Hirdetés
- A Clearwater Forest hozhatja az Intel 3D-s gyorsítótárát
- A középkategóriás csatamágusával kezd az Intel
- Szegmenses LCD kijelzőt használnak a DeepCool új vízhűtői
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- Nem igazán reklámozott képesség lesz az új Arc sorozat legnagyobb előrelépése
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsoltike
csendes tag
Március végén láttam meg Alin ezt, az akkor még zsír új Baseus Quick Charge 4.0 töltőt (értelemszerűen abból is a Type-C PD + QC3.0 változat keltette fel az érdeklődésemet). [link] Felhasználói értékelések nem voltak még hozzá abban az időben. Megrendeltem és két héten belül már itt is volt. Szép és jó, gyorsan tölt, (még) nem zúg, nem melegszik és kifejezetten tetszik hogy matt a külső a felülete. Talán egy kellően gyenge fényű - és lehetőleg nem kék színű - LED azért jó lett volna bele, de nem lehet minden tökéletes. Aztán elkezdtem méregetni és kiderült, hogy messze nem QC4.0 az. Gyakorlatilag lett egy újabb QC3.0-as töltőm. Időközben némely vásárlók is elkezdték ezt prüntyögni. Úgy voltam vele, hogy próbából nyomok egy dispute-ot és visszakértem 12 dollárt azzal hogy vagy hibás a küldött példány, vagy nem tudja azt, amit ígértek. Különösebb erőlködés és érdemi válasz/visszajelzés nélkül vissza is kaptam amit kértem, így összességében nekem nagyon jó áron sikerült megszerezni a cuccot.
Ami miatt nevetséges a dolog az az, hogy egyrészt óva intek mindenkit hogy vegyen egy ilyen 15 dolláros QC4.0-es töltőt, mert csalódni fog. Én továbbra is keresem az igazit.
Másrészt meg ha azt nézem, hogy QC3.0-as töltőként tökéletesen megállja a helyét, akkor ez egy különösen ajánlott vétel. Lehet hogy rövidesen veszek még belőle valamelyik családtagnak (és természetesen nem fogom még egyszer eljátszani azt, hogy ez nem is olyan amilyennek ígérték).
Új hozzászólás Aktív témák
- Megtiltotta az USA, hogy az Intel eladja a chipgyárát
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- iPad topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fujifilm X
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Jogász topic
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 512 GB eladó
- Eladó Motorola Edge 50 Pro telefon 12/512GB, Garancia ALZA 2026.09.26-ig
- iPhone 14 128GB - (Éjfekete, fehér és kék) - Csak 1-1db! - Akció!
- Samsung Galaxy S23 Ultra (Dual SIM, 5G, független, 512GB/12GB, Zöld)
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3882
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest