- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Home server / házi szerver építése
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- RAM topik
- Steam Deck
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
alevan
őstag
válasz
Rubinhood #28 üzenetére
Most nem akarom sem az MSt, sem a Googlet, sem a többi USA alapokkal rendelkező tech céget, de amíg az NSA bírói engedélyel kopogtathat az ajtón adatokat követelve addig két lehetőség van:
-nem engednek. Ekkor az NSA szervert foglal, sebezhetőséget keres, feltör, büntet. A felhasználók egy része örül, a többi leszarja.
-engednek. Kap az NSA egy kiskaput, amin ki be járkálhat. Nincsennek bírói végzések, büntetések. Nincsennek feltörési kísérletek, szerver lefoglalások. A felhasználók egy része dühös, a többi leszarja.
Ha megfigyeled, az emberek nagyon kis részét (főleg a tech iránt érdeklődők egy részét) érdekli, hogy megfigyelik. Sokan azt hitték, hogy az USA állampolgárai tüntetni fognak (és szeretnek is tüntetni) a korlátlan megfigyelésük ellen, de még azt is leszarják, hogy egy kongresszusi határozat alapján a "szent és sérthetetlen" szólásszabadságot is korlátozhatják.
-
alevan
őstag
válasz
BlackSoft #13 üzenetére
Pénzt is jobban szeretem kp-ban tartani, mint bankban, főleg ahol azt mondják, ha elkölti valaki véletlen, akkor arra nem vállalnak felelősséget
Én is így voltam vele, de sajna amíg KPban volt a pénzem, mindig elköltöttem. Most, hogy bankban van, nagyon tudok spórolni, mert lusta vagyok kivenni belőle (a kisboltokban nincs kártyafizetési lehetőség a környéken .... hála az égnek
)
-
alevan
őstag
Munkám során azokat a doksikat, melyeket otthol és a munkahelyen is el szeretnék érni, mindig Skydrive-ra tolok fel. Egyrészt az amerikai kormány nem tudja felhasznűlni ellenem, a munkahelyem ellen, másrészt nem kell e-maillel, pendrive-okkal szarakodnom. Mivel automatikusan a Skydrive mappába ment, mindez automatikus.
Családi képek mind ott vannak, amik nem mennek fáccséra, de otthon sem akarom, hogy elkallódjon-elvesszen (mondjuk rajta vannak DVDn is, amiket nem tudom, hova tettem
).
Mivel szeretek játszani, a mentéseim mind Skyon vannak backupolva (Mass Efect, Dragon Age és Skyrim, hogy említsek párat).
A gond, hogy lassan de biztosan telik a 25GB tárhely :S
Edit: És elvileg tervbe van, hogy ha pl. WP-n játszom, és W8-on akarom folytatni, a mentéseket elmenti a saját Skydriveomba. Így (ha valamikor megéljük, hogy ha egy játékot megveszek WPre, megkapom W8ra és WRTre is) valóban kényelmes lessz az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Próba
- Path of Exile (ARPG)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Háztartási gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eladó ASUS ROG STRIX GTX1080Ti 11Gb videókártya
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest