Hirdetés
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi 10T Pro 5G (apollo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
punkstyle
tag
Sziasztok!
OTA-n nem fog frissülni a szoftver, hogy mindenki manuálisan frissíti? -
23 óra készenlét, 1:40 kijelzőidővel, visszafogott használattal jelenleg 82%-on vagyok. Tényleg jó ez az új ROM.
-
akibor000
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #2092 üzenetére
M5 ikea mellett media marktban.
-
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok!
Valaki tudja esetleg hogy élőben hol lehet megfogdosni a telefont? Mi 9T Pro-ról tervezek váltani, de élőben mindenképp ki akarom próbálni az LCD miatt.
-
kano
nagyúr
válasz
Anathema67 #2089 üzenetére
Akkor igen.
-
kano
nagyúr
válasz
Anathema67 #2087 üzenetére
Ha jelenleg EEA rom van rajta akkor igen, felteheted. Itt leírtuk már, hogy hogyan.
-
Anathema67
tag
Sziasztok, friss Mi 10T Pro 8/256 tulajként érdeklődöm, hogy a V12.0.15.0.QJDEUXM (EEA) romot nyugodtan feltehetem? A telefont használtan vettem, elvileg nem rootolt ( hogy lehet ellenőrizni? ) Egyenlőre csak a hivatalos stabil romokat szeretném használni. Köszi a segítséget.
-
Casillero
tag
válasz
instantwater #2044 üzenetére
Nekem ilyen beállítás nincs. De úgy látom ez romfüggő.
-
pusszycat
nagyúr
Miui 12.5 mikor? Lehet már tudni vélni?
-
zhata
senior tag
Feltettem a 15-ös ROM-ot. Most 100%-on van az akksi, már többször is használtam, de nem mozdult el onnan. Kezdem a tesztelést, filmet is fogok nézni, valamikortól repülőgépes üzemmódban is lesz, mint ahogy eddig is.
Reggelre, vagy holnap kiderül. -
válasz
instantwater #2076 üzenetére
Köszi
De sajnos ilyen nekem nincs
Egyébként szerintem is full baromság ahogy most van.. Alapban, ha zene/videó megy, amúgy is azt a hangerőt állítja. Ha épp nem szól semmi, tök felesleges, cserébe 5 lépés a csengetési hangerőt állítani..
-
válasz
Leslie1966 #2078 üzenetére
Akkor plusz egy pont a xiaomi.eu ROMnak
-
kano
nagyúr
válasz
instantwater #2076 üzenetére
Ez EAA-ban nincs.
-
válasz
Leképernyőzöd nekem? Én ilyet nem találok
-
zhata
senior tag
Letöltöttem a telefonra a V12.0.15.0.QJDEUXM (EEA)
romot. Benne van a belső memória főkönyvtárban. Hogy tudom a telefont rávenni, hogy innen rakja fel?
A Beállítások-> A telefonról->MIUI verzió ikonra kattintva nem találja.
A jobb sarkon a három pontra bökve nincs olyan menüpont, amely azt mondja, hogy telepítsd a telefonról. -
seefried
tag
Sziasztok!
A romokat honnan lehet letölteni? -
kano
nagyúr
Sikerült szereznem nem kis meglepetésemre a most futó kiárusítási akcióban egy OnePlus 7T telefont a T-től.
Azt gondoltam, hogy ha nem jön be még mindig el tudom adni árában. Kibontottam, nagyon szép az a készülék is és a vékonysága nagyon jól kézbe simulóvá teszi a telefont (nyilván kisebb akku is). Bekapcsolom, gyönyörű kép, nagyon szép, gyors oprendszer, majdnem tiszta Android. Imádom!!! Sötét gyors képernyőbe épített ujjlenyomat olvasó (Mi 9 fasorban sincs vele).
Gondoltam, hogy OK ez kell nekem második telefonnak és eladom a HTC U11-et. De elkezdtem tesztelni a fényképezőt.
Azt kell mondjam, hogy a 3 éves U11-et sajnos még mindig meg sem tudta közelíteni az OP még Gcammal sem sajnos.Hihetetlen, hogy nem tudnak még mindig összerakni egy normális kamerát. Szép fényben nincs gond a kamerával, de aztán félhomályban elvérzik mind az U11-el, mind pedig a Mi 10T Pro-val szemben OIS ide vagy oda (sokáig ugye nem volt az OP mobiljaiban csak EIS).
Szóval hihetetlen, de marad a Mi 10T Pro mellett a jó öreg U11. De mondjuk örülnék, ha végre beindulna pár rom fejlesztése a telefonunkra, mert kezdem már unni a Miui 1-2 dolgát. Mondjuk egy Pixel Experience ROM nagyon kellene. -
Matyi222
senior tag
válasz
Leslie1966 #2050 üzenetére
Én feltettem a nativ HR miatt, de valóban nincs vele gond.
Csak egy kérdés a többiekhez!
Mia gond ezzel a 2-3 vagy 10 százalék merüléssel éjjel? Minden topikban ezen megy mindig a "hiszti". Én reggel felkelek, még félig csukott szemmel adom neki a delejt, mire elkészülök fel is van töltve, megsem nézem mennyit merült. Szerintem az 1-10 százalék közötti merülés egy éjjelre elfogadható, mert ez nagyon sok mindenen múlik. Nem vita akar lenni, csak tényleg érdekel, ez miért gond. -
Leslie1966
senior tag
Az Indonéz ROM-ot senki nem tette fel rajtam kívül ? Hibátlanul teszi a dolgát.
-
-
kano
nagyúr
válasz
instantwater #2046 üzenetére
Mert a médiát sokkal többet használja az ember, mint változtatja a csengési hangerőt. Én pl vagy csengésen használom a telefont vagy rezgőn. Ezt pedig egy pillanat alatt át tudom állítani a képernyőn is egy profilváltással.
-
-
kano
nagyúr
válasz
Android 9 óta nem ez az alap. Szerintem praktikusabb is egyébként, ha megszokod. A csengőhang erősségét nem állítod naponta, míg a média hangerőt viszont naponta akár többször is. Szerintem...
De akinek ez az igénye, akkor a Miui-ban állítható. -
válasz
Casillero #2040 üzenetére
Ezt én is kerestem, de azt hiszem most megtaláltam.
Settings > Sound & vibration > Additional settings > Default volume control stream > Ringtone
Így alapesetben a csengőhangot állítja, ha szól media akkor pedig annak a hangját.
Miért nem ez az alapértelmezett, mint régen?
-
Casillero
tag
Sziasztok!
Be lehet állítani, hogy a hangerőgombok alapértelmezetten ne a médiát vezéreljék hanem a csengőhangot? -
bubus66
nagyúr
Ha esetleg valakit érdekel V12.0.15.0.QJDEUXM (EEA) letölthető.
Recoveryből telepíthető
-
Szeretném a hangerőszabályzót nagyobb "felbontásúra" állítani, hogy 15 helyett több lépésben lehessen szabályozni.
Kinyomoztam, hogy a ro.config.media_vol_steps értéket kell módosítani a build.props fájlban. Viszont bármire állítom 3 lépésesre csökken a felbontás.
Van itt olyan akinek ezt sikerült módosítani?
-
tamás86
tag
-
tamás86
tag
Sziasztok látom most irjátok hogy új fw van.12.0.14 nekem 4pda oldalrol 12.0.15 van fent akkor ez most frissebb vagy a számokkal van valami gubanc?
-
zhata
senior tag
Használ valaki Textrát? Semmi bejövő SMS-t sem mutat a status baron. Van valami ötlete valakinek?
-
Olyasmi
aktív tag
Sziasztok!
Olyan problémàm van, hogy az időjàràs beàllítàdnàl be van àllítva, hogy az àllapotsàvban jelenjen meg adat de egyszer csak eltűnik, névnap widget is működik valameddig majd helyette is csak egy fekete kocka làtható.
Màr azt megfigyeltem, hiogy több alkalmazàs "elfelejt" működni.
Mitől lehet ez,vagy engedélyezni kell valamit? -
-
-
TTomax
félisten
Én úgy látom magától nem szedi le,azt írja a legfrissebb.Viszont ha kiadom neki hogy szedje le akkor megteszi.Okay storno...a 13ast rakta újra...
-
MárkyMárk
tag
Mind a kettőhöz írja! Nekem 10T Pro van... Délután raktam fel rá... És tökéletesen működik, szerintem jobb az üzemidő, szebb a kamera... Plusz mintha a kijelzőn lévő színek is élénkebbek lennének de lehet csak én látom bele a dologba... A lényeg hogy Pro n működik szuperül!
Idézem a leírást
UPDATE: 25/12/2020
A new update is now available for Mi 10T and Mi 10T Pro in Europe. The update has a version number, MIUI 12.0.14.0 QJDEUXM, and comes with a new security patch. Download here: Recovery | Fastboot. Changelog: Optimization: Mobile network signal in some regions
-
seefried
tag
Sziasztok!
Az időjárás miért nem helyfüggően frissít? Ha máshol vagyok,mint a lakelyem,akkor is azt írja. Nem a tartozkodási helyet.
Köszi a segítséget. -
MárkyMárk
tag
Lehet tölteni.... 2020.12.25 legujjabb frissítés
https://bigota.d.miui.com/V12.0.14.0.QJDEUXM/miui_APOLLOEEAGlobal_V12.0.14.0.QJDEUXM_8c5a32a072_10.0.zip -
válasz
instantwater #2000 üzenetére
Csak függőleges pozícióban, előre hátra billegtetve csinálja ezt. Vízszintesen stabil.
Értem én, hogy a hagyományos iránytűt is úgy használjuk, de ez akkor is érdekes.
A Google szerint sok más készüléken is tapasztalható a jelenség, amikor a függőleges pozícióból előrefele billen a készülék. Ez részben megnyugtat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Honor 400 Pro 512GB/12GB RAM Lunar Grey, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, 34 Hó Gyári Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Fotó állvány eladó