Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSoft
addikt
Netem előbb megy el, mint az áram. Ha nyaralok mondjuk, akkor elég a laptop, és nem kelle minden ami otthon van, net meg vagy lesz vagy nem alapból...
Eddig 1 ilyen online tárhelyet használtam, az icloud-ot, mert muszáj volt, és hát 5gb helyen a wc papír nem fér el. Más helyen lehet több van, de nem több TB, és lassabb az adatátvitel 200X mint ahogy USB 3-al megoldom itthon, pláne ha terhelik többen egyszerre, meg épp szar a szerverük vagy a kapcsolatuk. És egyébként egyik ilyen hely sem vállal felleőséget adatveszteségre, tehát lehet szopni lovat szerintem ha nincs meg valami, mert egy weboldalfrissítés során elszarnak valamit.
Ettől még lehet használni, mindenki azt csinál amit akar, de nem tartom praktikusnak egyáltalán. Pénzt is jobban szeretem kp-ban tartani, mint bankban, főleg ahol azt mondják, ha elkölti valaki véletlen, akkor arra nem vállalnak felelősséget
(#12) alevan: Na látod, nekem van 2db 64GB-os pendrive-om, az jó szállításra, és gyorsabb is, arról ne is beszéljünk, hogy előbb lesz gebasz az adatokkal náluk, mint a táskámban. Ha a munkám elveszik ők tesznek rá...
Új hozzászólás Aktív témák
- SzoftverPremium.hu
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest