, amit torolsz. A parancssoros adb-nel nagyon kell figyelni, -leirni- mit csinaltal, mert ha elfelejted es olyat torolsz, ami kesobb gondot okoz, akkor csak a fr. segit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nagyon kellemes volt az Mi 9-paletta korábbi két tagja is, viszont a megjelenés, a teljesítmény, az üzemidő és az ár a T-s változattal lett leginkább harmonikus.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jabra Speak 410 MS - PHS001U 7410-109 és 7410-209 (ELKELT)
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest