Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
t.imi
addikt
Én főként a szervizelésről tudok mondani egy keveset.
05.13-n vettem, Sygiccel. GPS nem működött sajnos, ez megesik.
Asszony mindennapos volt, nem volt idő rohangászni vele cserére sajnos. Ez hiba volt.
Most 07.22 van, kb egy hetet használtam a kicsikét)) Hibásan nem mozgatott a dolog, egyéni szoc. prob.
Ceglédi út, szervizbe be (átvevőpont) , lead, két hét, elkészül. Örül.
Hazavisz, simkártya be, Sygic telepít, műholdak megvannak, állat
T-mob, nincs hálózat. Sim csere. Voda, nincs hálózat.
Ceglédi út felhív, mi a mi? Miért nem teszteltem helyszínen a tabletet.
( Ez igaz. Mikor a Samut leadtam és visszajött, kaptam mellé 4 oldalnyi papírt, gps, wifi, sim tesztekkel. Mért értékek, mit tudom én, egy vödör szám és vonal)
Eszembe sem jutott, hogy komplett átvizsgálás nélkül jön ki, mellesleg csak sima sim volt nálam, amin nincs adatkapcsolat előfizetve.Mama megszült, gép pihen, SIM nélkül sok haszna nincs. Azért vettem, hogy a korházban elérje a sok "juuj mutiii, de széép, mi van veletek, hogy vagytok" embert. Nem jött be
Tanulság.
Ha baja lenne, (ne legyen) micro sd gps progival, adatkapcsolattal felvértezett sim kártya, másik wifis teló a wifi ellenőrzéséhez.
Ha bibi van, nem kell újra vissza vinni.Még valami.
Ha személyesen viszed be a Ceglédi útra, minden csütörtökön van elszállítás.
Hét elején és pénteken ne vidd, buksz nem kevés időt, pláne, ha nincs más nyomkodni való készüléked.Első szerviz 2 hét, másodikra 3 hetet mondtak a túlterheltség miatt. Az 5 hét. 9 hete vettem........még másfél hét T0-ig.
Már csak egyszer kellene elromlania és kérhetnék cserét
Ettől eltekintve, gyorsabb mint az S3-m, mókázni jó (lenne) Olvasni nekem csodás, tv-t nézni is tökéletes. Volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robogó, kismotor
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Home server / házi szerver építése
- E-roller topik
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Apple MacBook
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Panasonic Toughpad Fz G1- Ütésálló laptop- I5 4 gen - akár 10 órás
- Microsoft Surface Pro 4 - Core M3 900MHZ - tablet
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest