Hirdetés
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hobby elektronika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Botond2222
kezdő
válasz
Balzak83 #16407 üzenetére
[link] Itt mutatják hogy mit kell csinálni. Máshol is írták, hogy ez elméletileg megszünteti ezt a jelenséget.Display tester le van töltve. Először azt hittem az alsó gombok már beégtek, de szerintem nem. Szervizből visszajött és sokkal halványabb, sokáig ki volt kapcsolva, és gondolom azért. Kb 10 perc után elég intenzíven szellemképes a kijelző felső része és alul a virtuális gombok.Egy kernelt kellene feltennem,ami tudja a kalibrálást, találtam is egy jót, de soha nem raktam még fel, így nem tudom a menetét. Valaki le tudná írni? Twrp-ből install és ennyi? Ha utána a xiaomi.eu romot frissítem, ha jön frissítés, akkor a kernel elveszik és újra fel kell raknom?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest