Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi 10T Pro 5G (apollo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
[KgP].Robot
aktív tag
válasz
instantwater #2887 üzenetére
Egy GCam verzio.
-
Tiédetis
senior tag
válasz
instantwater #2889 üzenetére
Pl igen.
Kár, hogy nincs összefoglalóban, ahogy a flashelés is lehetne. A ROM-ok helyeinek linkjei, a simple üzenet beállítások, ajánlott tokok, fóliák stb -
laciegy
csendes tag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy pár videót még vásárlás elött megnéztem a telefonról és többnél is szó az adaptive syncről viszont ezt a beállítást sehol sem találom a telefonomon. Jelenleg a 12.1.2 global rom van a telefonom hogy ha ez segít.
-
taschner
aktív tag
válasz
instantwater #2889 üzenetére
Igen köszönöm!
-
válasz
[KgP].Robot #2881 üzenetére
Mi az a BSG?
-
ricogsm
őstag
válasz
[KgP].Robot #2874 üzenetére
Érdekes nekem működik mind .
Nézd át ezt [link]
-
[KgP].Robot
aktív tag
-
[KgP].Robot
aktív tag
válasz
instantwater #2876 üzenetére
Bizony, viszont az nincs leirva, hogy a BSG public-ban ez nem mukodik.
-
zhata
senior tag
válasz
[KgP].Robot #2860 üzenetére
A Gsam is bezavarodik néha ha a rendszer nem rootolt, (nekem fenn van, tapasztalom), töltsd le a Kaspersky Battery Life alkalmazást, az mutatja a teljes merülési folyamatot. [link]
-
taschner
aktív tag
Kérdésem nem csinál valaki egy összefoglalot az oldal elejére?
-
trebrona
nagyúr
válasz
Black&White #2875 üzenetére
MIUI sajátossága, hogy az újabb android verziókban lévő feature-öket implementálja, hogy egységes legyen a felület régebbi és újabb android verzión is. De köszi az észrevételt.
-
válasz
[KgP].Robot #2874 üzenetére
A linken le van írva hogy hova kell 2t nyomni az importhoz.
-
trebrona
nagyúr
válasz
instantwater #2868 üzenetére
Nem a kínaiak találták ki, Android 9, vagy 10 óta ilyen mindenhol.
-
trebrona
nagyúr
válasz
[KgP].Robot #2860 üzenetére
Használj Gsam, vagy más akku monitorozó appot!
-
ricogsm
őstag
válasz
[KgP].Robot #2869 üzenetére
-
[KgP].Robot
aktív tag
válasz
instantwater #2868 üzenetére
Hat az remek...
-
válasz
[KgP].Robot #2859 üzenetére
Nem. Ez "újítás", hogy csak az utolsó 24 óra látszik.
Kínai logika. -
kano
nagyúr
válasz
Leslie1966 #2861 üzenetére
-
ricogsm
őstag
válasz
[KgP].Robot #2865 üzenetére
Ja vk_10pro XML config filet töltsd bele és ott lesz.
-
ricogsm
őstag
válasz
[KgP].Robot #2859 üzenetére
Melyiknel? Van több is , van ahol látszik az expo gomb felett.
-
MárkyMárk
tag
válasz
Leslie1966 #2861 üzenetére
A 2844es hszben írtam hogy teljes full wipeot csináltam!
-
[KgP].Robot
aktív tag
-
MárkyMárk
tag
Nekem, így egy fél napos használat után a 11-es droid azt produkálja, hogy példának okáért mikor feloldom a kijelzőt elkezd laggolni mint az atom... Akadozik a rendszer is néha, használat közben! 😬
-
sniperboy78
csendes tag
Felraktam a 11-es droidot én is akkuba egyelőre úgy tűnik hozza a 10-es szintjét, nem fagy minden progim megy, nem lassul le, és gyorsabbnak tűnik 60hz-en
-
laciegy
csendes tag
válasz
Black&White #2841 üzenetére
Ezt a romot feltudom rakni a telómra ha az eredeti rom van rajta (MIUI Global 12.0.18 stable)?
-
kano
nagyúr
válasz
laszlomijin #2842 üzenetére
Bocsi, rosszul fogalmaztam. A kínai romon alapuló xiaomi.eu.
-
novinyul
veterán
válasz
Black&White #2841 üzenetére
Ez melyik EEA rom?
-
Black&White
addikt
-
kano
nagyúr
válasz
laszlomijin #2839 üzenetére
Ja, hogy kínai verziós...
-
zhata
senior tag
válasz
smidipeti1 #2836 üzenetére
Ilyet nemrég nekem is csinált, igaz a12.0.18-cal [link]
-
kano
nagyúr
válasz
laszlomijin #2832 üzenetére
Ugye tudod, hogy már van 12.0.18 is?
-
smidipeti1
tag
Sziasztok!
Hetek óta szarakodik a wifi csatlakozás, az utóbbi napokban szinte egyáltalán nem tud kapcsolódni az itthoni hálózatra.Többször ki/be kapcsoltam a telefont, repülő mód, router újrainditas, semmi nem segít. A többi telefon, tablet, okos tv működik rendesen Minden gyári, 12.0.15 szoftver
Valami ötlet esetleg? [kép] -
Lazika
senior tag
válasz
laszlomijin #2832 üzenetére
Köszi. En is ezt tettem, igy legalabb letudom rakni a hívást. Talan javul. Ujrainditani szoktam a telót.
-
Lessmessino
tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem, a messenger alkalmazás nem jelez semmilyen szinten ha üzenet érkezik. Idáig működött, értesítésekhez nem volt nyúlva, engedélyezve van minden. Ha kikapcsolom és vissza a messenger értesítési engedélyét akkor első alkalommal működik a jelzés, de utána továbbra sem -
-
-
Lazika
senior tag
válasz
instantwater #2826 üzenetére
Uj a simkartya. Mi koze ahhoz h a kijelzo nem erzekeli a tapintást?
-
Jakesz
addikt
válasz
Terentius #2804 üzenetére
Ezeknek a telefonoknak csúcskategóriás IPS kijelzőjük van, ezért normál tartalomnál semmiben nem marad el az Amoledtől. Koromfekete tartalmaknál van hátránya egyedül, mert ott az Amoled képes a koromfekete megjelenítésre, az IPS pedig ott is fényt bocsájt ki, ezáltal a koromfekete ott inkább sötétszürke.
-
-
Terentius
őstag
válasz
instantwater #2825 üzenetére
Nem tudom kikapcsolni, de mondjuk érdekes, hogy ez felelhet a durva készenléti merülésért.
-
-
-
Lazika
senior tag
Sziasztok. Sima 10Tm van. Eleg sokszor előfordul, hogy hívás végén hiába nyomom a piros lerakó gombot nem érzékeli a telefon es nem tudom.befejezni a hívást. Mas is tapasztalt mar ilyent? Köszi
-
Terentius
őstag
válasz
instantwater #2820 üzenetére
Ezt jó tudni, akkor ezért is merülhet egy éjjel akár 20%-ot a telóm. Általában mindig eu-romot használok xiaomi meg redmi telókon.
-
kano
nagyúr
válasz
instantwater #2820 üzenetére
Abszolút hidegen hagy, hogy más mit gondol.
-
Értem.
A xiaomi.eu fórumon eléggé lehordták azt aki ki akarta kapcsolni, és el is van rejtve ez az opció ebben a ROMban, és be van kapcsolva.
-
kano
nagyúr
válasz
instantwater #2811 üzenetére
Csak az install idejére kell kikapcsolni (kb 2 perc) és nem bolondul meg tőle semmi. Használtam hosszabb távon is úgy, néha belassult a rendszer.
De ha kikapcs és install után bekapcs akkor semmi.Benipajti
Nem. Másik tárcsázóval esetleg (True Phone pl). -
Benipajti
csendes tag
Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy be lehet állítani a bejövő hivasoknal azt, hogy a hívó fél képe ne kicsi kör legyen, hanem egész képernyős?
Előre is köszönöm -
Andrew10
aktív tag
válasz
Pandimakaay #2801 üzenetére
Üdv. Be lépsz a névjegyzékbe, baloldalon felül három vonal, rányomsz, beállítások, névjegyzékek kezelése, import, export, utána, ok ki jelölöd és kivalasztod hogy hova akarod.
-
ricogsm
őstag
válasz
instantwater #2815 üzenetére
-
ricogsm
őstag
12.5 miui vendor már kint van.
-
ricogsm
őstag
Indiai régió beállítással Mi glance is aktív lesz és a dinamikus képernyő zár aktiválódik.
Még mi pay mi credit és Mi Picks is aktiválódik.
Érdemes kipróbálni."Valaki írta,hogy ennek régiós állítás hatására IN (indiai) Rom frissítést fog kapni? "
-
ricogsm
őstag
válasz
instantwater #2809 üzenetére
Azt nem tudtam még megcsinálni..
Valami kiegészítőt kell letölteni? -
-
kano
nagyúr
válasz
instantwater #2809 üzenetére
De csak az installnál kell kikapcsolni, utána nincs gond.
-
-
jose999
senior tag
Nagyon szépen köszönöm a korrekt válaszokat!
-
Terentius
őstag
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem hogy az IPS panel mennyire jó minőségű? Van alapja amoledtől való lényeges megkülönböztetésnek? Jelenleg amoled telefonom van, de összehasonlítottam egy iPhone 11 -el, ami IPS és esküszöm hogy annak jobb a fényereje és semmivel sem tartom rosszabbnak sőt! -
Pandimakaay
tag
Sziasztok, hogy tudom simre masolni a kontaktokat? Sehol nem talalom. Imooet exportnal nem talalok ilyet.
Koszi elore is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest