Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• t.imi

addikt

válasz Laurh #689 üzenetére

Én főként a szervizelésről tudok mondani egy keveset.

05.13-n vettem, Sygiccel. GPS nem működött sajnos, ez megesik.
    Asszony mindennapos volt, nem volt idő rohangászni vele cserére sajnos. Ez hiba volt.
    Most 07.22 van, kb egy hetet használtam a kicsikét :)))) Hibásan nem mozgatott a dolog, egyéni szoc. prob.

Ceglédi út, szervizbe be (átvevőpont) , lead, két hét, elkészül. Örül.
    Hazavisz, simkártya be, Sygic telepít, műholdak megvannak, állat :)
    T-mob, nincs hálózat. Sim csere. Voda, nincs hálózat.
    Ceglédi út felhív, mi a mi? Miért nem teszteltem helyszínen a tabletet.
    ( Ez igaz. Mikor a Samut leadtam és visszajött, kaptam mellé 4 oldalnyi papírt, gps, wifi, sim tesztekkel. Mért értékek, mit tudom én, egy vödör szám és vonal:) )
    Eszembe sem jutott, hogy komplett átvizsgálás nélkül jön ki, mellesleg csak sima sim volt nálam, amin nincs adatkapcsolat előfizetve.

Mama megszült, gép pihen, SIM nélkül sok haszna nincs. Azért vettem, hogy a korházban elérje a sok "juuj mutiii, de széép, mi van veletek, hogy vagytok" embert. Nem jött be :)

Tanulság.
    Ha baja lenne, (ne legyen) micro sd gps progival, adatkapcsolattal felvértezett sim kártya, másik wifis teló a wifi ellenőrzéséhez.
    Ha bibi van, nem kell újra vissza vinni.

Még valami.
    Ha személyesen viszed be a Ceglédi útra, minden csütörtökön van elszállítás.
    Hét elején és pénteken ne vidd, buksz nem kevés időt, pláne, ha nincs más nyomkodni való készüléked.

Első szerviz 2 hét, másodikra 3 hetet mondtak a túlterheltség miatt. Az 5 hét. 9 hete vettem........még másfél hét T0-ig.

Már csak egyszer kellene elromlania és kérhetnék cserét :DDD

Ettől eltekintve, gyorsabb mint az S3-m, mókázni jó (lenne) Olvasni nekem csodás, tv-t nézni is tökéletes. Volt.

Új hozzászólás Aktív témák