Új hozzászólás Aktív témák
-
t.imi
addikt
Én főként a szervizelésről tudok mondani egy keveset.
05.13-n vettem, Sygiccel. GPS nem működött sajnos, ez megesik.
Asszony mindennapos volt, nem volt idő rohangászni vele cserére sajnos. Ez hiba volt.
Most 07.22 van, kb egy hetet használtam a kicsikét)) Hibásan nem mozgatott a dolog, egyéni szoc. prob.
Ceglédi út, szervizbe be (átvevőpont) , lead, két hét, elkészül. Örül.
Hazavisz, simkártya be, Sygic telepít, műholdak megvannak, állat
T-mob, nincs hálózat. Sim csere. Voda, nincs hálózat.
Ceglédi út felhív, mi a mi? Miért nem teszteltem helyszínen a tabletet.
( Ez igaz. Mikor a Samut leadtam és visszajött, kaptam mellé 4 oldalnyi papírt, gps, wifi, sim tesztekkel. Mért értékek, mit tudom én, egy vödör szám és vonal)
Eszembe sem jutott, hogy komplett átvizsgálás nélkül jön ki, mellesleg csak sima sim volt nálam, amin nincs adatkapcsolat előfizetve.Mama megszült, gép pihen, SIM nélkül sok haszna nincs. Azért vettem, hogy a korházban elérje a sok "juuj mutiii, de széép, mi van veletek, hogy vagytok" embert. Nem jött be
Tanulság.
Ha baja lenne, (ne legyen) micro sd gps progival, adatkapcsolattal felvértezett sim kártya, másik wifis teló a wifi ellenőrzéséhez.
Ha bibi van, nem kell újra vissza vinni.Még valami.
Ha személyesen viszed be a Ceglédi útra, minden csütörtökön van elszállítás.
Hét elején és pénteken ne vidd, buksz nem kevés időt, pláne, ha nincs más nyomkodni való készüléked.Első szerviz 2 hét, másodikra 3 hetet mondtak a túlterheltség miatt. Az 5 hét. 9 hete vettem........még másfél hét T0-ig.
Már csak egyszer kellene elromlania és kérhetnék cserét
Ettől eltekintve, gyorsabb mint az S3-m, mókázni jó (lenne) Olvasni nekem csodás, tv-t nézni is tökéletes. Volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tőzsde és gazdaság
- OLED monitor topik
- Goddess of Victory:Nikke
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 11
- További aktív témák...
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Ipad mini 7 (A17Pro CHIP/Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged