- Kompakt vízhűtés
- OLED monitor topik
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Samsung LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- NVIDIA® driverek topikja
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi 10T Pro 5G (apollo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
válasz
pusszycat #1598 üzenetére
1 akku van benne, ez az optimalizáció sok mindenből összejöhet, de sajnos sok esetben jelentősen el van számolva az üzemidő, a marketing szöveget nem kell komolyan venni, mert akku üzemidőt nem valós helyzettel és környezeti körülményekkel tesztelik, de sokat nyom a lattba a készülék beállítása, illetve a használt program mennyire van optimalizálva a készülékre.
-
pusszycat
nagyúr
Van valaki aki lassan tölti? Gondolkoztam rajta, de lehet ez az akku erre a gyors töltésre van optimalizálva. Amúgy ebben egy avagy 2 akku van? Én egyre tippelek.
-
válasz
rolandi350 #1595 üzenetére
Erről a töltés korlátozásról van valami linked?
-
rolandi350
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap érkezett meg az új tellóm, eddig nagyon elégedett vagyok vele.
Hihetetlennek tűnik, hogy mindent is felpakoltam rá és tép mint egy Porsche Taycan.Szerettem volna nyitni a bl-t de nem jött össze, most várnom kell 168 órát..
A root miatt szeretném nyitni, mégpedig azért hogy korlátozni tudjam a töltést.
Mivel ezekben nem cserélhető annyira egyszerűen az aksi, lassú töltővel tölteném éjszaka de szeretném hogy megálljon 85%-nál. Alapból rendkívül mód túltöltődik a telló! 4,5V-ot írt nekem mikor maxon volt, azzal úgy nem fogja húzni sokáig. Tudom, hogy jelezni tud sok app hogy elért egy szintet de nekem az kell, hogy le is állítsa ahhoz meg root kell. Kár hogy nincs benne gyárilag ez a beállítás minden tellóban, azért már illene sőt saját % beállítással. Vagy legalább a Fejlesztői beállításba belerakhatnák.A kamerában kicsit meglepődtem, márpedig abban hogy a 108MP-essel csak 27MP-es RAW-ot ment, nem bántam volna ha 108 lenne.
A videó ha 8K-ba veszem fel majd PC-n lekonvertálom 4K-ba és 4K monitoron vagy TV-n nézem, eszméletlen tűéles látványt nyújt!
8K-t sajnos nem hajtja meg a gépem pedig i7 és GTX 960 de valamiért sok neki.Akksira kíváncsi vagyok meddig fogja bírni egy töltéssel bejáratás utáni időszakban.
-
Leslie1966
senior tag
válasz
makkmacika #1591 üzenetére
Nem is erre gondolok, hanem a főzött xiaomi.eu-ról letölthető főzött romra, ami a kínai romra alapszik. [link]
-
makkmacika
csendes tag
válasz
Leslie1966 #1580 üzenetére
Az én készülékemen 12.0.10.0 ( QJDEUXM ) MIUI Global Stabil verzió van fenn, de a hívásrögzítés nem aktív, vagyis hívás közben nincs ilyen opció.
-
kano
nagyúr
válasz
Leslie1966 #1587 üzenetére
És az úgy tudja, hogy végig ki van kapcsolva az ébresztés alatt és után? -
kano
nagyúr
válasz
instantwater #1585 üzenetére
Androidos telefonok ezt nem igen tudják (kikapcsolva ébresztés).
-
Most kipróbáltam.
A gyári rom sem tud kikapcsolva ébreszteni.
Viszont, ha időzített bekapcsolással bekapcsol a készülék, akkor megy az ébresztő.Viszont oda kell figyelni, mert 3 perccel később ébredt fel mint a beállított időpont. Nem nagy gond, általában órákkal korábbra van állítva a bekapcsolás, mint az ébresztés.
SIM PINről nem tudok nyilatkozni, nekem az ki van kapcsolva.
A 9T-ről azt hittem tud kikapcsolva ébreszteni, de az sem tud. Rájöttem, hogy azon be volt állítva az időzített bekapcsolás, és azért működött.
-
kano
nagyúr
válasz
pusszycat #1581 üzenetére
Szerintem ne tanácsoljunk egyből h*lyeségeket egy olyan dologban amihez nem értünk.
instantwater
Van olyan androidos telefon ahol működik az ébresztés kikapcsolt állapotban? Mert én nem tudok ilyenről. Olyan van, hogy elindítja magát és utána ébreszt. De ez ugye csak akkor működik, ha nincs pin kód beállítva és fel tud állni a rendszer. -
Akinek már fenn van a xiaomi.eu ROM, meg tudná erősíteni, hogy működik az időzített kikapcs-bekapcs és ébresztés kikapcsolt állapotban?
Köszönöm.
-
pusszycat
nagyúr
Más. Miután csatlakozom a töltőt, ami becuppan a helyére annak rendje és módja szerint, mozog le és fel kicsit. Ez másnál is így van?
Sok gyakorlás, tehetség és intuíció kell hozzá.
-
Leslie1966
senior tag
A XIAOMI.EU-s romot érdemes feltenni, vagy csak a hívásrögzítő benne az érdekes ?
-
tiborv
aktív tag
Kis segítséget kérnék, lefekvés előtt benyomtam az akkukimelo módot és mégis ez fogadott mikor felébredtem. Nekem kicsit soknak tűnik a merülés 97-98-rol 80-ra úgy hogy csak net volt bekapcsolva ha jönne email vagy valami messengeren.
Maileknel meg messengernel be van állítva ez a lakatolas meg automatikus indítás hogy megkapjam az üzeneteket.
Van ötletetek mitől lehet ez? Alap minden a telefonon semmi ROM telepitgetes nem voltKöszi
[kép] -
válasz
instantwater #1570 üzenetére
Már nem lényeg.
Testreszabtam a Novát, hogy közel azonos legyen a MIUI launcherrel. -
makkmacika
csendes tag
válasz
instantwater #1558 üzenetére
Teljesen egyetértek a leírtakkal
-
Az app drawerből el lehet tüntetni valahogy a keresősávot?
Eddig Nova Launchert használtam, de megtetszett a beépített MIUI app drawer -
kicsako
őstag
Sziasztok,
Tegnap hozzájutottam egy ilyen készülékhez, és érdekelne a telefon melyik részén helyezkedik el az NFC. Nem akarom, hogy a boltban hülyének nézzenek amikor összevissza csapkodom a telefont a terminálhoz
-
Be lehet valahogy kalibrálni az automatikus fényerőt?
Jól működik, de nekem kicsit alacsony az a fényerő amire beállítja magát. Szeretném egy kicsit feljebb kalibrálni, ha lehet.Illetve a hangerőt is lehetne egy picit hangosabbra kalibrálni? Néha jó lenne még 1-2 extra fokozat.
-
-
pusszycat
nagyúr
válasz
instantwater #1558 üzenetére
Nem érdemes szétszedni mert most vizálló legalább is a yt. láttam 5 percig viz alatt. Semmi baja nem lett. Több videot is lefigyeltem.
-
-
Tiédetis
senior tag
Tegnap kívávsiságból feltettem valami vonatos játékot, az, hogy szép a megjelenítés meg gördülékeny, szerintem nem kérdés, a hang ami meglepett, mert elég szépen szól. Nem játszok, tehát megy kukába, csak a kíváncsiság vezetett
Makrót majd kipróbálom, mert alapból sokat használom a kamerát munka miatt. -
labrat
csendes tag
válasz
Barthezz2 #1553 üzenetére
Egyetértek. Eleve, ha jól értem, csak közel max hangerőnél jön elő ez a jelenség. Ki az aki egyáltalán full hangerőn, kihangosítva hallgat zenét a telefonon? Vagy füles vagy valami BT hangszóró és annyi, nem? Ha filmet nézel rajta valahol, akkor szintén valószínűleg fülessel teszed.
-
labrat
csendes tag
válasz
instantwater #1540 üzenetére
Tény, hogy csak 3.7 MP a makró, de szerintem ott már nem nagyon fogsz még belenagyítgatni, anélkül meg elég. Szerintem szép, éles képeket csinál, nekem több nem kell, amúgy sem minden nap makrózgat az ember.
-
Ez a rezonálás kicsit túl van tolva szerintem. És egyetértek egy előttem szólóval, kb mindenkinek ugyan úgy rezonál, csak valaki elengedni, valaki nem(meg kellene nézni pontos infóhoz egy panaszkodó, és egy nem panaszkodó telefonját szimultán..).
2 hangszóró szól, annyira szerintem nem is rosszul, benne van, hogy nagyobb hangnál rezonál. A telefon ezen nézőpontból kicsi, telefon nézőpontból viszont eleve nagy, és nehéz. Ha még emiatt is tovább merevítik, lesz 300+ gramm, meg féltégla vastag.
Persze, biztos valamit még lehetne tenni, hogy jobb legyen, de szvsz ennyi bajom legyen a telefonnal. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
clubmonaco #1550 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest