Hirdetés
- Egész pofás lett a Lian Li új mikrotornya, és az ára sem vészes
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
Új hozzászólás Aktív témák
-
t.imi
addikt
Én főként a szervizelésről tudok mondani egy keveset.
05.13-n vettem, Sygiccel. GPS nem működött sajnos, ez megesik.
Asszony mindennapos volt, nem volt idő rohangászni vele cserére sajnos. Ez hiba volt.
Most 07.22 van, kb egy hetet használtam a kicsikét
)) Hibásan nem mozgatott a dolog, egyéni szoc. prob.Ceglédi út, szervizbe be (átvevőpont) , lead, két hét, elkészül. Örül.
Hazavisz, simkártya be, Sygic telepít, műholdak megvannak, állat
T-mob, nincs hálózat. Sim csere. Voda, nincs hálózat.
Ceglédi út felhív, mi a mi? Miért nem teszteltem helyszínen a tabletet.
( Ez igaz. Mikor a Samut leadtam és visszajött, kaptam mellé 4 oldalnyi papírt, gps, wifi, sim tesztekkel. Mért értékek, mit tudom én, egy vödör szám és vonal
)
Eszembe sem jutott, hogy komplett átvizsgálás nélkül jön ki, mellesleg csak sima sim volt nálam, amin nincs adatkapcsolat előfizetve.Mama megszült, gép pihen, SIM nélkül sok haszna nincs. Azért vettem, hogy a korházban elérje a sok "juuj mutiii, de széép, mi van veletek, hogy vagytok" embert. Nem jött be

Tanulság.
Ha baja lenne, (ne legyen) micro sd gps progival, adatkapcsolattal felvértezett sim kártya, másik wifis teló a wifi ellenőrzéséhez.
Ha bibi van, nem kell újra vissza vinni.Még valami.
Ha személyesen viszed be a Ceglédi útra, minden csütörtökön van elszállítás.
Hét elején és pénteken ne vidd, buksz nem kevés időt, pláne, ha nincs más nyomkodni való készüléked.Első szerviz 2 hét, másodikra 3 hetet mondtak a túlterheltség miatt. Az 5 hét. 9 hete vettem........még másfél hét T0-ig.
Már csak egyszer kellene elromlania és kérhetnék cserét

Ettől eltekintve, gyorsabb mint az S3-m, mókázni jó (lenne) Olvasni nekem csodás, tv-t nézni is tökéletes. Volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, keretmentes kijelző!)
- Apple iPad 8 128 GB Wi Fi + Apple Pencil 1 + Epico tok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
)) Hibásan nem mozgatott a dolog, egyéni szoc. prob.