- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdtomi
senior tag
Köszönöm a részletes infót! Szerintem annyira jól sikerült a Mi8, hogy amiatt is nehéz tőle jobbat találni. Sajnos a fránya biztonság és a gyengülő aksi miatt én is nézegetem az utódját. Az akkumulátort lehetne cserélni, de ahogy olvasom nem érdemes egy gagyit beletenni. Még megtartom, aztán meglátom mi lesz végül az utód.
-
hdtomi
senior tag
A Samsung felülete tetszik? Családban egy alap Samsung van, A22 talán. Nem jön be igazán. Több funkciót nem is találok, de lehet azért, mert nem csúcsmodell. Pl.: alkalmazások előnézetének elhomályosítása, meg sok apróság ami engem zavar. Emiatt csere esetén lehet maradok a Xiaominál, bár igen a támogatás miatt, meg simán besétálok ha akarok egy Samsung boltba, megfontolandó...
-
Steve1207
veterán
A54-ben a SoC nem nyújt számottevően sokkal többet, mint az Mi8-ban mindennapos használatban. Van, ahol lenne nagyobb előnye (egy magon, egy-egy feladatban), de amikor minden magot használni kell (úgyis), akkor a 845 azért még mindig elég erős. Gyors antutu keresgélés összehasonlításhoz:
Mi8, Snapdragon 845: 467743 pont (most mértem egyet, mert nem találtam v10-es mérést)
A54, Exynos 1380: 589886 pont
F5, Snapdragon 7+ Gen 2: 1115800 pont
Valamint itt a táblázat részben látod az itteni méréseket (első oszlop F5, utolsó oszlop A54). F5-nél bő dupla teljesítményelőny van az Mi8-hoz viszonyítva.Én a One UI-t amúgy nem szeretem, cégesen az van, szinte mindig kerülöm az egészet, pedig rámondanám már, hogy sokkal jobb az új verzió, de egyszerűen nem jött be soha.
-
-
Szoszo94
őstag
Fut fut, nem törlöm le, egy hónapot legalább végig akarok tolni. Azért az új akksit már berendeltem
Viszont nekem ha nem használom is lemerül estére, szóval akár két óra kijelzőidővel is enni kér már. Nagyjából mindegy, hogy használom (Messenger, Chrome, ilyesmi alap dolgok, nem játék) vagy csak kikapcsolt kijelzővel egész nap a zsebemben van. Ezen factory reset illetve komplett rendszer újratelepítése sem segített, de hát két éves, ilyenkorra már várható az akksi jelentős degradálódása.havri1: volt olyan is, az egyik ciklus ilyen volt, a képen talán látszik is a grafikonon. De azóta is volt ilyen, ma éjjel pl direkt megvártam, míg fullra lemerült és vissza sem tudtam kapcsolni, majd reggel teletöltve vettem le. Nagyjából wgyébként 10% körül szoktam felrakni tölteni és megvárom, hogy telerakja.
-
Tarokk79
aktív tag
Én is vettem ilyet, mert nagyon mondták nekem is, hogy mennyire jó, de nekem azért felemás a véleményem. Nekem MI8-ra Spiegen tokból kilóg, de nem olyan zavaró (már meg is szoktam). Itthonra nekem jó. A feleségemnek mix2s-en vékony tok van, nagyon ki is lógott. 2 napon belül leejtette és eltört a mágnes. Azt mondta, hogy neki jó a régi.
Kocsiban tetszik, ahogy rácuppan, de nekem kicsi a hely a kábelnek és gyorsan lefordul róla. A mágnes erős elbírja akár a telefont is, de előre-hátra könnyen kimozdul a vezeték. Van, hogy a kábel a saját súlyát nem bírja el és lejön róla, ha nem jól rakom le.
Összességében szerintem oké, de mindennek ára van. Nem volt drága nekem és hamar megjött spanyol szálítással.
-
Smiro
senior tag
Az enyém ovális, nem zavar, már megszoktam. Tokból kb 2-3 mm-re áll ki. Autóban legjobb, mert menet közben nem kell kínlódni, csak oda tartom és cuppan is rá. Ráadásul egy kábel mindenkinek mindenhol jó. Van vagy 6-7 kábel szabadon, töltő fejen, usb töltő elosztón, szóval mindenütt, ahol kellhet bárkinek.
-
K82
őstag
Sztem ezt a választ inkább nekem szántad.
A két frekvencia együttes használata pont ezt az interferenciát csökkentené, de ott nem is csodálkoztam h driftelget. Csodák nincsenek ugye...
Viszont alapból lehetne pontosabb is, ha már egyszer azzal harangozták be. A 3-5m így is bőven elég hétköznapi felhasználásra, de ha lehetne jobb is, akkor miért ne?
Nyilván itt nem lesz D-GPS, az a pontosság telefonba felesleges.
-
Fefe66
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Trollok komolyan
- Yettel topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Gigabyte alaplap topik
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest