- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- E-book olvasók
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rush0205
tag
Nekem is jelezte, feltelepítettem, semmi takarítás, újra rakás nem volt, és eddig minden jó, egy kicsit mintha gyorsabb is lenne, megjelent a téma menü, nekem eddig nem volt, a kamerában van segédvonalak funkció, asszem az sem volt eddig, egyenlőre ezt a két újdonságot vettem észre.
-
rush0205
tag
válasz
gumikacsaa92 #9913 üzenetére
Nálam sincs ilyen jelenség, lekopogom.
-
rush0205
tag
válasz
gumikacsaa92 #9911 üzenetére
Ez mit takar konkrétan?
-
rush0205
tag
Mitől lehet állandóan élen a fogyasztásban az android rendszer? Használom a telefont, mert itthon vagyok, böngészek, játszom, 6-7óra kijelző idő kijön, csak egy picit furi, ötlet valakinek? Note 5 - öt is hasonlóan használtam, de ott nem volt legelől a rendszer 🤔
-
rush0205
tag
válasz
Tomtailor85 #9882 üzenetére
Összefoglalóban benne van, telegram oldalról töltöttem le a legutolsót.
-
rush0205
tag
2napja van meg a teló, azóta próbálgatom a kamerát, hát nekem a gcam szebb képeket lő nappal, mint a gyári. Sokkal részletesebb,élesebb, nem mos el annyi részletet, mint a gyári.
-
rush0205
tag
Nillkin lett, köszi mindenkinek 😉
-
rush0205
tag
Sziasztok!
Végre megjött a kis drága! Egy kérdésem van, aki Spigen Armor tokkal használja, milyen üveget rakott rá, mert eddig kettővel próbálkoztam, mindkettőt lenyomta 😤 -
rush0205
tag
Sziasztok! Bár még nem vagyok tulaja egy Mi 8-nak, csak úton van, de lenne egy kérdésem, mert az egyik barátom nem tud dönteni hogy megvárja - e a 9-et,vagy vegyen 8-ast. Ki lehet kapcsolni a notch-ot Global Rom alatt? Végig olvastam a fórumot, és úgy rémlik, hogy egy frissítésnél kivették, de valószínűleg hamarosan visszakerül, igaz ez, jól emlékszem!? Előre is köszönöm a segítségeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A középkategóriában magától értetődően szórja az ajánlott modelleket a Xiaomi, de vajon tud-e vonzó maradni a Mi 8 úgy, hogy a valódi kompaktságát elvesztette?
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest