- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali médialejátszót?
- Nikon DSLR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dioka7
senior tag
Üdv!
Nem akarok beleszólni a dologba, de az "ipari hulladék", meg a "majdnem használhatatlan a teló" kifejezések kicsit azért (sőt nem kicsit) túlzóak. Nekem 1S van, és nem mondom, hogy ilyen-olyan f@sza, de használható. Amíg a normál droid készülékeknek a szabad ram mennyisége 400MB körül van (1GB-os tel. esetén) ennek 100-al kevesebb. Persze ha egyszerre 2-3 nagyobb program megy akkor előfordulhat hogy bezár vmit a tel, de spec. nálam össz. 2x fordult ez elő, amikor ment a böngésző, az e-mail app., a galéria és mellette a plants vs. zombies 2, ami önmagában 150MB-t felzabál. Nem mondom, hogy nem lehetne jobb, de azért használható. Ja, és mind a 2 alkalom úgy volt, hogy már 3-4 napja nem volt restart. Restart után minden ment rendesen.
Ezzel nem vitát akarok generálni, félreértés ne essék! A saját fórumban is az a baja a tulajoknak, hogy nekik kevés a 300MB és sok app van nyitva, amiből be-be zár a teló 1-1-et mikor besokall. Akinek fontos, hogy egyszerre sok minden fusson az ne vegyen ilyet! Én átlag felhasználó vagyok, nekem tök jó, semmi gondom vele, nem bántam meg, sőt most rendeltem még 1-et az asszonynak! Ami nekem fontos volt a GPS, ami eddig bárhol (offline) 5mp alatt fixált, szóval nekem 10/10-es a készülék.
További kellemes estét!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest