Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A VRAM sávszélesség titka: tényleg ez a teljesítmény kulcsa?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSoft
addikt
Netem előbb megy el, mint az áram. Ha nyaralok mondjuk, akkor elég a laptop, és nem kelle minden ami otthon van, net meg vagy lesz vagy nem alapból...
Eddig 1 ilyen online tárhelyet használtam, az icloud-ot, mert muszáj volt, és hát 5gb helyen a wc papír nem fér el. Más helyen lehet több van, de nem több TB, és lassabb az adatátvitel 200X mint ahogy USB 3-al megoldom itthon, pláne ha terhelik többen egyszerre, meg épp szar a szerverük vagy a kapcsolatuk. És egyébként egyik ilyen hely sem vállal felleőséget adatveszteségre, tehát lehet szopni lovat szerintem ha nincs meg valami, mert egy weboldalfrissítés során elszarnak valamit.
Ettől még lehet használni, mindenki azt csinál amit akar, de nem tartom praktikusnak egyáltalán. Pénzt is jobban szeretem kp-ban tartani, mint bankban, főleg ahol azt mondják, ha elkölti valaki véletlen, akkor arra nem vállalnak felelősséget

(#12) alevan: Na látod, nekem van 2db 64GB-os pendrive-om, az jó szállításra, és gyorsabb is, arról ne is beszéljünk, hogy előbb lesz gebasz az adatokkal náluk, mint a táskámban. Ha a munkám elveszik ők tesznek rá...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Resilient, amelyben élőhalottaktól kell megvédenünk kolóniánkat
- Milyen monitort vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 6
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Dell Latitude 7430 x360 Ütésálló Érintős Hajtogatós Profi Ultrabook 14" -60% i7-1265U 16/512 IRIS Xe
- HP E24m G4 Monitor FHD IPS webkamerával, Windows Hello-támogatással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/16GB/512SSD/FHD/garancia!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th i7-1165G7/16GB/512/FHD/Magyar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő